Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?

1. Царо, моје букснасте дефке су уникати! Оне НЕМАЈУ ЦЕНУ!

ЦАРИМИРЕ, Данкан је признао да би продао, ајде сад и тиии!

2. Ja sam reko da bi dao za 4 iljad dinsa. Čisto da se rešim ovog zlog Care lololo

Ma svi oće da prodaju samo nema ko da plati. jbg buxno, uzalud ti rad lolo

3. u stvari sad kontam, dao bi i za 2500. To je neki minimum para da možeš nešto da uradš sa njima... čisto da se kaže da nisam blejačio ovde za džabe tolike milenijume

4. лололо узео би ја своје букснасте дефке. Не мож' нико да ме спречи у томе! Само падне један дилитић, па копи пејстић и то ти је то. Направим од њих мајице. Са сликом овог мог аватара. И ето ти пара кол'ко волиш. лололололо Буксне оле!

5. Dva piva, cisto da ne ispadnem lak

6. Ja sam se nosio mišlju da može da se zaradi od pandana. AL je fora naći nekog idijota tipa Ćurčić ili Miki i dati im jedno 5 000evra da ga spominju jedno 7 dana i onda moš da kreneš u brendiranje...

7. Ja bih ga prodao za sesov beemvej haha

8. Cara™

ahaha, ne mogu reme. Taj nalog je smorina bio

Vaš odgovor je LAŽ! Taj nalog mi je bio gotivan, ovaj je smorina.

Nalog bih prodao za 300 evra.

9. Čuh to već negde Kramponom, ali svi ti peacemakeri ne vrede pišljivog boba!

10. За сваки поен који имам на профилу = 1 еуро.Ништа испод тога , реално........дакле ,како ствари сада стоје , 27683 еура.......

11. Hahahaha, baš bih voleo da vidim tu budalu koja bi dala i jedan dinar za moj nalog...

12. Otišao bi moj nalog za dvije marke samo da neki mamlaz hoće da kupi.... Jebem ti ljeb.

13. Ја би продао, па добро ја не би продао, ја би га позамјиооо, ја сам неки велики хуманиста

14. jebo nalog spem je keva!

15. recimo 700 evra.
    Ima li zainteresovanih? :)

16. Strajo nemoj bre zezati. Miomirov nalog vredi više nego tvoj!

17. Šta nudiš za 700€?

Onaj za, meščini 500, oće i da popuši pride, a ti tek tako.....

18. Nudim nalog sa sve definicijama, posterima, pohvalama u vidu komentara i PVTom gde sam nadmudrio Caru :D
    Pa je l ima to negde?
    A Caro? :D

19. Ovaj ne bih prodao nikad. Bole me kurci za pare. Dao bih ga recimo da pojebem Anu Nikolić ili Sandru Afriku. Ili đumle.

Za đumle bih dao i dupli nalog, koji je inače mnogo bolji...još bih počastio ciganku što prosi kod "Žekija" sa dvekile janjetine.

20. StrajaKg

Nudim nalog sa sve definicijama, posterima, pohvalama u vidu komentara i PVTom gde sam nadmudrio Caru :D
    Pa je l ima to negde?
    A Caro? :D

hahahahaha, pa realno, ti si broj 1. Mada ovo "nadmudrio" i dalje baca sumnju. I dalje verujem da si bar u početku nešto mutio samo vrlo poznaješ net problematiku pa si to vispreno odradio :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.