Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
stavi windows na fleš i pokreni sa njega recovery
nemam taj windows nisam ga ja instalirao, jel mogu da skinem sa torenta pa da stavim na fles? pretpostavljam ISO. imam neki windows 7 ultimate
najvaznije mi je da sacuvam podatke, jer imam bas vaznih stvari, a ova konjina sto mi je instalirala windows stavio sve na C, napravio particiju c od 470 gb a D od 20
ништа ти се није десило са подацима. прво пробај ово што ти рађ каже (можеш и нарезан двд ако не можеш да бутујеш са усб-а), само нађи исту верзију уиндоуза за сваки случај. а чак и баш ништа да ти не успе, убациш нови хард-диск (можеш и да позајмиш), инсталираш ОС (или узмеш неки лајв ОС ЦД, не мораш да инсталираш), пребациш податке са свог на позајмљен, па онда инсталираш ОС на свој и вратиш податке назад.
da, mislim, kucaj na guglu bsod boot recovery, pa isprobavaj redom varijante, ne znam što se mlatiš po ovom forumu
nećeš izgubiti podatke sig
Xaxax, jbt, da nije iz Han Pijeska lik?
evo skidam istu verziju windowsa, znaci ultimate 64bit sp1, moci cu valjda butovati sa usb-a ne znam samo jel dovoljno taj ISO da prebacim na fles? ovo sto skidam ima i neki usb/dvd tool?
није довољно да пребациш исо на флеш. изгуглај како се прави бутабилан усб (мада је вероватно то тај тоол) или нарежи исо на двд ако ти је лакше.
a radj pa naravno da gledam po drugim sajtovima rjesenja i isprobao sam sve sto sam nasao, ovako je lakse jbg
lakse od guglanja
Gde skinuti Photoshop? I koji skinuti? Koliko je tesko nauciti iz 2 profi fotografije sa prirodnom pozadinom, da napravis recimo ovo:
http://my-doggy.rs/media/upload/dog/40805/najava_oglas.jpg
Ili jos bolje ovo:
img=http://s27.postimg.org/91kq5kvb7/988450_728335153856572_3325270253321282979_n.jpg
Šomi23 ovo pravi za 12 minuta. Najozbiljnije, ne zajebavam te. Sačekaj njega on će da ti objasni sve šta i kako
hvala truc
murbi, skini cs6 13.0 sa torenta, ili CC.
to nije tesko napraviti ali da podesis svjetlost i boje sa vise razlicitih slika da se sve utopi u sliku da bude bas bas, to je zajebano i treba malo vise prakse i strpljenja
haha bohore ne lozi covjeka. da izgleda profi, posebno ova druga slika treba minimum 2 sata.
Ne ložim najozbiljnije.
murbi, za ovaj prvi kolaž ti preporučujem da angažuješ Đura Fotographa Paradžikovića
https://www.facebook.com/djurofotograf/media_set?set=a.128813893960120.25153.100004945301532&type=3
Bratori sta je to cs6 13.0 ili cc ???
To je kao da sam ti reko da stafordu lopatica treba biti 2/3 a nadlakatna kost 1/3 duzinski u prednjim uglovima, gde lopatica treba biti sto cvrsce nasadjena na trup i imati oscilaciju pri kretanju do 15% :D !
HAHAHAH!
verzija brate za verziju si pitao. ukucaj u torent photoshop cs6 i skini neki pri vrhu liste
evo objasnio ti je autobus, sad si ti nama dužan objašnjenje za nadlakatnu kost
Skelet Staforda koji preporučljiv je ok?