Zarada novca, kako?

1. Тачан резултат 0:0 на Ливерпул, олололо.

2. U Bg-u nemaš stan za 20000. To je prvo. Drugo, 200 radova po 10 dana je 2000 dana, to je 6 godina skoro.

U bg nema sigurno :)... Ne treba joj za svaki rad deset dana, može da ga uradi i za dva sata, postoji gugl i varijanta copy/paste od prošlih diplomskih, jbg :)...

Filozofinjo, daj linkove i meni.

3. pranje leseva se do jaja placa,70 evra po lesu,sad ti vidi,mozes brdo para uzeti samo za 1 dan...ti strajo neces sigurno to,ali eto ako ima nekoga ovde kome ne bi to smetalo,preporuka

4. Puppet, pogledaj pvt.

5. Znam ja decka sto je delio letke na ulici, za 9 dana kupio trosoban stan na Trgu Republike. Istina ziva, pitajte ovu sto kuca seminarske.

6. Ne kuca seminarske, već diplomske :)

7. Comatose pre sat vremena

Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.

Daj linkove, leba ti.

Filozofinjo, daj linkove i meni.

Nemam linkove ljudi, ali kažem vam.. U principu treba znati prave ljude, likove koji to organizuju. Sve se lepo dogovoriš sa njima, šta i kako, pošto su karte, koliko da ti da, flajeri, za koliko moraš da prodaš, itd. Još je bolje ako idete često po splavovima pa vas šankeri, gazde i ostali znaju. Tako ćete lakše prodati i naći posao tu.

Znači, na svakih par dana donosiš pare od karata koje si prodao, i zavisno od toga koliko si prodao, tebi ide najčešće pola. Ako malo prodaješ, dobiješ šut kartu u roku od odma' i malo ti plati. I da ne pominjem da ne smete da ih zajebete, jer em će da te savataju neki nabildovani likovi, i em nećeš nikad više u tom poslu da radiš jer ćeš doći na loš glas i više niko neće hteti da te zaposli.

Sad je gotovo već to ludilo. Biće još na leto, tako da krenite da se raspitujete oko aprila ili maja šta i kako. Nije mnogo teško, skoro svako zna neku ziljavušu sa faksa ili iz škole koja ide po tim splavovima i zna gazdu Blejvoča ili nekog sličnog splava.

I gotivno vam je ako to lepo obavite, lakše će vas ponovo zaposliti jer vas zapamte i imaćete prednost.

8. Comatose pre sat vremena
    Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.

Prosleđuj i 'vamo.

9. Aj svega ti daj linkove do tih blogova.

Френки ПВТ.

Едит: Филозофињо, Мастер, ПВТ.

10. tapkanje karata na veliko.

11. Мени је причао један човек у возу да је стално ишао код неке што пише те дипломске. Дешавало се да му напише по три-четири дипломска недељно кад је био при парама. Она је зарадила за три-четири стана. У Београду!

12. Ја сам чуо да да је једна цура тако писала по десетак дипломских седмично у Београду, кроз неколико година, купила вилу на Дедињу, а убрзо се одселила у Америку. Захваљујући капиталу који је зарадила од дипломских, купила кућу у Холивуду те се брзо обрела у водећим политичким, музичким и филмским водама, након чега се је постала глумица. Њено име је Мара, Мара Моноровић, познатија као Мерилин Монро.

13. Aj svega ti daj linkove do tih blogova.

Prosleđuj, Comatose :)

14. Ја сам чуо и за Ајнштајна да му је Милева писала дипломске кад је под великим стресом. Уосталом, кажу да ју је и оженио зато што му је добро писала те дипломске.

15. Znam ja decka sto je delio letke na ulici, za 9 dana kupio trosoban stan na Trgu Republike. Istina ziva, pitajte ovu sto kuca seminarske.

Мени је причао један човек у возу да је стално ишао код неке што пише те дипломске. Дешавало се да му напише по три-четири дипломска недељно кад је био при парама. Она је зарадила за три-четири стана. У Београду!

Ја сам чуо да да је једна цура тако писала по десетак дипломских седмично у Београду, кроз неколико година, купила вилу на Дедињу, а убрзо се одселила у Америку. Захваљујући капиталу којег је зарадила од дипломских, купила кућу у Холивуду те се брзо обрела у водећим политичким, музичким и филмским водама, након чега се је постала глумица. Њено име је Мара, Мара Моноровић, познатија као Мерилин Монро.

Да л' је могуће да знамо исте људе?! Чуо сам се с њима, тренутно саде кукуруз на својим плачевима на Месецу.

16. Ja znam lika koji je išo po burek nekoj babi, a sad ne jebe.

17. Ja znam lika koji je išo po burek nekoj babi, a sad ne jebe.

Da je pisao diplomske, sad bi jebao odlikašice u svojoj vili na Dedinju.

18. Odeš na selo, uzmeš motiku u ruke i počneš da proizvodiš organsku hranu.

19. Да л' је могуће да знамо исте људе?! Чуо сам се с њима, тренутно саде кукуруз на својим плачевима на Месецу.

Brate, svet je mali!!!

20. Da je pisao diplomske, sad bi jebao odlikašice u svojoj vili na Dedinju.

Ma govorio sam ja njemu. Ko ga jebe sad. Ali počeo je da dijeli promotivni materijal, ima već 6 dana. Al ne ide mu baš. Zasad zaradio samo za polovnog Ferarija.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.