Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
па продаш му и мејл и одереш га као коња и за то ! Јбте, ај да правимо налоге на вукајлији и мејлове и онда и њих да продајемо и да се обогатимо! КАПИТАЛИЗАМ РУЛЗ!
Е сад, да је услов да заувек напустим Вукајлију, дао бих за 4 000 динара, лажем за три хиљаде динара. Ако би ми било дозвољено да направим дупли, али да и даље ћутим у вези продаје и идентитета купца, дао бих за 1500-2000 кинти. Са овим дефиницијама и скором, уколико си довољно љигав и вољан да се спушташ ниско као што многи људи овде већ јесу, реално можеш нешто да појебеш. Мислим, од тебе зависи.
Ајд сад да се играмо да ово нешто стварно вреди, и да нас оних сто сома људи што нас је плусовало на фејсу заиста прати, и да смо ми као неке звезде типа Иван Ивановић, дао бих за нешто од овога:
Плаћен пут Тур де Сербиа, да идем од града до града са још пар ортака, спрдам се и циркам од Суботице до Сврљига добрих две недеље.
Да услов за трећу буде 40 ЕСПБ.
Број Роксанде Ђорђевић (под условом да је обавезна да ми се јави).
Вејверн згуза на некој панонској ливади, док из кола грува други албум Емперора.
U jeeee, ja bih razmislio i za debele pare prod'o. Ipak sam izgradio nekakav imidž ovde. :) Ne znam, možda za par 'iljada evra, ali zato YT nalog za mnooooooooooogo veće parende.
Nikad.
To što sam pisao, to vreme koje sam proveo na sajtu i ljudi koje sam upoznao, nema para koje bi mogle da zamene.
Ukoliko neko hoće da kupi to što sam ja pisao, ili da me plati da nešto napišem, kao iskusnog pisca post-modernističkog perioda, možemo se dogovoriti.
Ali da se odreknem ovog naloga? Nema šanse...
O tome sam i razmišljao par puta dok sam bio banovan. Da uletim sa mojom četom duplih naloga i ispamujem sajt do maksimale. Ali onda skontam, ne bih mogao. Da mi trajno banuju moj nalog, jednostavno nije vredno toga.
Burzum opet opravdava moje misljenje da je jedan on najludjih i najkuljih likova ovde! :)
Ja bih moj dao za nekih 400-500 kinti najvise. Ko ga jebe, em nije skor nesto, em realno ne znam sta bi taj neko radio sa mojim profilom.
Prod'o bih ga za časnu pionirsku, da će biti korišćen za pravednost i da će pomagati drugima!!!
Ne bih ga ja prodao ni za kakve pare. Jes' da nisam neki autor, niti sam uradio nešto značajno ovdje, ali mi znači samo to što sam dio sajta. Ne znam, ali ne bih ga prodavao.
Aj ne zajebavaj, upravo menjam mejlove na svom nalogu bez ikakvih potvrda. :)
Ne kapiram zašto se priča o prodaji kada za sve što se prodaje da bi bilo prodato prethodno treba naći kupca. Za nalog na Vukajliji čisto sumnjam da postoji kupac jer su realno bezvredni a osim toga nalozi nemaju svojinu, mislim na definicije koje su vlasništvo sajta. Možda bi mod nalozi mogli da se iznajme za sitniju kintu na kraće vreme i to zbog radoznalaca koji bi da osete kako je to držati batinu u rukama. Realno ništa se prodaje za ništa.
Ja bi dao za 4-5 somića,ako moram da napustim vukajliju.Ipak sam ja ujedinio tinejdžere.
A da mogu da ostanem,sa duplm,dao bi ga za kiflu sa susamom.
Sad sam se setio... evo prodajem nalog za 100 ćavrija, trebaju mi pare za Džankijevu dojavu lololo
Е, могао бих да се окушам са тим Џанкијевим дојавама, када средим фрку око факса сад на лето, требаће ми паре. Тражимо га по граду ако Динамо Тбилиси не дође из кеца.
Sve ima svoju cenu i svi nalozi su mi isti ("ko' deca").
Ipak, onaj sa prve strane za neko letovanje, onaj sa druge za vikend, onaj sa treće za izlet u etno selo (po izboru zainteresovanih), onaj sa četvrte za ručak u indijskom restoranu (nisam nikad bila tamo), onaj sa pete za kacigu, onaj sa šeste strane.... (ne znam, ko nudi više).
Шта ће некоме мој налог? Шта може са њиме? Ако ја нисам јеб'о с њиме, неће ни следећи власник.
Ma sve je to u redi prodali bi vi za manje ili veće pare, ali KO će to da kupi?
Ne uviđaš njegovu vredost.
Doduše, sa svojim fotkama diljem foruma bi mogao da utrostručiš zahteve.
;)
Dobar burek, al mastaaaaaan u tepsiji, ne onaj mali.. I kiselog mlijeka puna šerpa, ne jogurt..
e jebaga staklena onda to mora da se ispravi. :)
Плаћен пут Тур де Сербиа, да идем од града до града са још пар ортака, спрдам се и циркам од Суботице до Сврљига добрих две недеље.
Да услов за трећу буде 40 ЕСПБ.
Број Роксанде Ђорђевић (под условом да је обавезна да ми се јави).
Вејверн згуза на некој панонској ливади, док из кола грува други албум Емперора.
AAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA :D
E za ovo imaš emo cavu :D
Haahahah!! Careeee.. :D