Vaši avatari

1. moj avatar mene najbolje opisuje .... BAKSUZ

2. moj avatar sam ja. bez stida i laznog morala.

3. a sreće ti šta ti ovo viri iz dupeta

4. Praskevičuse, to sam i ja bio konstatovao na čet jednom, a biće da su ga vanzemaljci bili kidnapovali pa mu to sad sonda viri.

5. Moj avatar je vila...
    Tražila sam neku sa crvenom kosom, ali ova riđokosa više liči na mene.
    Neću je menjati u skorije vreme. Baš mi je prirasla srcu. :)

6. biće da je on kartmanov zli brat blizanac.
    nikad nisam zalazio na čet pa ne znam

7. Gledam da avatar odslikava moje trenutno raspolozenje. Ovo sunce je nasmejano i dobronamerno. Sunce s pocetka septembra, kada mi je i rodjendan...U zivotu sam strog kriticar, ali ovde u paralelnom svetu nisam. Ovde mi je udobno i zabavno...

8. Svi se slazu da ja imam najoriginalniji avatar!
    A sto cu ja jadan!? :)

9. A i nick ti je skroz originalan:))) Kao i mlohava cuna:))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.