Prijava

Ajd sto smo kuronje, al nisam znao da smo bili ovolko zajebani i prije iljadu godina

Генерално, словенски се народи кроз историју описују као млого зајебани војници.

Ima l jos neko nesto da napise, prepise, kako god, zanimljivo je.

Си погледо клипеве?

dje cu ih gledati, kisa ubi napolju, komsijin internet, minut dok otvori stranicu, mozda kasnije ako se poprave vremenske prilike

veoma dobra tema i zanimljiva. :)

međutim, svako ko uči iole istoriju zna da je Skočimiš u pravu, međutim nije trebao to ovde da priča, jer ima previše nacionalista kojima ništa ne možeš da objasniš. mi srbi smo dosta dobar narod i drugari smo samo u mukama, na žalost. evo pošto sam iz kraljeva, kada je bio ovaj zemljotres ljudima koji su pretrpili oštećenja jedino su pomogli oni koji su radna klasa, veoma malo su pomogli ljudi koji to mogu i kojima to ne bi prestavljalo nikakav problem. gledam po nekim emisijama da srbi za svoje sugrađane šalju novac u humanitarne svrhe kada neko ima bolesno dete a država bukvalno neće da im pomogne. sa druge strane, mnogo smo pokvareni, dosta njih bi i brata prešlo zbog ličnih razloga, to je naša današnjica. mada, iako to ne opravdavam mogu makar malo da razumem jer smo veoma siromašna zemlja. malo me nervira jer mislimo da nas svi mrze, tj da nas mrze ameri itd. mi smo jedna veoma mala zemlja, siromašna, pa nemaju zbog čega da nas mrze a bombama su nas gađali jer smo se kurčili, realno, sami smo tražili, iako to teško sebi priznajem. još jedna pohvala za temu a ako sam nešto zajebao tj post mi nije po pravilima, obrišite mi, zajebo sam se. :))

Него , Хатакаран , зар ниси ти био лик који је написао негде на форуму да Срби никада нису требали да приме хришћанство и да сада треба да га одбацимо и да се вратимо старим словенскм божанствима , богу Перуну и слично?
Мислим , исправи ме ако грешим....

ja sam iz istorije laki učio da bismo mnogo bolje prošli da smo katolici a ne srbi. hatarkaran zna nešto više od mene u vezi sa tim sigurno.

А католици су народ исто као и Срби а?Или су Срби посебна конфесија?
Шта год , то што ти рече је немогуће анализирати , има много променљивих у тој једначини....

pa nemaju zbog čega da nas mrze a bombama su nas gađali jer smo se kurčili, realno, sami smo tražili, iako to teško sebi priznajem.

Ајде иди пређи улици не гледај леви ни десно. Надам се да ће те нешто покупити. Сами смо тражили јер смо се курчили да заштиимо границе???

Јесте ли знали да су међу највећим српкињама:

Мараја Кери
Шер
Свети Сава
Свети Јебем
Балетанке са штиклом које носи Бијонсе у споту Гринлајт
Jericho-ве шишке
Саднице вишања Лотосовог цвета
Казна за сушење веша и до 5000 динара, на терасама зграда које гледају на јавна места
Брана Црнчевић (али он је данас угинуо)

?

Pobogu. Mislim da Milošević nije kriv za većinu stvari za koje ga krive. Njegov najveći greh, za mene, je što je ostavio Srbe van Srbije u kurcu. Kakve on veze koji kurac ima sa ratnim zločinima? Nije on nevinašce, daleko od toga, ne volim ga ni malo, ali davati mu tu odgovornost je smešno, po meni.

Možemo do mile volje da listamo stare knjige i uživamo u hvalospevima o junaštvu i časti, ali šta sa tim?
O zanimljivostima, pa, mnogo smo ginuli. Mnogo. I šta je tu koji moj zanimljivo? Treba da se ponosimo što nam je narod trajno obogaljen, fizički i genetski? Što nam je vekovima najbolje što smo imali ginulo? Zbog čega? Ili smo, pak, trebali da gutamo govna i kurčeve kao neki tamo Holanđani, ili Norvežani?

Bolje da se zapita čovek koje smo greške napravili. Zinulo je nekome dupe za Jugu, a mogli smo solo, mislim da je Mišić rekao kralju Petru još devetnaeste da nemamo šta da tražimo sa Hrvatima, da će buduće generacije ispaštati. Pa priča o Titu. Koliko nas je sjebao 74e, i ranije? Pa haos osamdesetih i devedesetih. To je naša realnost, i naša najskorija istorija.

stala kisa, pogledao sam klipove, mogu ti reci da bi sad uzeo pusku i pucao po drvetu kolko sam se napalio. : )

Mnogo gluposti je ovde izreceno, a lepo je covek rekao bez jebenog spema i iznositi samo cinjenice. Cinjenica je da je od jednog velikog naroda ostala samo saka govana koja ni nezasluzuje da se naziva Srbima.

A evo sta ja razmisljam pre neki dan...

Srbi su vec vekovima neka tampon-zona izmedju zapadne Evrope i Islama. To traje toliko dugo, da je zapad vec poceo da Srbiju uzima zdravo za gotovo kao neki fanaticko-pravoslavni narod, koji bi radje dao poslednju kap krvi svog poslednjeg coveka, nego dopustio muslimanskim osvajacima da dodju ili prodju preko nje. Umesto da nam kazu "hvala", oni jos poceli da nas podjebavaju i omalovazavaju za gomilu drugih stvari, pogotovo nakon pada Osmanlijskog carstva.

A zasto mi da glumimo budale i da se znojimo i ginemo vekovima, da bi oni u Becu ladili jaja i smisljali kako da nam dalje vade mast, jer im se moze, posto im sacuvasmo dupe od Turaka?

Zamislite scenario: Tadic odlazi u Istanbul na pregovore s Turcima. Nalozi ih da su Austrijanci misevi sto nece da ih prime u EU. Nalozi ih da se uortace sa Ahmadinedzadom i Gadafijem i jebu im kevu stajersku. Izvine mu se za oba srpska ustanka i rastrubi po celoj evropi da Srbija planira da se poislamizuje.

Secem ruku ako u roku od pola sata, cela jebena Evropa ne odobri bespovratni kredit od bilion triliona godziliona evra za Srbiju, kako bi se ova akcija sprecila i kako bi ostali pravoslavci ili bilo koji drugi oblik fanaticnih ne-muslimana. Resili bi jednim potezom i ulazak u EU, NATO i rusku zonu interesa, imali bi kinte za energiju za narednih 1000 godina, izbalansiali bi jebeni budzet, zaustavili inflaciju, pospesili zivotni standard milion puta i konacno postali najvazniji i najpametniji narod na svetu.

Slavljenje Kosovskog boja kao pobede - zapadna propaganda?

Kako do jaja plan, istrolujemo ih zesce i postanemo baje!

Više vas je spomenulo da su katolici narod...
Katolici su pripadnici hrišćanske crkve rimokatoličke veroispovesti.

Zaboravljaš da tampon zona obično odgovara obema stranama.

Slavljenje Kosovskog boja kao pobede - zapadna propaganda?

nije to propaganda, srbi nisu imali više vojnika koji će se boriti, pa su turci koji su imali para da iz azije dovedu vojnike moralni pobednici...