IT Kutak - raznorazno pitanje

1. bolji je pentium nego amd cuo sam da namerno napisu lose drajvere a inace amd jebe radi kao zmaj ali jebu ga drajveri

2. I ja sam čuo to namerno ovi drugi plate programere da sjebu te drajvere pa kad igraš igrica zato šteka pa moraš kupiti skuplje je sve to a ovi opet što pišu viruse su programeri koji rade tu pa posle moraš da od njih kupiš antivirus brate.

3. Забагово ми нешто тељефон, неки галакси јанг, де знам остале ознаке модела, елем, проблем је у томе што ми стално показује да имам забрану позива, и ако иста није укључена?! Исто тако не могу ни поруке да шаљем, неће ни за проверу стања да пошаље....

4. Izvadi karticu pa vrati. Mozda je i sjebana, probaj i drugu.

5. Da ti nije uključen onaj Airplane mod?

6. Imam jako iritirajuć problem koji me jako iritira. Naime, sistem mi ne očitava integrisani blutut. Reč je o asus eeepc 1005px, win7 64bit. Do reinstalacije sistema je sve radilo ok. Probao sam sa svim raspoloživim mogućnostima. Pretraživanje neta mi ulazi več u 7. sat (bez pauze za tekmu tako da jako iritira).
    Skidao drajvere, neće.
    U BIOSu uopšte nema informacije da postoji bilo kakav blutut uređaj.

Vaš savet vukajlijo ?

7. Ćao, Luče! Jesi li i prije ovoga morao instalirati drivere za BT ili ga je prepoznao automatski? I šta će ti bilo šta od 64 bita na tom žgepčetu? Ćeraj 32-bitni, pa javi jel pomoglo. Aj sad zdrao, odo na poso.

8. Idi u ''device manager'', nađi gde ti je BT, apdejtuj ili traži da ti nađe u kompu drajver.
    Ako to ne pomogne ili jednostavno nađi koji je tvoj:
    http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=Bluetooth&os=25

9. Verovatno radi BT, ali ti fali control panel i kontroler za njega, kako bi ga koristio. Uradi ovo sto 993 kaze, nadji tu i aplikaciju.

10. Ne po sto ji u divajs menadžeru. Nema ga niđe. Skinuću drajvere ali kažem vam da kao da nije fizički prisutan ni na koji način. Na čitavom kompu nigde nemam ništa vezano za blutut ni ikonicu ni ništa.

11. Ne moš' to bez kabla ljudi.

12. Ovo što ti je Kaunt okačio je dobro, obavezno proveri. Mislim da čak i nema nijedne druge stvari koja može da bude. Kad ga nema uopšte u device manageru znači da je disabled. Da ti je do drajvera problem bili bi ti upitnici tamo.

13. Ljudi nema ga u BIOSU napisao sam. Umirem bre.

14. Kažem vam da sam pogledao sve što ima na netu. Sugurno preko 40 različitih foruma sam prelistao i nisam našao ništa.

15. Igra neko Arcane Legends na androidu? Igra je fina baš.
    Pozz svima

16. Luk jesi dobio ti neki disk sa programima uz laptop? Mislim, znam da je win7 i sve to, nego je možda ''eskterno'' sa nekog diska instaliran BT.

17. Tš, nisam bio video da si napisao da nema u biosu. :(

Elem, cenim da je lakše vratiti 32-bitni sistem - a moguće da je do toga i realno - ne treba ti 64-bitni na netbuku (kapiram da nemaš 4GB RAM-a, ne?), nego potrošiti još 20 sati na traganje.

18. Konte, rek'o sinoć Bohor da smo tunjavi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.