Vaši avatari

1. Promenila sam 2-3, ali ovaj momenat najbolje oslikava moje duhovno stanje (čitaj sranje).
    Inače na sličici je Merion Krejn, lik iz Psiha, ona cica koju Norman ubija pod tušem.

2. Увек сам се ложио на south park. А Eric Cartman ми је био омиљени карактер. И свуда сам користио ову сличицу: slika=http://meredith.wolfwater.com/cart.jpg

Али кад сам дошао на Вукајлији схватио сам да ту сличицу користим како би показао мој Сурови карактер, иако у реално нисам нимало строг, суров или ауторитативан. Напротив више сам стидљив, драг и наиван. Па сам опет изабрао south park лика који нај реалније представља мој лик.

BTW сад ми је Butters омиљени лик.

3. Svaki put kad vidim avatar od DLZ, zasviraju mi violine u glavi :)

4. Ova moja machka je morbida i ljudi je se plashe.
    Crkla sam od smjeha kad sam je vidjela....

5. Moj avatar je greska u sistemu ?!?!?!?!?!?!

6. Moj avatar je zapravo Dahaka,lik iz igre Prince Of Persia,ali ga ja tumacim drugacije,tj. smatram ga vremenom iz Marchellove pesme Mimohod.Tacnije,iz jednog pasusa pesme.Ide ovako:
    "Te noci sam usnio jedan neobican san,na megdan me zove crni covek,u ruci mu mac.Ja onako goloruk vicem da to nije fer,al' ode glas.Ode skupa s glavom koju mi odsece u taj cas.Al' kako to u snu biva,nekako sam ipak ziv.Glava gleda sa poda ubicu i otrkiva trik!Tek tada videh sa tog malog razmaka da to nije mac vec ogromna kazaljka."
    E,Dahaka mene podseca na tog crnog coveka iz pesme,tj. vreme.
    Evo slike u slucaju da promenim avatar.

http://i28.tinypic.com/34hgzma.jpg

7. http://vukajlija.com/avatars/0001/3827/mesja.jpg?1244251514

Ovakva kosa, zato što je nemam takvu, a sličnu bi' volio da imam. Bez nosa sam, jer nije imala opcija da se ubači krivi nos. Brada zato što je skoro vazda imam, ne brijem se po nedelju dana, ponekad i više. Marihuana u usta zato što je volim, ali je vrlo rijetko pušim, zbog zakonskih razloga. Pivo zato što volim, i češće ga koristim no marihuanu. Crna roba, nekako mi je najbolje izgledala na vatar, a i ne bi bolio da mi je šarena, da narod ne pomisli da sam hipik. Turbojugend je zajednica obožavaoca Turbonegra, rok benda iz Norveške, a i ja sam jedini koji ih voli, ne znam nikoga ni sajber ni ovako da ih sluša, a šteta je to, predobar je bend da ih slušalac rok muzike ne zna. A vidim da ih ne znaju. Gradska pozadina, pa, zato što sam urban... A pazite kad sam tek sad primijetio da mi nema ruka na vatar, ja vidim da mi drkanje nešto ne ide od ruku...

8. Nema smisla da objašnjavam...
    Al kad sam prvi put video ovu sličicu (ukrao sam je od SUMC-a), ma zavoleo sam je... I dan - danas je koristim... I ne želim da je menjam.
    Na slici je inače lekar sa šajkačom, velikim brkovima i opancima... Baš mi se sviđa dizajn... :D

9. za svoj avatar sam stavila jednu sliku koju volim da zovem 'u tami disco kluba'.
    'uslikano' na mom omiljenom mestu koga vise nema jer ga premestaju na neku drugu lokaciju,nadam se da je uskoro otvaranje..i nemam sta vise da objasnjavam,na slici sam ja u mesavini dima,zelene svetlosti i isparenja od parfema..

10. Ko prorocica iz Delfa?

11. The Trooper. Za blize objasnjenje, poslusati pesmu Iron Maiden-a, "The Trooper". :)

12. Neo, zar "The Trooper" nije o konjanicima (ili konjaniku)?

13. Govori o iskustvu jednog konjanika, ratnika, koji je poginuo u jurisu. Govori o bici iz jednog ugla.

14. Pa di ti je zelenko?

15. Once Rambo, always Rambo.

16. Smešan sam kao crtani film. :)

17. Ja sam zajebana ko i moji pnavatar]i. I veoma sam promiskuitetna i po malo nastrana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.