Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sajtovi koji se rade u wordpress-u, lako ih je uraditi a kad se ponude na nekom sajtu u inostranstvu cika iz pizde lepe materine je voljan da plati dobrano za malo truda.
Sajtovi koji se rade u wordpress-u, lako ih je uraditi a kad se ponude na nekom sajtu u inostranstvu cika iz pizde lepe materine je voljan da plati dobrano za malo truda.
Radio sam svasta i sada radim svasta ali po meni najisplativije ti je da dajes casove engleskog ili matematike klincima u osnovnoj. Sprdnja lako cak i ako ne znas nesto najbolje. Ipak je to osnovna skola. 300-400 kinti po casu pa ti vidi.
Ja baš ovih dana sam dao oglas da dajem časove engleskog. Baš me interesuje, ako ima neko iskusan, koji je najbolji način za privlačenje mušterija?
Najbolji nacin je da tvoja mama zna roditelje od klinca i da klinac naravno nema pojma engleski. Ako imas malo smisla za poducavanje i klinac ukapira nesto posle se to procuje i sami se javljaju.
internet kladjenje
pocecu od jeseni, za godinu javljam sta sam uradio
E jebiga, moja stara slabo poznaje roditelje klinaca koji veze nemaju s engleskim. A s obzirom na njene godine, uopšte slabo poznaje roditelje klinaca, roditelji koje ona poznaje imaju djecu koja su već matori dripci poput mene.
Jel trguje ko na Forexu?
A šta je Forex?
Šteta Jovičiću, ja sam tako našao posla nenadano. Ovi se žalili kako će morati plaćati privatne časove jer mali nema blage veze i tu moja mama uletela kako ja razbijam i eto ga.
Trgovanje valutama, slično berzi. Foreign exchange. Slično berzi samo trguješ valutnim parovima. Pratiš trend npr. raste evro u odnosu na dolar ti kupiš evro i dobijaš pare. Leveridž ti je od 1:50 do 1:500 na nekim sajtovima. Jako je rizično ali uz malo truda ja sam za mesec dana imao dobit do 150% od početnog kapitala. Postoje super platforme sa odličnim grafikonima. Pročitaj malo ili vežbaj na demo računu
Nije to loše, ali nisam siguran da li mogu da ti isplaćuju zaradu na nekom računu u Bosni. Gdje tebi liježu pare?
Naravno, bilo gde u svetu. Verovatno i u Bosni liježu. Na račun, bankarski nalog, karticu. Imaš dosta mogućnosti ako si zainteresovan
http://poslovi.infostud.com/posao/2011/05/voucher-igrac.pdf
Evo za gejmere :)
Tek sad naleteh na ovu temu. Od zadruge leba nema, kazu javicemo se al nista, jos od prosle godine.
Sad unisti grad Arilje tako da od malina nema nista, zvao sam neke ljude za skupljanje kajsija, kazu pocinjemo za desetak dana ako otkupljivaci daju dobru cenu.
Nasao sam i u oglasima farbanje magneta, 10 dinara po komadu. Isao tamo da vidim ono neki profesionalci, magneti sto se kace na frizider, mali sa puno detalja. oni daju farbu i sve ostalo a kuci radis. Al kaze radnica ubode 45-50 dnevno i to kad je laksi original, meni koji to prvi put radim, a jos sam kuci, 15 bi bilo maksimum. Tako da je to otpalo. Prosle godine sam solidne pare uzeo prodajom pivske ambalaze, flase i gajbe, sad takodje i vinske flase, ima neko stovariste gde ih ima mnogo, a kao otpad su, slozene i sve to, mi samo u gepek i pare, ali jebavalo bas sto se cimamo oko kola, ko ce da nam pretera to. Pa sam kontao sa nekim ortacima da kupim neku ficu za te potrebe, nasao sam 120 evrica, moze da se vozi. :)
Prodajom preko limunda moze solidno da se zaradi. Knjige, kurci palci. Jos ako neznalicama uvalis jos bolje. Stavio sam na aukciju neke stare pare, skupljali cale i deda, ima i starijih od 130 godina, racunam da uzmem solidnu kintu sudeci po aukcijama gde se nude isti proizvodi.
Ja probao, i iznervirao me onaj demo racun, tako da sam batalio. Jebem ih u dupe, zvali su me bar 4-5 puta da vide da li 'ocu da trgujem...
Strajo, idi udaraj reket po inostranstvu... To se najvise isplati, plasljivi su i nece da prave sranja za male cifre do par 'iljada evradi. Samo da ne padnes, ili da naidjes na druge reketase. :D
Evo nekih načina kako sam ja zarađivao dok sam bio student i srednjoškolac:
- davanje časova matematike, dvočas sam davao 5 evra. Uvek su to bile cure, pa nisam više uzimao.
- rad na poslovima montaže, nosio metalne elemente, montirao, šarafao, itd. 20 evra dnevnica.
- rad u berbi duvana, vrlo jeben pos'o, trening Rokija Balboe je pičkin dim za to. 12.5 evra dnevnica.
- pisanje sastava i kreiranje likovnih radova ljudima koji su antitalenti za to. Nisam nešto dugo radio, ali sam ukupno zaradio od toga nekih 150 evra.
- farbanje metalnih konstrukcija, 20 evra dnevnica.
- istovar kukuruza i nošenje vreća, 12.5 evra dnevnica.
Generalni savet koji bih dao svima: Ako su vam potrebne pare, radite sve, prljavo, teško, i za manju kintu. Idu mi na kurac oni koji kukaju kako para nemaju, a manišu nekim poslovima. Šta se meni desilo - taj gazda kod koga sam nosio vreće, video da sam vredan i dao mi stipendiju za prvu i drugu godinu fakulteta, jer je i on bio dete sa sela iz siromašne porodice, kao i ja, pa je valjda bio nostalgičan. Kad sam branio master, lik mi iz džepa 200 evra dao, "za piće". Svi bi da budu gospoda, sunce mu jebem, da budu fensi, ne isprljaju se, a zarade grdnu lovu. I da - od kladionice nećeš ljeba zaraditi.
Prodao sam par stvari na limundu, neke stare knjige i gluposti neke, stare novčanice i neke stare telefone. Skupila se lepa kinta na računu.
Шта кој курац интернет, пичке материне. . . Одеш у студентску задругу, пријавиш се за очитавање бројила, дају ти 1500 комата да урадиш за 3 дана и за један продужени викенд узмеш 7500 динара, као ја. . . Јесте да се јебеш цео дан по сунцу, али исплати се, кинта је добра. . .
Може и тако. Ако си добар са Задругаром.