IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Cik, to je moj utisak zbog jedne drugarice koja je prodavala svoju odecu i pricala mi ko se sve javljao..

2. ovde se ljudi zezaju i nisu ozračeni kao korisnici "Lumija" koji pene kada im kažeš da je "Lumija" samo "Tetris" na steroidima.

http://s1.postimg.org/bwnn1jbmn/12435604_1202822566399363_1708178273_n.jpg

3. A da nije nešto drugo prodavala???

4. Lenovo jel valja?

5. Valja ako si Boris Malagurski ili rodom iz Prijedora, Semberije tj

6. Valja

Sent via Lenovo Thinkpad T450

7. lenovo thinkpad-ovi jebu uzduz i popreko

8. Hahaha jebete me da ne kapirate da se sprdam?

9. Hvala vam što navijate za Paću momci xd

10. CIM STOP, CIKLON STOP

Šaljivo, nema šta. Apdejtuj drajver ili probaj da TV izabereš kao primarni monitor (dakle, umesto monitora od kompa). Ako to neće, isključi komp, otkači monitor i ostavi samo TV kao priključen na kućište, te onda ponovo uključi komp. Ili probaj nekako da VGA ili DVI kabal (koji ti već ide u monitor) povežeš na TV, pa onda vidi da li radi. Možeš i da u BIOS-u podešavanja vratiš na fabrička tj. default-na.

Ima još jedna fora, glupa doduše, ali hoće da pomogne - probaj da HDMI kabal uključiš u drugi ulaz na TV-u. Znam da deluje idioCki, ali može bude rešenje.

p.s. Izvuci se.

11. Paun91

Cik, to je moj utisak zbog jedne drugarice koja je prodavala svoju odecu i pricala mi ko se sve javljao..

Nadam se da si utešio drugaricu, ako me razumeš ;-)

Stevane, printskrin je zakon, to svako mora priznati.

12. Šaljivo, nema šta. Apdejtuj drajver ili probaj da TV izabereš kao primarni monitor (dakle, umesto monitora od kompa).

Driver je up to date. A kad izaberem TV kao primarni (napisah u prethodnom postu) ne desava se nista. Tj tv i dalje pise da nema input, a monitor se jelte iskljuci.

Ako to neće, isključi komp, otkači monitor i ostavi samo TV kao priključen na kućište, te onda ponovo uključi komp. Ili probaj nekako da VGA ili DVI kabal (koji ti već ide u monitor) povežeš na TV, pa onda vidi da li radi. Možeš i da u BIOS-u podešavanja vratiš na fabrička tj. default-na.

I ovo probao. PRobao da upalim racunar samo sa TV povezanim preko HDMI, i opet nista.

Ima još jedna fora, glupa doduše, ali hoće da pomogne - probaj da HDMI kabal uključiš u drugi ulaz na TV-u. Znam da deluje idioCki, ali može bude rešenje.

p.s. Izvuci se.

Probao sam i HDMI iz slota 1 u slot 2. i opet isto. A probao sam i kablovsku iz slota 2 u slot 1 i radi.

13. Da nemaš neko dugme na tv koje bira šta oćeš tj koji ulaz? :$

14. Možeš da probaš da skineš grafičku i da preko integrisane spojiš VGA ili DVI kablom komp i TV. Jeste cimanje, ali možda odradiš nešto.

15. Da nemaš neko dugme na tv koje bira šta oćeš tj koji ulaz? :$

Pa imam ono HDMI 1 i HDMI 2 (posto dva HDMI ulaza imam)

kad kabl ubacim u dvojku, pustim na tv HDMI 2 jelte.

Ciklon
    Možeš da probaš da skineš grafičku i da preko integrisane spojiš VGA ili DVI kablom komp i TV. Jeste cimanje, ali možda odradiš nešto.

Kako bre da spojim integrusu i TV, kad tv ima samo HDMI ulaz

16. Brt koji tv imaš? Mora da ima skart,
    Wga itd

17. pa ima te kurce, al nemam kablove za to. Philips neki jebem li ga

18. Gaz ja sam ranije to probao. Izvadim kabal iz monitora to je wga valjda ili kako i ubodem u tv. Tv se automacki pretvara u monitor po sačuvanim podešavanjima iz kompa. Pali se kad i komp gasi kad i komp stendbaj ima, sve. Daljinskog bez. Jedino rezoluciju sam morao da menjam

19. Wga je sa V jebem ti

20. Boh se baš dosta razume u tehnologiju i hdmi kablove

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.