Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://i.imgur.com/PxejVfZ.gif
KAKO !!?!?
dobija se tako sto odradis psihotest da nisi nekrofil ili bilo kakav tezi bolesnik i mozes traziti posao taj
ja sam 2011. odradio taj psihotest i prosao,al ispalio je jedan lik sa kojim sam se druzio,a ja nisam hteo sam to raditi,niko drugi nije hteo,pa sam odusto
De se to polaže olaniče, i kolko love daju? Ionako sam dokon letos
Legija stranaca
Ako neko ima vise iskustva pm me poyy
vule,ja sam isao na vma da odradim psiho test usmeni i prosao sam,ostyao mi je jos onaj test sa vadjenjem krvi i sranjima,ali nisam to odradio jer sam vec odustao jer sam se prestao druziti sa likom sa kojim sam trebao to da radim,a on je jedini ortak koji je hteo to da radi,a bez nekog bas bliskog ortaka ili sam nikako nisam hteo taj posao da radim...
radi se u bolnici\mrtvacnici
inace,primio sam jedno 645374625 pvtova oko ovoga
SVI PLZ STAHP
to sto sam prosao usmeni psiho test ne cini me nikakvim profesionalcem niti bilo sta slicno
uostalom,mislim da sam napisao vec ovde sve oko kontakta i to
prijavis se na vma ili u nekoj bolnici kod psihijatra koji ce da ispita da li si psihicki spreman ili nekrofil
posto to nije dovoljno moras da radis i test sa vadjem krvi i slicno
plata je 70 evra po leshu bila kad sam se ja interovao za to,sad nemam pojma,jer me vec 4 godine jako boli kurac i sve to
radi se u bolnicama ili mrtvacnicama
realno,svi misle da mogu,deluje lako ovako iz daljine i sve,ali sasvim je drugacije kad vidis jebeni lesh,nekoga ko vise nije ziv,ko se ugasio,od koga ocekujes da se pomeri svakog trenutka i to te zaprepascuje,trebas bas biti psihicki spreman da bi provodio nekoliko sati u prostoriji sa golim leshevima a kamoli da ih sapunjas i prskas vodom...i kad se prska sa vodom moze da se desi da mu se iscimaju refleksi,pa da se pomera i deluje ko da je ziv,jel bi te to zaprepastilo,mene prilicno bi...i sam mozak moze da istripuje tako nesto...a svi misle da mogu to da rade,kao da je pranje tepiha,a ne lesheva
hahahahah
nasao sam lagani poslic, ali me zanima kako doci do velikih para, da li samo IT strucnjaci koji prave aplikacije mogu da postanu milioneri preko noci ?
Cuvaj babe pa ih nagovori da ti ostave stan kad riknu
Ma bjež, sve ovo i ajd, al' da pereš raskomadane leševe idukurac, jebo pare ako ćeš da poludiš. Upravo to, nisu jebeni tepisi, da bi mehanički radio treba da budeš il do jaja jak psihički il do jaja lud...doduše onda ti je i zadovoljstvo.
http://www.politika.rs/rubrike/Posao/t36364.lt.html
ma da,a deluju ko lake pare i prilicno solidne,70 evra po lesu,bas se fino zaradjuje,svima je cak i cudno sto se toliko placa i meni je bilo,bilo mi je cudno sto samo taj jedan ortak hoce da to radimo,a sto su svi drugi odbili,mislio sam dok smo zajedno i zajebavamo se i debilisemo i sve,sve deluje bezazleno...a uvek sam odbijao da do detalja zamisljam tipove tih lesheva,to sto kazes raskomadani,onda deca neka,zamisli moras prati nekoga ko ima 6 godina fazon,prejezivo,nije ni cudfo sto se dobro placa,trebalo bi cak i vishe jer mozes prsnuti jako na poslu tom,dobro je sto nije doslo do toga da to radim,sad kad gledam radije bi brisao cmareve 90togodisnjacima u starackom domu
Ja bih totalno uradio ovo ali me jebe daljina. Mada možda i uzmem nekoliko slobodnih dana, što da ne?
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1428311254157230&id=100009351066342&pnref=story&refid=12
Dobra para majku mu...
jebote to pranje leseva se placalo 80e nekad sto je pala cena ima dosta radne snage?
Псето ош даперемо?
Sedim sa ćalom pre neki dan, on se napio, priča oće da bude grobar. Kaže išo na konkurs u bolnicu da pere leseve, ušo u uži izbor hoho. Na kraju nekog kosovara primili. Ne reče kolko love je bilo
jebeš ti ovu državu kad i za pranje leševa treba veza
eto sanse pseto ahaha
jako tuyno