IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ne znm, imam obaveza na dr stranicama (:

2. ајде лепо реци да је то био највећи фејл икада и још купљена страница, па не брт али јбт. да ли су те странице подједнако успешне као њедра и зашто да?

3. E pazi, znaci nema sanse da kazem, samo cu reci, veoma je uspesna za sad ima 20k aktivnih ljudi (: Koja je str to?
    Pazi da ti ne bi rekao

4. да ли си свестан чињенице колико је цела та прича даун?

5. какву страницу има Пиц ако неко може да ме упути?

6. Pitas li Somi, boli li me kurac za to?

7. https://www.facebook.com/bambinanjedra/?fref=ts
    ову... екстремно јадну копију звонка и још су купили неку страницу активну последњи пут пре неколико дина фазон од типа 3000 људи па су ових пар стотина људи који још имају профил кренули да анлајкују кад су се активирали ахахах

8. Poprilicno retardirana stranica brt

9. E jel pic pitao da ga umoduju na zvonku?

10. Ne somi, zasto siris lazi i pokusavas troloati kad ti ne ide, da jesm tu admin ali ti ne idi
    Ostale stranice na kojim sam admin nikad necete saznat, vjr se ih lajkali :)

11. ау колко биједна страница јебемти. Вјерујем да сјевернокорејски вођа боље форе просипа на састанку генералштаба

12. а тек Путин на конференцији за штампу

13. nisam lajkovao sigurno jer nisam lajkovao ni jednu stranicu lajkovanje stranica je za debile. i fb je za debile isto.

14. i fb je za debile isto.

Zasto ga onda koristis?

15. zato sto sam debil ajnstajne

16. zato sto su ljudi debili i iskljucili su ostale nacine komunikacije kao normalne i sa njima se najbrze dolazi u kontakt preko fejsbuka a ponekad su ti debili potrebni da bi odradio nesto jel sad jasnije?

17. moze se reci da je kapun u pravu

18. Ostale stranice na kojim sam admin nikad necete saznat, vjr se ih lajkali :)

eheheh pičino, al si im pokazao

KOSMIČKA PRAVDA

KAD GOD TI JE TEŠKO I KAD OSEĆAŠ KAO DA SU SVI LJUDI NA PLANETI PROTIV TEBE, ZAPAMTI: WRW SU MNOGI OD NJIH LAJKOVATI TVOJU STRANICU NA FEJZBUKU ;))

19. Pričajte mi o bitcoinu, bitcoin mining-u, i tome. Vredi li kupiti onaj uredjaj što bitkoinuje za 1000 evra, i da li će se to isplatiti jednog dana?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.