IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Zašto onda visi u vazduhu pa te jebe gravitacija?

2. Taaaa daa aamm !

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/e230763194408517f4283686bd3ab690/200244170/kzoomlead2.jpg

Dal da ga rootujem, sto mi je vrlo zao da radim, ili da se drzim bezbednosti i nista ne diram?

3. ovo je na foru, zasto bi kupio zasebno sranje telefon i kameru, kad mogu oba odjednom?

4. Neko je ubijedio Murbija da je na telefonu bitnija kamera nego sam telefon. To je tako 2015.

5. dobra sprava

gde se gura kaseta?

6. Hahahaha
    Moj wokmen je pod jastukom zaluđujem se muzikom

7. Бохор
    Zašto onda visi u vazduhu pa te jebe gravitacija?

Zato sto se prikljucak na TV nalazi na 100+ cm od patosa jbt

8. Sad mi je jasno jbg. Jedino na zidu da napraviš neku žabicu da ga drži.

9. купи неки свич за то срање и закуцај га ексером за комоду нез шта бих ти рекао

10. Ma samo neki nosač napravi da trpi silu 20 cm pre džeka i rešio si

11. ovaj kabl mi resava posao
    http://gembird.rs/product/cchdmi4f10-hdmi-kabl-v14-flat-3m/2288

ovo je gumeno ko one narukvice fegetske, to moz da savijas koliko hoces ne jebe zivu silu

12. Jesi li sad mozda skontao zasto trazim tako specifican kabl i da takodje postoji sajt www.napusisekurca.com na kome moze da se u full HD rezoluciji vidi kolicina degenericnosti koja isijava iz tebe da bi ti virtuelna djoka porasla na nekom drugom sajtu.

Drago mi je da si sa sportskih tema nastavio da zračiš i po temama koje su bitnije za egzistenciju. Očigledno je da ne umeš da spoznaš razliku između podjebavanja i sirovih komparacija koje se ne odnose direktno na tebe. Posle se pitaš što te na tim temama svako malo neko podjebava bez pardona - samo im daješ materijal.

Kada sam napisao "To jedino ako mrdaš kao sivonja koji nema osećaj", nisam napisao zato što mislim da si ti sivonja (dakle ne mislim to), već je to u smislu "Nisi valjda tolika sirovina i nemaš osećaja da blago pomeriš jebeni kabal?" Kapi'š?

Da pojasnim još par stvari. Napisah na samom početku tog posta:

Postoji jedan kul sajt, možda si čuo za njega: zove se "Kupujem-prodajem." Kruže priče da ima svašta nešto da se nađe tu.

To je bilo šaljivo, sprdački, ne na tvoj račun, nego je bilo u fazonu: "Što ne pogledaš na "K-P", tu ima svašta da se nađe?" Dakle, zezanje - kada si u muci, lakše je pomoću zajebancije naći rešenje, nego filozofirati zalud. Mišljenja sam da su "K-P" i "Kupindo" (njega zaboravih da pomenem) zaista odlični za pronalaženje svakakvog mogućeg hibridnog kabla.

Uzgred, slika koju si linkovao je ono što tražiš, jer svi kablovi ulaze u džek, a to ojačanje oko ulaza koje ti vidiš nije deo kabla, već je samo prsten oko ulaza.

Baš ovakav kabal, samo od deset metara, imam na poslu, jebe kevu, tetku, babu i prababu po kvalitetu - nema da mrda, moraš divljački, stvarno divljački, da cimaš da bi ga rezjebao.

Predviđeno je da kada kabal povežeš sa kompom / laptopom i TV-om stoji statično, da se ne pomera, isto kao (na primer) kabal od napajanja ili VGA kabal.

Ovde sam bio ozbiljan (i to ne sa ciljem da te podjebavam, već sam pisao iz iskustva, ne ličnog): koliko god kabal bio kvalitetan, ne pomerati ga bez neke potrebe. Posebno ga ne treba pomerati za svaku sitnicu (kao ljudi koji nakače laptop dugim kablom na TV, pa onda, da ne bi stalno ustajali, stave laptop na krilo dok nađu najsmešniji klip meseca novembra, pa ga odlože na sto, pa onda opet u krilo).

Meni je stvarno drago kada vidim ljude kao što si ti, a koji na druge reflektuju svoje mane i onda ih napušavaju jer su, kao, zaslužili. O "degeneričnosti" i pokušajima povećanja "virtuelnog đoke" se obrati onima koji su ti te komplekse nabili ili barem sajtu www.google.rs (illi na www.bing.com ako koristiš "IE"). Ovo nije sportska tema gde se vi fanovi jebenih Titovih neabortiranih blizanaca podjebavate, onde je sprdanje upravo sprdanje, ovde se ljudi zezaju i nisu ozračeni kao korisnici "Lumija" koji pene kada im kažeš da je "Lumija" samo "Tetris" na steroidima.

13. Hahaha, svidjaju mi se vasi komentari za moj gedzet, bas me opraviste

14. ok ciklone

i dalje mozes da mi ga duvas

15. Gazimudo

ok ciklone

i dalje mozes da mi ga duvas

Srećni blagdani i tebi.

16. Ovo volim kod praznika, nije bitno da li se slažete, bitan je dijalog!

17. Mišljenja sam da su "K-P" i "Kupindo" (njega zaboravih da pomenem) zaista odlični za pronalaženje svakakvog mogućeg hibridnog kabla.

Kupujem prodajem mnogo bolje urađen sajt, em pregledniji em ima više oglasa, kupindo raj za seksualne perverznjake

18. celtic

Ovo volim kod praznika, nije bitno da li se slažete, bitan je dijalog!

Apsolutno!

Kupujem prodajem mnogo bolje urađen sajt, em pregledniji em ima više oglasa,

I ljudi su spremni na dogovor.

kupindo raj za seksualne perverznjake

Ako ti tako kažeš, onda okej.

19. Ako neko zna , bio bih zahvalan za pomoc.

Povezani su mi komp i tv HDMI kablom. Ali nisu stalno zbog nezgodnog polozaja kompa u odnosu na TV , pa po potrebi povezem i pustim DUPLICATE SCREEN i gledam na tv.
    Tako je bilo zilijardu puta.
    A onda odjednom na TV izbacuje NO VIDEO INPUT.

Pomislih da je crko neki od portova (zbog one rasklimanosti o kojoj sam pricao) pa resim da proverim.
    Udjem u display settings, komp lagano prepoznaje TV i monitor kao moguc izbor za emitovanje slike.
    Ukljucena je duplicate opcija, ali na TV pise no input.
    Sva moguca podesavanja u windowsu su ok, i svuda prepoznaju TV (cak i marku) ali slike nema.
    Bez obzira da li stavim duplicate (tad ima samo na monitoru), ako izaberem samo TV (monitor se iskljuci jelte, a na tv nista) a ako izaberem extended onda monitor sljaka al nema tog produzenog (i dalje nema na TV slike)

Drajvere nisam dirao, u kompu nista nisam dirao, na TV cak i nema podesavanja koje se tice HDMI porta.

Dakle kabl je ispravan (cim ga komp prepoznaje), portovi su ispravni (kad ubacim kablovski HDMI kabl u taj port, opusteno radi D3) ali nema slike.

I da napomenem, posto sam guglao i pominje se rezolucija ekrana, OBE SU HD READY, ali u pixel. A i opet da napomenem da je radilo godinu dana, i sad odjednom nece

CIM STOP, CIKLON STOP

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.