Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Drajzerova haha
Zashto nisi ispunio
"Lecen od:" ??
брт направи списак које ће ти све главице везане за клаџу недостајати у опроштајном писму и са обавезном листингом "легендарних кладионичара"
Brate, osećam se kao da sam ostavio kiseonik, a na momente kao da sam izlečio sterilnost.
николас - легендарни кладионичар, увек ми је давао праве савете и био ту кад наступе тешки тренуци и пали тикети
жајк - исто легенда кладионице, помогао ми је док сам још био анонимни кладионичар, од првог дана је био кул са мном
- први погођен тикет: 12. 02. 2008.
- први погођен сингл: 25. 03. 2008.
ушао у првих 500 из локалне клаџе који су сваке сезоне у минусу 04. 07. 2010
hahahah
Slaven-Rijeka 2/1 30.00
Pao mi je jedan davljenički singl preko mozarta, jebena anonimna teniserka koja se u život vraćala 7 puta nije mogla da dobije meč i tako me stavi na nulu, pozitivnu. Popizdeo sam, otišao do šupe, uzeo sekiru i krenuo da cepam, redom, meridian, mozart staru i mozart novu karticu. U svem zanosu, umalo i ličnu nisam iscepao sunce ti jebem. Ponosan sam na sebe, kontam da je ovo veliki korak.