Zarada novca, kako?

1. Тачан резултат 0:0 на Ливерпул, олололо.

2. U Bg-u nemaš stan za 20000. To je prvo. Drugo, 200 radova po 10 dana je 2000 dana, to je 6 godina skoro.

U bg nema sigurno :)... Ne treba joj za svaki rad deset dana, može da ga uradi i za dva sata, postoji gugl i varijanta copy/paste od prošlih diplomskih, jbg :)...

Filozofinjo, daj linkove i meni.

3. pranje leseva se do jaja placa,70 evra po lesu,sad ti vidi,mozes brdo para uzeti samo za 1 dan...ti strajo neces sigurno to,ali eto ako ima nekoga ovde kome ne bi to smetalo,preporuka

4. Puppet, pogledaj pvt.

5. Znam ja decka sto je delio letke na ulici, za 9 dana kupio trosoban stan na Trgu Republike. Istina ziva, pitajte ovu sto kuca seminarske.

6. Ne kuca seminarske, već diplomske :)

7. Comatose pre sat vremena

Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.

Daj linkove, leba ti.

Filozofinjo, daj linkove i meni.

Nemam linkove ljudi, ali kažem vam.. U principu treba znati prave ljude, likove koji to organizuju. Sve se lepo dogovoriš sa njima, šta i kako, pošto su karte, koliko da ti da, flajeri, za koliko moraš da prodaš, itd. Još je bolje ako idete često po splavovima pa vas šankeri, gazde i ostali znaju. Tako ćete lakše prodati i naći posao tu.

Znači, na svakih par dana donosiš pare od karata koje si prodao, i zavisno od toga koliko si prodao, tebi ide najčešće pola. Ako malo prodaješ, dobiješ šut kartu u roku od odma' i malo ti plati. I da ne pominjem da ne smete da ih zajebete, jer em će da te savataju neki nabildovani likovi, i em nećeš nikad više u tom poslu da radiš jer ćeš doći na loš glas i više niko neće hteti da te zaposli.

Sad je gotovo već to ludilo. Biće još na leto, tako da krenite da se raspitujete oko aprila ili maja šta i kako. Nije mnogo teško, skoro svako zna neku ziljavušu sa faksa ili iz škole koja ide po tim splavovima i zna gazdu Blejvoča ili nekog sličnog splava.

I gotivno vam je ako to lepo obavite, lakše će vas ponovo zaposliti jer vas zapamte i imaćete prednost.

8. Comatose pre sat vremena
    Кладионичарски блогови. Наравно, ко се разуме у спорт и клађење. Имам пар пријатеља који месечно узимају преко 200 евра.

Prosleđuj i 'vamo.

9. Aj svega ti daj linkove do tih blogova.

Френки ПВТ.

Едит: Филозофињо, Мастер, ПВТ.

10. tapkanje karata na veliko.

11. Мени је причао један човек у возу да је стално ишао код неке што пише те дипломске. Дешавало се да му напише по три-четири дипломска недељно кад је био при парама. Она је зарадила за три-четири стана. У Београду!

12. Ја сам чуо да да је једна цура тако писала по десетак дипломских седмично у Београду, кроз неколико година, купила вилу на Дедињу, а убрзо се одселила у Америку. Захваљујући капиталу који је зарадила од дипломских, купила кућу у Холивуду те се брзо обрела у водећим политичким, музичким и филмским водама, након чега се је постала глумица. Њено име је Мара, Мара Моноровић, познатија као Мерилин Монро.

13. Aj svega ti daj linkove do tih blogova.

Prosleđuj, Comatose :)

14. Ја сам чуо и за Ајнштајна да му је Милева писала дипломске кад је под великим стресом. Уосталом, кажу да ју је и оженио зато што му је добро писала те дипломске.

15. Znam ja decka sto je delio letke na ulici, za 9 dana kupio trosoban stan na Trgu Republike. Istina ziva, pitajte ovu sto kuca seminarske.

Мени је причао један човек у возу да је стално ишао код неке што пише те дипломске. Дешавало се да му напише по три-четири дипломска недељно кад је био при парама. Она је зарадила за три-четири стана. У Београду!

Ја сам чуо да да је једна цура тако писала по десетак дипломских седмично у Београду, кроз неколико година, купила вилу на Дедињу, а убрзо се одселила у Америку. Захваљујући капиталу којег је зарадила од дипломских, купила кућу у Холивуду те се брзо обрела у водећим политичким, музичким и филмским водама, након чега се је постала глумица. Њено име је Мара, Мара Моноровић, познатија као Мерилин Монро.

Да л' је могуће да знамо исте људе?! Чуо сам се с њима, тренутно саде кукуруз на својим плачевима на Месецу.

16. Ja znam lika koji je išo po burek nekoj babi, a sad ne jebe.

17. Ja znam lika koji je išo po burek nekoj babi, a sad ne jebe.

Da je pisao diplomske, sad bi jebao odlikašice u svojoj vili na Dedinju.

18. Odeš na selo, uzmeš motiku u ruke i počneš da proizvodiš organsku hranu.

19. Да л' је могуће да знамо исте људе?! Чуо сам се с њима, тренутно саде кукуруз на својим плачевима на Месецу.

Brate, svet je mali!!!

20. Da je pisao diplomske, sad bi jebao odlikašice u svojoj vili na Dedinju.

Ma govorio sam ja njemu. Ko ga jebe sad. Ali počeo je da dijeli promotivni materijal, ima već 6 dana. Al ne ide mu baš. Zasad zaradio samo za polovnog Ferarija.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.