Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?

1. Ја га ценио пре јаче од годину дана на 'иљаду динара, на истој овој теми. Е сад јебига, скочио курс евра, 10 одабраних дефиниција, са могућством одабира још 10, ово-оно, искуство, углавном добар однос са осталим члановима, тако да... Дао бих га за два'ес евра опуштено, истог трена, и још бих ја сносио трошкове поштарине. Ето.

2. 100 eura. Odmah. Sutra. Vodim i na ćevape od toga. Može i u naturi. PVT.

3. Ево мало детаља:

1. 12 дефиниција, 1 постер, без реакција
    Просек 20.08 - Топ 4000
    2. 5 дефиниција, без постера, без реакција
    Просек 29.6 - Топ 5000

За оне који воле некро авантурице, могућа је продаја и трајно банованих дуплих:

1. 10 дефиниција, 6 постера, без реакција, банован до 24.03.2014. 23:37
    Просек 40.4 - Топ 3000
    2. Без дефиниција, без постера, без реакција, банован до 26.10.2318. 00:17
    Просек 0.0 - Топ 140000

4. ako aco za svoj trazi samo 20 eura, ja nema sanse da dobijem i jedno pivo za svoj, razlika ogromna, ok, spustam cijenu, mijenjam nalog za polovne, dobro ocuvane gace nekoga sa malom kitom, bitno mi je da nisu rastegnute. sada mi se niko nece javiti na ponudu, nece niko prizna da mu je "mali" stvarno mali.

5. Oće neko da kupi vaginu? Penisa dobija gratis

6. Kad mi jednom bude dokurčilo ovde, smorilo i taj trip, a nije baš nešto naročito daleko od toga iskreno, šaljem ovaj nalog u naftalin i zalivam voskom. Sa sve zelenim fontom na četu. Što će dalje reći, nema prodaje, oduzimanja i dodaje. Biće ende jednom za svagda.

7. Posto retko pisem defke i pravim postere i reakcije, prodao bih ga za 200 Jevreja. Da sam aktivan ne bih ga prodavao.

8. Оће неко да купи моје дупле:

1. 19 дефиниција, 44 постера, 0 реакција + трајно банован

2. 2 дефиниције, 5 постера, 0 реакција

9. Prodajem karte za groblje!

10. Продао бих Шерлока за 150 евра.

11. Ko bi uopste hteo da kupi moj govnav nalog?
    Ja inace ne bih kupio niciji.

12. Шерлок
    Продао бих Шерлока за 150 евра.

цениш да твој налог вреди 8-9 пута више од мог? наопако.

13. Pa ja bih moj rpodao za 200 evra + dupli gratis. Ne vredi ni priblizno toliko, al bi mi trebale pare :)

14. Za svakih 10 spluova po evro. 5 jura znaci lololo

15. хахах тог шерлока нико не би ни хтео. ја бих продао налог за милион евра одма!

16. iz svega do sada navedenog ispada da bi čovjek sa desetak iljada evra mogao biti vlasnik više od polovine naloga ovdje. pa i nije neka cifra :)

17. цениш да твој налог вреди 8-9 пута више од мог? наопако.

Ne nego ti malo cijeniš svoj nalog.

тог шерлока нико не би ни хтео.

Da , zbog broja definicija vjerovatno.

18. Hahahhahaa, jebem ti krv, pa tek sad videh ovu temu. Smejali ste mi se, a sve je istina, SVE JE ISTINA, MASONI SU OKO NAS

http://vukajlija.com/vukajlijaski-kolonijalizam-2-prodaja-naloga/300743

19. platio bih za nalog autora, legendu, do sada neznanog junaka, koji u pvt ima sise vukajlijasica.

20. спремај паре. само сисе, ил' треба још нешто? ногице, дупенце?
    свеједно, спремај, договорено!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.