Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Лик се понаша као да је имао 4000 дефки и као да је био 3# а не 3428234723984
Ja prvi put čujem za lika. Anonimus neki po svemu sudeći.
ode tema u spemčinu materinu :)
Idi brate odradi jedan trening da se smiriš malo.
Све сам прочитао. Будала, дође ми да сам себи дам кифлу.
ja verujem da je moguća greška. ja sam bio banovan na 30 dana zbog hejtovanja 10 autora, a ja tada čak i nisam preterano davao ocene, nego imam jak kriterijum i dajem dosta minusa i popio sam ban na 30 dana. :( ako grešim onda sam konj!!! a moguće je da sam ishejtovao nekad nekoga ne više od 2 lika, ali 10 milion posto ne. ali da sam ja to tad reko sigurno mi niko ne bi verovao, jbg. sa druge strane celt je postavio jasne dokaze koje ja nisam dobio tada, dao mu je ip adrese, tačne datume registracije, kad je gde bio logovan i bukvalno je svaki svratio u niš makar jednom, dajte molim vas ovaj virtual je klasični srpski političar. samo poriče i skreće temu a neke budale mu i dalje veruju. mene bi bilo sramota da dođem opet posle ovoga na sajt a kamoli nešto drugo, ali šta ćeš. i sprda se ''virtualnom poštovanju'' a on da to ne želi da poseduje ne bi se ovoliko pravdao već da je u pravu bi samo rekao ''pusti budalu'' kao što sam ja uradio. :$
Види га овај што ме упокојио два сата пре времена. :)
Može provera? Lajkovah sebe nešto davno... Ne sećam se ni linkova tih duplaka, većinu sam prijavio...
Jesam li ja ovde jedini koji stvarno nema duplih naloga i nikad sebe nije lajkovao ni druge hejtovao?
Moguće.
Aj proverite da li me je ovaj moj buraz lajkovao ili čitao... http://vukajlija.com/recnik/autori/13582
Kelte ta tvoja laka pričica o duplim nalozima i IP adresama može da prođe među ovom klinčadijom, ali mislim da je red da i ja kažem koju. Jako dobro znam kako ovi sajtovi funkcionišu da bi meni mogao da prodaš svoju čergarsko-gatarsku priču. Sve što si našao su nalozi koji su se lajkovali međusobno i ništa više. Nisi čak znao ni kome da ih prišiješ. A kada već nisi znao čiji su, moji ili Virtualovi, logično je da onda ne znaš da li su uopšte naši. Pojma ti nemaš. A ja i Virtual nismo isto, u to ćeš se tek uveriti.
Moja IP je 217.70.48.88. Poljska. Ne plašim se da je rknem ovde jer ti nećeš znati ni da je upotrebiš ni zloupotrebiš. Sumnjaš da koristim skrivač IP adrese? Pa kupi onda softver za praćenje proksi servera. Učini ih transparentnim. Nemaš softver? Onda nemoj da lupaš nešto o skrivanju IP adresa, pokri se ušima i ćuti. Ako si dovoljno pametan kako se prikazuješ shvatićeš o čemu govorim.
Ubedio si ove jadne klince, nažalost, da je za putovanje kroz pet evropskih država u roku od 10 dana stvarno potreban teleporter. Oni poverovali zato što žive u Srbiji a još im veliki Kelt to potvrdio. Ljudi moji, koliko god da ste mladi treba da znate da se za 10 dana može obići planeta dva puta. Možete se još logovati na Vukajliju iz 50 raznih država za to vreme. Ljudi imaju telefone i lap topove. Svaki park, aerodrom, voz ili hotel ima internet konekciju.
Za ovakvo banovanje na osnovu slobodnog sudijskog uverenja i pljuvanje po ljudima moderator na iole pristojnom evropskom sajtu biva razmodovan. Predugo sam na Vukajliji pa mi se čini da znam da je Kelt negde na ostrvu. Zanimljivo je kako ga to ostrvo nije naučilo da se buzdovanom ne moderiše nego mozgom. Da, potrebno je imati nešto u glavi za tako nešto.
Molim te nemoj odgovarati na ovaj post jer nemaš šta da kažeš. Ja to odlično znam. Pronašao si 15-20 ljudi koji su pozitivno ocenili tekstove i to ti je jedini dokaz. Muda za bubrege možeš prodavati ovim klincima koji strepe od tvog crvenog dugmeta. Meni ne.
Tu sam.
E pa sada neka uzme štopericu i neka prati IP pa neka vidi da li smo istovremeno logovani. Pade mu i teorija o tajmingu koju je tako neznalački objasnio da sam je jedva shvatio. Odoh u off.
ej ljudi, pocinjete da me nervirate... znao sam da vas dvojica niste ista osoba (pogledajte razloge za ban) a nisam bio siguran za cepam atome, posto mi se cinilo da je on u toj prici samo kolateralna steta, sto si mi ovim postom potvrdio da nisi.
pretpostavljam da vam je za cilj da vam ovde iznesem sta sve moderatori imaju od podataka, ali za to me kontaktirajte na pvt ako zelite, pa cu da vam napisem.
ovoliku kolicinu bezobrazluka odavno nisam video
Za ovakvo banovanje na osnovu slobodnog sudijskog uverenja i pljuvanje po ljudima moderator na iole pristojnom evropskom sajtu biva razmodovan.
aj ne kenjaj, postoje 20 coveka koji vole da proputuju svet svakodnevno, loguju se na vukajliju samo kad putuju i nista na njoj ne rade osim da vas lajkuju
ne kenjajte vise molim vas.
JA LAJKUJEM SEBE!
ja sebe nisam lajkovala. ne znam, jel bi trebalo? a?
Da sam na tvom mestu, lemajo, lajkovao bih se. Znaš kako je dobro...
hmmmmm tako dobro, kažeš? ajde! a jel mogu sa ovog, ili moram sa duplaka da se lajkam? kontam da je sa duplaka osećaj kao da me neko drugi... lajkuje...? a?
Ne sa duplaka. To je sranje. Sa tvog ličnog naloga.