Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja sam radio u SBBu, delio račune, dobro tu mora da se pazi, kome deliš mora tačno na adresu da ide, dok te kod promotivnog materijala zabole patka
ali sale budi spreman, slažem se da je to super posao za srednjoškolca, ali teško je doći do njega, želim ti da uspeš, ali ne računaj da je to sat dva, traje duže, + ne očekuj preveliku kintu +ne očekuj da će da ti daju 10 solitera i da njima podeliš i da pališ gajbi
pričam ti kao neko ko je prošao sve to, a iskreno ti želim da nađeš posao
Jel se isplati prodavati stvari preko limunda? mislim na neke sitne stvari npr. torbice, priveske ( nije ukradenoo :) )
Ima li kupaca za to? Ili je jedina fora da stavim neki prebudzeni fon za 10 dinara i nadam se da cu imati srece... ?
Koji poslovi mogu da se rade za 20.000 dinara mesečno?
vučice, pre svega reci gde? na grad mislim, mesto naselje...
Sve opštine Beograda uključujući i Obrenovac. I dalje mi nije jasno kako Obrenovac spada u beogradsku opštinu?
Више не знам дал је мит или је истина, али оно са прањем лешева је како прича народ уносно.
Veruj mi da se isplati. Ja i dalje ne mogu da verujem kakve sam gluposti sve prodao i po kojoj ceni.
E pa u Bg-u ima štošta da se radi, idi do obližnjih studentskih zadruga i raspitaj se. Pitam za mesto, jer nije isto plaćeno recimo kod mene i u Bg-u, ovde konobarice rade za dnevnice od 400,500 din, kao i radnice u trafikama...Bg je iznad tog nivoa.
Vučice, pali u hostese i promoterke pića po klubovima uveče, tu ti je kinta :)
Elem, jako unosno je kucanje diplomskih radova za studente, samo ko ima znanje i živaca. Okačiš na par fakulteta na oglasnoj tabli oglas da to radiš, ubrzo će ti se javiti neko koga mrzi da radi, i odrediš mu tarifu kako tebi odgovara. Ova jedna sa ekonomskog kupila stan posle tri godine rada.
Jesi stavio početnu cenu na 10 dinara ili si išao barem malo realnije? Planiram da počnem da prodajem tamo, ali nemam nikoga ko bi me malo uveo u to.
E jbg bili pretera ga, radim ja seminarske, tesko da ce stan da kupi. diplomski jesu skuplji ali teško...
Super, dade mi ideju. :)
Da se razumemo, podržavam ideju, samo ne može bogatstvo da se skupi, Vučice, izvini ako sam indiskretan ali šta imaš od škole? Jer ako ti neka oblast ide dobro, tipa matematika, bez obzira na stepen obrazovanja uvek možeš klincima da daješ časove jer su klinci sve gori a roditelji lenji.
Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.
I ja sam mislio da seru, strajo. Dođu kod nje likovi koji samo kažu treba mi ta tema, ne daju joj ni literaturu ni ništa, da bude gotova za deset dana. I ona im lupi tarifu koja njoj odgovara, uzima po 200-300 evra, vidi po osobi da li je budala i da li može da ga zavrne. Radila je samo ekonomsku struku, sad radi i psihologiju i pedagogiju. Za stan od 20.000 evra treba da napiše 200 diplomskih po tarifi od 100 evra za tri godine, što njoj nije problem, jer riba nije normalna.
Dobar fazon vam je promocija klubova sad u novogodisnjoj sezoni. Radite promociju kako znate i umete i treba sto vise karata da prodate. Znaci, u principu, nabacite nekom ko ima mnogo prijatelja na fejsu, on lepo stavi na status i ovi mu se javljaju. Ortak tako 100 evra u roku par dana zaradio.
Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.
Aj svega ti daj linkove do tih blogova.
Kipiš kilo spidare, kilu talka, smućkaš, i pustiš klincima u prodaju.
Eh, kad se samo sjetim, al se nekad dobro razbijalo baš...
U Bg-u nemaš stan za 20000. To je prvo. Drugo, 200 radova po 10 dana je 2000 dana, to je 6 godina skoro.
Da se razumemo, ne osporavam njen uspeh, samo kažem da je preuveličano.
Reciklaža, Strajo, ko da je luda da svaki piše 10 dana kad već ima napisano nešto na sličnu temu.... :D