Britanske "nehumoristične" serije
  • joker_17

Zanima me vaše mišljenje o britanskim serija koje ne spadaju u humoristične, jer većinom na forumima imaju teme sa britanskim humorističkim serija tako da su ostali žanrovi uglavnom nezapaženi.Dakle, ovdje možete napisati vaše prijedloge, ja bih naveo seriju Skins.

• Peri d platapus

ja ne bih naveo ni jednu, jer samo za humoristicke znam.

• Фејзбукманијак

мени је Скинс до јаја серија! Она Кеси је тако вр' риба! Оплевијо бих је чолололол

Али и то има неку дозу хумора, ал нема онај дебилни смех кад је нешто "смешно"...

Е то је то од мене :)

• Скелетор

mene smaraju MNOGO one njihove SF serije, Doktor Hu, onaj Torčvud valjda i tako ta sranja...stvarno ne kapiram tu vrstu SF...bzvz...

• Фејзбукманијак

ахахаха ТОРЧВУД је тако идиотска серија АХАХАХАХАХХА

ја знам да је нехумористичка британска серија била она са фузбалерима, мислим да се звала ДРИМ ТИМ

• joker_17

Mene smara bilo kakav SF.

• Ј

This Is England '86

• Скелетор

Nije bila loša ni ona Žene Fudbalera valjda, bilo je tu kvalitetne pičetine.

• Триша

"Midsumer Murders", al' serija ima puno komičnih elemenata. Uzgred Doktor Hu je zakon !

• Johnny Castle

Inspektor Mors... najbolja britanska "nehumoristicna" serija :)

• Скелетор

Uzgred Doktor Hu je zakon !

stvarno bih voleo da mi objasniš zašto ti se dopada ta serija. Ozbiljno.
    Očigledno je da ne kapiram taj..valjda NERD fazon, ako može tako da se nazove to.:)

• Триша

Pa jbg. sviđa mi se doktor Hu, al' zato ne mogu da podnesem Zvezdane Staze.

Doduše serija je ćaknuta, npr. skamenuti anđeli koji te transportuju kroz vreme i tako dobijaju životnu energiju ili vanzemaljci koji se rađaju iz ljudskog sala...

• joker_17

@Балдур фон Јöгурт
    Kakva je razlika između serije This Is England '86 i filma This Is England?

• Скелетор

al' zato ne mogu da podnesem Zvezdane Staze.

isto! totalni jebeni smor!

skamenuti anđeli koji te transportuju kroz vreme i tako dobijaju životnu energiju ili vanzemaljci koji se rađaju iz ljudskog sala...

e, upravo to ne kapiram, mislim, šta kUj kurac vanzemaljci izbijaju iz strija i pankreasa ljudskog, kad se zna da elijeni dolaze iz svemira i pucaju blasterima sa matičnog broda!
    :)

• Триша

Pa jbg. da ne bi bilo smorno ko "Ratovi Zvezda". Smori te kad se većina vanzemaljaca vrti oko Velikog ranog broda gde bacaju lasere na ljude...

• Скелетор

dobra je i ona serija Čovek na Mescu.

• Триша

E ne znam za tu...

• Komercijalni_Predah

Bože Skins. To je bila dobra serija prvih nekoliko sezona.

• joker_17

@Komercijalni_Predah
    Misliš na prve dvije sezone.

• Ј

Kakva je razlika između serije This Is England '86 i filma This Is England?

Серија се надовезује на филм.