Verovatno zboh toga što je sve ovo virtuelno njesra bez realne vrednosti. Materijalista sam surovi, šta ću. Niko ne bi dao pare za ove naše nebuloze, što mislim da je sasvim o.k..
Ma kava prodaja. Ništa mi gluplje nema nego sebe nazvati nalogom. Šalabajzer sam ja jebote, i ovdje i u stvarnom životu. I nikad ne bih napravio dupli nalog, nikad.
Ne bih prod'o nikad. Definicije i posteri su proizvod mog bolesnog uma, i nikada nešto što smislim ne bih prodao drugome, koliko god bilo jadno. Naprimer, tekstove pesama koje sam sastavio ne bih nikad prodao, a kamoli poklonio nekom bendu... Mogu da mi ukradu materijalno, ali ono iz glave nikada. Gnušam se tih intelektualnih ''krađa''.
Dobrovoljno si ih poklonio Kaizenu onog dana kad si se registrovao, tako da to više i nije tvoje. :)
Znam. Ali opet, trulje bi bilo da zapisujem definicije u svesku, ili da pravim blog sa svojim defkama i slično. Ono, u svesku mogu da prođu crteži, pesme, priče koje napišem, ali sad je sa defkama gotovo. Kaizen se od mojih defki neće leba najesti, možda jedino od ktitora koji sam danas uplatio.
Verovatno zboh toga što je sve ovo virtuelno njesra bez realne vrednosti. Materijalista sam surovi, šta ću. Niko ne bi dao pare za ove naše nebuloze, što mislim da je sasvim o.k..
Ma kava prodaja. Ništa mi gluplje nema nego sebe nazvati nalogom. Šalabajzer sam ja jebote, i ovdje i u stvarnom životu. I nikad ne bih napravio dupli nalog, nikad.
Eh, da znate čiji sam ja dupli platili bi vi meni 1000€....
Abra... Ovaj Skočimiše ne seri. :)
Dobro, neću :)
Mmmm.. prodajem za 9500 hiljada xD
Iako nisam poznat autor, i nemam kul definicije.. treba mi za novi Esprit sat :) :)
Lololololo, kakav car ovaj skočimiš. :)
1000 din. Cena je fiksna. Posaljite PVT. Bicu ponovo tu za mesecak dana.
Dajem za badava! Nos'te ga u pičku materinu.
Ја продајем дупли са две добре дефиниције и пар глупих.
Цена, једномесечни ктитор...
u slučaju da bih prodao glavni jer moram svih duplih naloga da se odreknem?...
neki od ovih duplih bih i poklonio...na primer bicebice..al da taj što ga dobije zajebava dileje po sajtu bar sat vremena...dnevno...
a ovaj original ne bih..bar ne za siću...možda za omanju gajbu na Kanarevom...ili parče placa u Zemunu...nešto sam se navikao...
za 500 dinara
Javijo, oš menjamo naloge?
ja tebi caru ti meni javija?
Ne bih prod'o nikad. Definicije i posteri su proizvod mog bolesnog uma, i nikada nešto što smislim ne bih prodao drugome, koliko god bilo jadno. Naprimer, tekstove pesama koje sam sastavio ne bih nikad prodao, a kamoli poklonio nekom bendu... Mogu da mi ukradu materijalno, ali ono iz glave nikada. Gnušam se tih intelektualnih ''krađa''.
Dobrovoljno si ih poklonio Kaizenu onog dana kad si se registrovao, tako da to više i nije tvoje. :)
a što svi tripujete da ste nešto bitno uradili ovde, svaki bilde posle godinu dana ovde ostane upamćen. Znam po sebi.
Nema ovo mnogo veze sa mozgom, nego samo sa dokolicom, tako da nijedan nalog ovde ne vredi ni kurca, samim tim što nema ko da ga plati.
Ja bi se ejdino, eto, po nekada menjao naloga
Znam. Ali opet, trulje bi bilo da zapisujem definicije u svesku, ili da pravim blog sa svojim defkama i slično. Ono, u svesku mogu da prođu crteži, pesme, priče koje napišem, ali sad je sa defkama gotovo. Kaizen se od mojih defki neće leba najesti, možda jedino od ktitora koji sam danas uplatio.
Kad bi mi neko ponudio 20000e ne bih se mnogo razmisljao... Odbio bih glat :)))
Написах већ негде, за 16000. Са све необрисаним ПВТ-овима.
Ja bi ovo carogovno dao za 50 evra, samo da se rešim sranjeta