Koje je vaše mesto prebivališta?

1. Iz Niš, iz Duvanište, iz Majakovsku. Ima li ih moje komšije negdi?

2. Ne bas,ja sm sa Margera:)

3. "Mala, pa ti znaš kako je Niš mali, samo je potrebno malo volje da budemo komšije, ili možda nešto više. - zlurado se osmehnu on - Rad sam da se nastanim na tvojim belim grudima i da učinim čitav ovaj svet tvojim igralištem. Biću vrteška na kojoj ćeš okretati svoju požudu, kozlić preko koga će preskakati tvoja radost."

Iz knjige "Virtuelni Naissus u dubokoj noći" - Lisca Manijakovića

4. Hoćeš da se sretnemo da ti pozajmim knjigu. Vrlo je raritetna, teško ju je pronaći...

5. hmm,zanimljiv citat:)) nemas je u elektronskoj formi? (janja.89@hotmail.com pa ce da se dogovorimo)

6. Иш Сотоно!

Пребивам пред компјутером

Луциферка зезам се ја мало (рекох ово показујући крст ка екрану)

7. Nisam ja Sotona nego Luciferka :P Nemoj da ti dolazim u CA,ti si otuda ako sm dobro procitala? Odakel tacno? Ja sam odrasla gore pod Ovcarom

8. Nisam ja Sotona nego Luciferka :P Nemoj da ti dolazim u CA,ti si otuda ako sm dobro procitala? Odakel tacno? Ja sam odrasla gore pod Ovcarom

9. Isti k** :)

Tacno iz ljubica, a de si ti odrasla?

10. U Rtarima,ako znas gde je to selo:))

11. Blace, i imam zemljake ovde! B-)

12. И то модераторе. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.