Prijava

Nije mi namera da pljujem po naprednjacima niti po njihovom lideru al meni je ovo malo tragikomično. Interesuje me vaše mišljenje da li je ovo štajk zbog fotelje ili štrajk iz uverenja. Mada kako stvari stoje, ispada da pola države štrajkuje jer i ovako nemaju šta da jedu.

Interesuje me vaše mišljenje da li je ovo štajk zbog fotelje ili štrajk iz uverenja

Zbog uverenja radi fotelje!

Strajk iz uverenja? Od Nikolica, koji menja misljenje kako vetar duva??? Izdrzace isto kao i Vucic, dva dana, a kad creva pocnu da krce pravac skupstinska menza na jedno deset sarmica za 20din. komad.
Smatram pre svega da je taj strajk bezobrazluk i pokusaj ucene. Kao, radi to zbog naroda. Vazi. Kad je bilo koji politicar u ovoj zemlji radio nesto zbog naroda? Jedino sto rade za narod je pravljenje besplatnih predstava u kojima pokusavaju da pridobiju glasace.

Naravno zbog fotelje, ko da bi on nesto uradio na celu drzave.

Definitivno su demolrate govna koje treba smeniti, a i radikali su isti kurac...

Treba razjebati državu i aj ukurac... kako cigani nemaju državu. I šta im fali?

Ja takodje ne verujem vise nikome, svi za koje sam mislio da mogu nesto da urade su me razocarali.
Vojna diktatura ne bi bio los oblik vladavine za Srbiju.

EDIT: Makar na par godina i da se za to vreme zavede red.

A koga postaviti Caro? Koga kad su svi isti? Jebem mu mater al mi se nešto ne pravi čerga.

Treba vama svima motiku i ašov, pa na njivu pa bi se naučili da cenite vlast. A demokrate vas miluju pa vam se ne sviđa!

Mada kako stvari stoje, ispada da pola države štrajkuje jer i ovako nemaju šta da jedu.

baš ovo konstatovah danas.

Sa' ću ja nešto da vam kažem...
Zajebite sva ta govna, i pomozite Sovjetskoj Partiji Vukajlije da dođe na vlast.
http://vukajlija.com/forum/teme/23855
☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭

aidin

A koga postaviti Caro? Koga kad su svi isti?

Prvo, treba dići ruke od svih tih govana. Ne obraćati pažnju na njih i ne davati im legitimet. Dok god imaju publiku (u našem slučaju glupu kao kurac) uvek će imati pogodno tlo za pravljenje vlastitog dvorišta od celokupne države. PIČKE UA

sve dok babinog šuraka sestrić može da dobije moj posao sa 4 razreda osnovne,stvari se neće bitnije menjati.

digneš ruke i šta onda? Opet ostaje šljam koji koristi palac za potpis! Zar takvi da mi kroje zemlju?

aidin

digneš ruke i šta onda?

Digneš ruke od govana i prihvatiš se svog posla. Svi koji misle da su im drugi krivi za loš život su budale. To što je tao negde dobro ne znači da treba da bude i ovde. Bogatstvo se stiče decenijama i vekovima a ne izborima.

Dakle, poradi na svom životu i poboljšaj ga a ne sve prebacivati na političare. Ja da sam predsednik boleo bi me kurac za glupe ljude koji neće da rade. Ne kažem da su okej ovi naši, svi su govna al takav nam genetski kod cela zemlja je puna debila!

Migza
Strajk iz uverenja? ....
Smatram pre svega da je taj strajk bezobrazluk i pokusaj ucene. Kao, radi to zbog naroda. Vazi. Kad je bilo koji politicar u ovoj zemlji radio nesto zbog naroda? Jedino sto rade za narod je pravljenje besplatnih predstava u kojima pokusavaju da pridobiju glasace.

Saglasna!

ma svi oni štrajkuju,da rade svoj posao ne bi nam zemlja u kurcu bila.

Samo da sam mlađi i da nemam porodicu pobego bi negde, to je jedino rešenje, pasoš u džep i magla što dalje odavde, al ne u Japan i Libiju normalno.Kad će ovde biti bolje, NIKAD!!!
Sve su to ista govna koja gledaju svoj lični interes i šište im jajca za narod, misle kako da smeste svoje guzice u fotelju!

Čekaj bre! Ko je rekao da sam džabalebaroš? Odakle dođe do toga? Uspešan sam u svom poslu, malo više proputovao i video kako neke stvari funkcionišu. E sad da ne talasam previše, al jebem mu mater pa nisam baš toliko ravnodušan prema politici. Ipak sve te jajare ja plaćam kroz doprinose, poreze i kojekakav harač. I valjda imam pravo da kritikujem.

pa,to,daj da se nakradem dok sam ovde,da ponesem što više,pa krao je onaj pre,a ako nešto ostane će da krade i onaj posle ...

, svi su govna al takav nam genetski kod cela zemlja je puna debila!

Није, него су сви паметнији, а паметнији попушта... А онда буде ово...

http://www.youtube.com/watch?v=JGXvsK8y-Rs

Сјаши Курта да узјаше Мурта....