Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?

1. PRODATO! :D

Imam te, sad si moj, daj mi se :D

Andrijana časti? :) do jaja.

Do jaja mene časti,a ostale pivo olololo

2. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobro ne žalim se, bolje išta nego ništa. :) lolololoooloololololo

3. Stvarno, nadam se da će imat' para, mis'im, nije red da ja sve plaćam jelte :D

4. Kurčinu ti dam, prvo pare pa onda davanje.... :D

5. Nakon ovih postova, mom nalogu je skočila vrednost. :)

6. Kurčinu ti dam, prvo pare pa onda
    davanje.... :D

Je l' vi to i dalje o nalogu?

7. Jebem li ga sad... Ne znam ni ja...

8. O čemu? daj da se usaglasimo

9. Ostavljam vas nasamo. Mwah, :* laku noć. :)

10. i šta bi na kraju, jedini ja prodao nalog? e do kurca, jebem vam vašu berzu.

11. Nema prodavanje, jer nema tija para u koje bi moga' da preračunam ovo trogodišnje odnosno dvoipogodišnje zbog prekida, potucanje po sajtu.

12. Šalim se. Mijenjam nalog za neki sa vel'kim sisama.

13. Ja bih polovinu, tj. one koje nekako baš smatram 100% svojim biserima, dao za 500 jura.

Drugu polovinu dajem za stodnara po defki.

Odabrana svaka po 100 evra.

A one dve-tri gugltranslejtovane sa japanskih sajtova dajem džabe.

Sve đuture 1000 jura, onako srpski.

Sitnim slovima: I još po 100 dinara za svaki forum post.

Aj' uzdravlje!

14. More, samo se vi zajebavajte, pa kad dođe gazda i kaže: "Da vidimo ko je ovde šta pio." ima svi da platimo ceh :)))

Imam nekih defki što bi platio da ih nisam napisao, a ostale ne bih dao ni za bure čvaraka... ne prodavam ni po koju cenu.

15. s obzirom da imam svasta po pvt-u, mozda za nekih 200 eura

ima tu i nekih sifri od drugih naloga, i stvari koje ne smem da spominjem

16. За кило врхунског сканка. Не би га давао за паре никад. Емотивно сам везан за Букснетину и аватар.

17. Čitam te vaše ponude i mogu reći da jedino acina ima smisla. 1000 dinsa za nalog na vuki je ok, baš ako je neko među prvih 100 eventualno 1000 - 2000 da vredi. Pa ionako sve te defke nisu vaše, vi prodajete tudju imovinu.

LOPINE