Sportske aktuelnosti

1. Ne verujem da bi ga Miha zvao, nema naš mentalitet, ima totalno drugačiji stil igre i sl.

A naši baš imaju neki poseban stil koji ih izdvaja od drugih reprezentacija....a ne bi škodilo da se unese malo i drugačijeg mentaliteta u repku, dosta je bilo ovog pičkasto-gubitničkog mentaliteta gde se svi napale kad ide dobro, a čim prime prvi gol počnu svi da otaljavaju i traže krivine.

Inače protiv sam da se dovede taj klinac, koi će nam kurac, gde je bio do sad? Ne može to tako, dres reprezentacije treba da se zaradi krvavo, a ne da kad te odjebu negde da dođeš onda

2. Па овај ЦСКА није нормалан. А и Теодосић зајебао сам себе овим испуцавањима. Форсира ко коњ, а види да му не иде више. Ал' не стаје.

Допуна: Али није ми жао ни што је Олимпијакос узео.

3. ja sam video CSKA i PAO u finalu...

4. Čija li je idiotska ideja bila da poslednja lopta ide Šiškauskasu u ruke...

5. ja sam video CSKA i PAO u finalu...

Isto. Mada sam potajno navijao da uzme Duda. A da ako ne uđe u finale uzme Željko i da stigne polako do 10 titula.

A sada svi samo mogu da prihvate da Dudi poližu cipele. Od govana je napravio pitu i ona je pobedila na izboru za najbolju

6. Nek osvoji Duda, zaslužio je čovek.

7. ja sam video CSKA i PAO u finalu...

Ја их видео у полуфиналу.

8. Ljudi, ne mogu oni da igraju i u polufinalu i u finalu.

9. Ма они су заправо играли, што би се спортским жаргоном рекло, полуфинале пре финала!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.