IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ima neko Dzojstike za Soni kec da mu ne trebu?

2. Imam ja dva za dvojku, ali ne rade. Verovatno se mogu srediti, ali nemam pojma kako.

3. Ma taj za kec, dvojku da radi.

4. Koje probleme bih imao ako bih instalirao Win 7 ulti x64 sa 2gb rama, kupicu jos ali dok ne bude morace da radi sa ovih 2 pa da znam sta da ocekujem.

5. Pa mozda ce malo sporije da ti radi.

6. Možda oće, možda neće :)
    Pa kupi prvo još 2GB pa uradi x64. Osim ako ne planiraš da kupuješ ram za godinu dana. Onda instaliraj x86 (32 bitni). :)

7. Ma ja planiram varijantu 4+4GB, samo da dodje period gde nisam toliko finansijski opterecen (za nekih mesec dana) i kupujem prvo 4, a tamo za koji mesec jos 4, posto mi se vise isplati tako da uzmem nego 8 odjednom.

8. Definitivno ti je bolje da sačekaš dok ne budeš imao 4GB RAM-a.

9. Sad se setih.
    Da nema neko memorijsku za soni kec?

10. @Sale
    Ajd pogledacu, imam celu garnituru, konzolu kojoj je potrebo ciscenje lasera, dzojstike kojima su otisle gumice, a za memorijsku nisam siguran, da pogledam pa ti javljam.

11. Да ве приупитам, сигурно неко може да помогне... ситуација је следећа. У дворишту јелте имам две куће, е сад... је л на неки курчев фазон могу имати нет у обе гајбе преко једног модема? Пошто сам ја на спрату у већој а треба ми нет и у мањој за буразера. Ал да не провлачим кабал 20 метара већ неки други фазон, помагајте ако можете.

12. pa ako neš preko kabla, onda zaključaj vajerles i reci burazeru šifru.
    a LAN kabl ti je 50 kinti m valjda. ili beše 30.

13. Матори ја сам за све то прити мач дудук... ја узимам нет од Орион Телекома, најобичнији онај од 1500 динара , је л треба дузмем неки други модем или како то иде, појасни ако ти није фрка :)

Едит: Ма јефтин је кабал али оно, та кућа где би њему био нет је скроз позади у дворишту, а мој комп је у кући напред у соби до улице :Д тако да то не бих баш да радим

14. a ako ste već udaljeni jedan od drugoga, ipak je bolje da ide sve preko kabla, da bi i tvoj buraz imo pristojniji protok. ruter ima pozadi obično 4 LAN ulaza, prvi i poslednji su ti za net. nači, jedan nek ide u tvoj komp, a drugi u burazov i to je to.

15. Na AV kablu za soni ima 3 cinca crveni, zuti, beli.
    A ja na TV-u imam dva ulaza.
    Koje boje turam?

16. Crveni ti je za sliku. A jedan od ta dva ti je za zvuk. Mislim da je zuti. A mozda je i beli.

17. Znaci Crveni je video, a probacu od ova dva pa cu vim.

18. Sve tri popuni pa štelaj u TV dok ne dobiješ i sliku i zvuk.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.