Не намеравам да продам налог у овом прелазном року ни за 10 милиона!
Још сам млад и недовољно стасао, али довољно квалитетан да помогнем Вукајлији да остане број један у земљи. То је једино о чему тренутно размишљам и никакве ме понуде не интересују.
Да се не лажемо, прод'о би' га и за гајбу Јелен Супер пива.
za kilo pilećih batačića u bbq sosu, bi prodala. a kupila... e pa sad.... kad bi bio neki dojajan nalog možda bi se i otvorila za jedan blouić džobić....
Не намеравам да продам налог у овом прелазном року ни за 10 милиона!
Још сам млад и недовољно стасао, али довољно квалитетан да помогнем Вукајлији да остане број један у земљи. То је једино о чему тренутно размишљам и никакве ме понуде не интересују.
Да се не лажемо, прод'о би' га и за гајбу Јелен Супер пива.
Купио бих Вехбијин, пошто рече да га продаје за 200 кинти. И пошто сам први реаговао, морам да се осигурам - ПУ МОЈЕ!
Nudim 250.
стивене, цијена вехбијина се у међувремену промијенила, ниси испратио?!
Немаже! Правило "пу моје" је јаче од преамбуле устава, резолуције један двестачетрсчетри и суда у стразбуру заједно. О ДА БИЈ!
у плусу сте, дакле ништ од вехбијиног налога!
http://vukajlija.com/forum/teme/24230-za-koliko-para-biste-prodali-svoj-nalog-ili-kupili-tudji?strana=12#post_1265214
стивене, цијена вехбијина се у међувремену промијенила, ниси испратио?!
Нема везе, шта кошта да кошта - МОЈЕ!
види горе :)
Dao bi za 6400 dinara. Ne bih kupio nijedan.
А и прошао је август 2011. године... Питај бога коме је дао налог.
2500 prodajem.
Cena: 500 km
Ponude slati u inbox. Ne odgovaram na post ili na pozive.
Gratis:
1 kg dimljenog sira
http://www.njuskalo.hr/image-w450/sve-ostalo/domaci-dimljeni-sir-slika-2861463.jpg
Na ti kinta za sir, jebeš nalog. :)
Preću preko toga da ne odgovaram na post ali ovaj je primamljiv.
Dogovoreno, sutra u 5 sati ti šaljem autobusom. Kondukter će ti ga dodati iz bunkera.
Samo mi šibni sms sa brojem tablica busa i to je to.
Moj ne vredi, ali bih kupila Frenkijev, od neaktivnih.
Dala bih dobru kintu, ako bih dobila i Oxov, ona fora- 2 za cenu jednog.
za kilo pilećih batačića u bbq sosu, bi prodala. a kupila... e pa sad.... kad bi bio neki dojajan nalog možda bi se i otvorila za jedan blouić džobić....
Tiha voda breg roni.
Лемајо, како би описала мој налог?
а) дојајан
б) дојајан
ц) дојајан
Купио бих гомилу дебилних налога за по 50 центи да не бих мора' да их правим сам и онда бих тако ето, имао гомилу дебилних налога.
Свој бих прода' за иљаду одма' сад.