IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Koliko se para moze izvuci iz tih pasa Murbinjo? Znam jednog sto uzgaja pitove pa cisto onako informativno da vidim baronise li.

2. Brt, kako moze da ima lakat kuche?
    Lakat ima na rukama, a na nogama kolena.
    Kako sam provalio lika, koji baron murbi, alal mi vera
    Inace se razumem u softver

3. Ako imaš Šarpeja i do 800 evra po kučet. Doberman sa papirima oko 250 ako iole ne liči na ovcu. Staforda i Pita su usrali klinci napaljeni koji su ukrštali svakkave džukele pa sad daju štene za po 30 jebenih evra ali ako ti znači pedigre i linija preko 300. Nema na čemu.

4. Moderate tip skeleta je preporucljiv, lopatica treba biti pod uglom od 45% u odnosu na horizontalu, a nadlaktica sa lopaticom treba cititi idealno ugao od 90%. Nadam se da sam vam pomogao bratjo !!!!

Cekamo strucnjaka za ove programske jezike da vidimo koji Photoshop je dobar za mene nejakoga kompjuterasa.

5. OK Box :D

inače, murbi, jako se plašim vas ljudi sa kerovima za takmičenje i rasplod

6. Ima lik u Mld koji naplaćuje parenje sa Evropskim šampionom Dobermanom 5 k evra. 100 k je dobijao za njega nije ga dao u Njemačkoj. Opet ima lik koji je pita sa 12 dobijenih borbi bez poraza prodao za 23 k evra. Razne situacije su u opticaju.
    Za ove kursadžije da napišem da ne treba 5 k evra tebe da jebe doberman nego ženku psa iste pasmine

7. Sarpej je bio novotarija prije 10 godina, sta se sad uvaljuje djeci politicara?

8. Ovaj ima neke za borbu, sampionskog porijekla. Znao bih i vise informacija nego mi je dosadilo da ga slusam.

9. Maltezer, Mops, Francuski buldog i ono belo sranje isto ko Maltezer što je samo manje nervozno. Bišon da.

10. Ovo za pita je moguce, a za Dobermena podeli sa 4 kako bi dobio realnu cenu. U najvecem broju slucajeva kuckari lazu oko tacnih cena, mada ko je malo ozbiljnije u tom svetu zna ciji rad koliko vredi bez obzira na price.

Medju najskupljim psima je Nemacki Ovcar koji je aktuelni pobednik na Nemackom "siegeru", gde kosooki ili Arapi zele da plate i do 200.000 za psa, koji je vise prestiz i nije im potrebna zarada od istog, dok ga vlasnik u najvecem broju slucajeva ne proda, vec ga ostavi u odgajivacnici. Jedan je bio prodat za 100.000 .

Na drugom mestu su Rotvajleri, sa negde oko 3x manjom cifrom.

Najbolji Americki Stafordski Terijer svih vremena, 5x World Winner, Don King of Ring's, iz Beograda, kroz parenja i ostalo, je vlasniku kroz 10 godina doneo min 300.000e subjektivna procena.

Ostalo su sve naduvane price.

11. zašto mops kad ih nema više komada, nego samo jedan mop??

12. Murbi ajde nemoj pričati nešto što ne znaš. Znam 2 lika koji su vodili svoje keruše i pljunuli 5 k evra. Jebe im se oće da okoti 9 ili 3 jednostavno oće štene mužjaka. Imaju ljudi pare i tripuju, nisam rekao da to toliko realno vredi. Ali naduva cenu i boli ga kurac, naleti budala koja će da plati.

13. Maltezer, Mops, Francuski buldog i ono belo sranje isto ko Maltezer što je samo manje nervozno. Bišon da.

hahhaha gledam slike i ne znam koji je smijesniji od kojega ahahaha i ona prasad sto vire iz torbe normalnije izgledaju.

14. Rađ ajde nemoj opet pls xaxaxax

15. Inače ljudi tripuju za te Dobermane da su preopasni i to. Pogodilo se da letujem sa dreserom pasa iz SAJ-a. Kaže da se od Dobermana možeš odbraniti kad te napadne tako što ga malo jače uštineš tj stegneš za kožu kad krene na tebe. Povlači se odma. Mada kaže kad su u paru ženka i mužjak na odbrani poseda ovršu te kao da si upao u bazen sa piranama. Svašta mi još napričao ali napisaću posle moram da odem na pola sata

16. ahah

imao sam čivavu dve nedelje u kući i kroz dva dana sam zgotivio čivavu do te mere da sam bio spreman da zaključim da je to najjači ker na planeti

17. A doberman je meni fazon najbolje što Nemačka može ponuditi. Mercedes među psima. Sad sam počeo gotiviti i rotove, naroćito kad su ljudi skapirali da liči na prase rot kad mu odstrane rep, a još što roti ima čvrst i bujan rep.

EDIT: Pravi post za temu o IT-u. Kakav sam noob. :'(

18. naroćito kad su ljudi skapirali da liči na prase rot kad mu odstrane rep, a još što roti ima čvrst i bujan rep.

Nemoj zajebavati Prove, napraviše od rota pizdu sa tim repom. Mnogo je bolje izgledao bez njega.

19. Brate, ličio je na prase, ali baš. Ovako liči na psa, debeo rep, oblik polemeseca. Nekim rasama se rep mora odstranjivati (dobermani i kane korso) jer je tanak i lako puca i stvara bol psu, plus im može biti Ahilova peta ako se koriste kao odbrambeni psi.

20. Ja imam cane corso sa repom i usima i necu da ih odsrranjujem, zabole me tukisa sta ko kaze.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.