Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
мени се ђа идеја, али не верујем да ће бити реализована. Каизен ће вероватно написати:биће, и на томе ће се завршити :)
Oće kurac. Ne verujem da će uopšte i da klikne na temu koja se ovako zove, a i da klikne, neće troši slova da napiše da neće biti. Kontam da to i otvarač teme zna, jer mi je nekako nerealno da neko bude toliko specijalan da misli da će ovako nešto ikada zaživeti. Pa ovo ne bi imalo logike ni u Snupiju, a tamo kuče spava na krovu!
Хахахааха!
Da jebo mater, kako moze na krovu? Kao se ne prevali pa skurlija niz krov?
Тајна је у томе да аутор први прокоментарше своју дефку и напише "Ко да минус говно стисне".
Meni to isto nikad nece biti jasno. Defke i posteri su mi prosek, neke bolje, neke losije, a neke kad sam ih retroaktivno pogledao sranje. Ali kod svih, skoro bez izuzetka, skorovanje pocinje sa minusom, ck i kod onih stvari koje su na kraju zavrsile u debelom plusu. Zamisljam nekad tako nekog idiota koji sedi smoreno za kompom, bezvoljno mlati mlitavu cjunu i pokusava da dozivi erekciju kliktanjem minusa na svaku novu definiciju i poster.