Prijavi lajkovanje prema sebi

1. LEMAJA NABIJEM TE NA KURAC BAS DA ZNAS

2. hahaahha,SES pobediJo lololo!

3. HAHAHA, PAMTITE ME, NEMOJ DA ME ZABORAVITE!! :)

4. ...i onda je crvenkapica pitala ''Bako, bako zašto su ti toliki zubi?'' A vuk reče ''Da te bolje pojedem''.I tu su se stvari sjebale...

5. Za moderatore: Obratite pažnju na budale koje postuju na ovoj temi.

6. SES mi je omiljeni lik u svemu ovome, još onomad kada se svađao sa CAROM na četu pa sve do sada, odbanujte lika uljepšava mi minute provedene na ovom sajtu olololol

7. ko ce bre da brise lajk sa 20 duplih... aj za 5-6 bi proso sa 20ak dana, al ovo jebote, svaka definicija ima u startu 20 glasova vise nego sto treba, a uz to je garant predlagao neke svoje za naslovnu i statijaznam...
    ovo je rekord od kad sam moderator (za lajk)...

Virtual ima prosek 36 što spada u niže proseke samo da se zna. Niko nikada nije predložio Virtualovu def. za naslovnu, osim Straje jednom, ali nije prošla. Celte ni matematika te ne podržava. U početku mi je bilo zabavno ali sada vidim da stvarno želiš da se opereš. Jesi moderator, ali moraš za svaku tvrdnuju da izneseš dokaz. Ako kažeš da je bila naslovna u pitanju i predlozi za naslovnu ti dokaži brate. Čoveče intelektualac si, ako optužuješ - dokaži. I nemoj se prati, ja ti ne zameram jer mi sve to ne znači puno, ali mi je mučno.

8. Сес, ово ти је последња опомена за напушавање аутора са дуплака. Ако опет урадиш то, бићу принуђен да те банујем трајно, а знаш и сам да сам ти већ једном опростио, и знаш сам за шта.

9. dobro, izvini za ovo, lupio sam... al to ne menja trenutno stanje, da si ga preterao.

10. Ау брате јел може име овога да се претвори у Спе(р)мерска екипа Анлимитед?
    Јебига људи ово је озбиљна тема а ви ја загушисте срањима, и ја сам за неограничено говнање по Форуму али ово је већ претерано....

11. Ja sam uz Loleta.Ako ste je ugovnali pustite nas da je sjebemo do kraja i onda katanac.

12. stani PEKI, nenmam nameru sad da se nerviram pred praznik, kog sam napusavao? zar treba da dobijem 30 dana ban zato sto sam napisao svoje misljenje na ovoj TEMI: http://vukajlija.com/forum/teme/23895-predlog-tajna-javna-lololo gledam drugi autori psuju sve vredaju dobiju 10ak dana, mene na 30 dana banujte jer sam izneo svoje misljenje, i banujte me trajno, ja nikog necu da molim da mi skida ban. i tebi sam lepo reko, tj izvinio se sto sam te psovao, ispao sam covek, a ti opet nastavljas bez razloga. lajkovao sam priznao sam, trazim sve da banujete sem "SES" na trajno i cao. na SES SKINITE! AKO NE ZELITE UDRITE TRAJNI, REKO SAM. I ONAKO STE PROTERALI SVE AUTORE.

CARO NABIJEM TE NA KURAC!

13. Sa 20 duplih ima bih prosek barem 55, a ne 38. Ali nema veze. Šta je bilo bilo je, ništa isto biti neće. Virtuelna šteta je napravljena i to je to. Odoh da radim.

14. На овој страни ове теме си набио два аутора на курац, жао ми је, али ти си своје одврморио.

15. LEMAJA NABIJEM TE NA KURAC BAS DA ZNAS

CARO NABIJEM TE NA KURAC!

hahahahahahahah pa ja se ne sećam kada sam se poslednji put ovoliko smejala! ahhahaha

16. LEMAJO, ZNAŠ TI ZNAŠ...hahahahahaha

17. iju, ma gde znam! ja poštena devojka! ;)

18. ahhahaahah kakva kraljina, placem

19. Treba mu oprati usta sapunom.

20. I da, Audi objasnio Bemveu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.