IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pa probaj sa instalacijom drajvera za taj nullsoft direct sound output šta već imaš

2. Dilane, posto vidim da su svi krenuli od jebanja po registriju, dal si ti decxko mozxda pomerio mali prekidacx sa strane fleske, koji inace sluzi za hardverski write protection?

3. Jesam brate. Nema đe da bude. Tanka fleška ko kreditna kartica, tog oblika. I iz vrha joj se izvuče onaj kurčić što se utiče. Bačena u smeće, fala na saradnji.

4. Imam dve Kingston SE9. Jedna od 8, jedna od 16GB i obe krcaju, rade kao zmajcici.Uvek nosim sa sobom. Elem,desavalo mi se da pokazuju nekad po 100-200 MB memorije itd. Sve se doduse mora manuelno is msconfig srediti,ali je lagano, ima tutorijali sa sve komandama po netu...

5. Kako da uklonim ove podvučene stvari na vuki?

http://i.imgur.com/DOtAgBD.png

Dodaci koje imam:

http://i.imgur.com/aCBxyNu.png

EDIT: AdBlock je postao beskoristan.

6. za eksterni disk, USB 3.0 ubiva

Imaš usb eksterni? Koliki je transfer u MB/s ?

7. Đe mogu da prođem najbolje ako hoću da kupim tablet u BG-u ?

8. Imaš usb eksterni? Koliki je transfer u MB/s ?

Nemam još 3.0, ali imam port na kompu, pa poneko donese usb3 disk da prebacim nešto i šiba opako, ne sećam se na koliko je izbijao, ali u pitanju je red veličine u odnosu na stari USB.

9. Nemoj samo u tehnomaniji kupovati elektroniku, užasna im je podrška za korisnike. Ako se sjebe tablet, tuki će ti vratiti pare, poslaće ga na servis i tamo ga raspizdrkačiti.

Kaunte ja imam USB 3.0 podršku na ploči, 'nači ladno bih mogao da uzmem neki eksterni 3.0 HDD i skinem sa kurca disk kao najslabiju komponentu. E sad, da li SSD ili 3.0 USB, raspitaću se po guglu i testovima

10. Marvelje, mehanički disk je svakako najsporija komponenta. Ako ti treba eksterni, onda traži sa 3.0, mnogi to imaju i obavezno pogledaj komentare i sl. po forumima, da proveriš kakve su realne brzine.
    Ako ti treba generalno brži disk, onda mislim da SSD-u nema premca.

11. Imate li predlog za neko kućište do 30 000? http://www.gigatronshop.com/gigatron_racunari/gigatron_avatar_10-34773 ovaj mi ne deluje loše, bar koliko sam malo uspeo da pogledam. Znate li gde je najbolje da uzmem, možda sastavim sebi delove?

12. Imate li predlog za neko kućište do 30 000? http://www.gigatronshop.com/gigatron_racunari/gigatron_avatar_10-34773 ovaj mi ne deluje loše, bar koliko sam malo uspeo da pogledam. Znate li gde je najbolje da uzmem, možda sastavim sebi delove?

Link ne radi. Najbolje ces da prodjes na Emmiju . Ako ti komp treba za gejming 30 crvenih sigurno nece da te pokrpi,kako god okrenes. Jedino da vec imas nesto od komponenti pa da doglavis za ostalo,a ovako,za sve,tesko... I ja sam isto tako pre par meseci planirao nesto do 32-33,ali na kraju uzeo za 40 i sad kupio napajanje od 5 , a planiram jos neke pare da ulozim. :D

13. Ortak je kupio za 30 000 ravno u metrou ALTOS ROCKET

4gb rama, 2 gb graficka, 500 gb hard, procesor intelov g2030 ili g3020 dual core na 3.0.
    Zver od kompa za te pare. Pikamo kod njega asasins krid, pes, fifu, nba sve bez ijednog seca

14. intelov g2030

Taj sam i ja uzeo. Kako jebeno KIDA procesor. Citao sam da ima bolji odnos cena/kvalitet nego pojedini i5. Okej,nema super treding i ta govna,ali stvarno super radi. Trosi jako malo energije,uvek ledeno hladan.

Ja iam ovo:

MB:ASUS B75M-A
    CPU:Intel G2030 3.0
    GPU:Gainward GT630 1GB DDR5
    RAM:Kingston HyperX blu. CL9 4GB DDR3
    HDD.Seagate 1TB @7200

38000 (rekao sam 40 ofrlje)

+ PSU: Cooler Master B500 (500W)=5000 (to sam sad uzeo)

Planiram da dodajem jos jednu istu 4GB rama (to je oko 4500) i tamo na zimu,a mozda i posle da prodam ovu grafu i uzmem ASUS Radeon R7 250X (oko 9500).

15. Pa i planiram,samo nemam sad kintu,a i jos uvek nisam naleteo na igru koju ova trenutna ne moze da mi tera. Inace ne volim radeonke,ali za ovu bih napravio izuzetak jer je to u principu isto sto i HD7770,a to je kidalica. Za nju bih napravio izuzetak i za neku od onih R9 besnarica.Ovo sve ostalo je govnurdija.

16. Uzmi radeon grafičku.

Probudim se, svjež vazduh, ptičice cvrkuću, a on mi ranom zorom izaziva trajnu aritmiju pominjući AMD/RADEON. Sad se iz inata neću ni tuširati, odoh na posao.

17. Ала мрзиш АМД и Радеоне а реално јебу превише.

СМУРТ ИНТЕЛИМА И ЗЕЛЕНИМА

РАЗМИШААМ ЧАК САД УИНАТ ДА УЗМЕМ ФХ-9590 СА ВОДЕНИМ ЛАЂЕЊЕМ ОСАМ ЈЕЗГАРА 16 ТРЕТОВА И ЈЕБЕНИХ 5 ГИГАХЕРЦА ОПААААА
    И НЕКУ 290Х ДА МАЛО УРНИНИРАМ ПО СИРОТИЊИ

18. Zagrijava mi se hard disk, mislim da je pred crkavanjem osim ako nije već crkao nego se danima polako gasi, uperio sam ventilator da bije u njega. Šta još?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.