IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Zna li neko gde mogu skinuti mikrosoftovu "pandora's box" full verziju, bez puno zajebancije.

2. Imaš na pajrat beju. :)

3. Zabagovao mi SLEEP mode na Windows sedmici. Ja kliknem sleep i ono kao počne da se gasi ali se kuleri ne gase i o bude crn ekran 4-5 sekundi i onda se opet pali. Evo guglam ali ništa. Jel neko imao ovaj problem?

4. Makarone, evo ti odgovor, vidi pvt.

5. Nekako mi se folder sa kukijima prebacio u sistemski folder (win/sys32/config/sysprof/), a ništa nisam dirao. Kako da ga vratim di treba (je l' mogu samo da katujem folder i da ga stavim gde hoću)?

6. MakaronMaster
    Zabagovao mi SLEEP mode na Windows sedmici. Ja kliknem sleep i ono kao počne da se gasi ali se kuleri ne gase i o bude crn ekran 4-5 sekundi i onda se opet pali. Evo guglam ali ništa. Jel neko imao ovaj problem?

Imao ja. Kliknem stand by, ugasi mi se monitor, al kuleri pice najnormalnije. Pizdeo danima, dosao ortak, nesto cackao po biosu, i namesti. Da ga jebem gde je, mislim u onom power on/off delu u biosu.. ima nekoliko varijanti pa probaj svaku..

7. Komp mi zestoko baguje. Naime, nakon odredjenog vremena svaki video na netukoji pustim pocne zestoko da baguje, slicno je i sa iole zahtevnijim igrama. Nesto slicno se desi cak i kada sam npr. na fejsu. Imam osecaj da ide manje od 5 frejmova u sekundi. Pomislih prvo da je mozda fles plejer, ali imam najnoviju verziju, a takodje je i cudno sto kada pustim neki film na kompu koji sam skinuo, on radi savrseno, za razliku od igrica i neta. Moguce da je burazer nesto sjebao jer ne mari prilikom skidanja fajlova. Svaki put kada upalim komp otvori se nekoliko programa koje moram da gasim preko task managera, pa je vrlo verovatno da me je zakacio neki virus, mada antivirus nije nista pronasao.
    Ima li spasa ili da Mici majstoru poklonim crvenu?

8. Sve navodi na to da ti se komp greje vise nego sto treba. Za pocetak ga rasturi i usisaj za svaki slucaj, a mozes da proveris temperaturu tako sto ces skinuti http://www.almico.com/speedfan.php

9. Pod uslovom da to ima ikakave veze, kuciste nije uopste toplo, mada pretpostavljam da to ne mora da znaci da je i komp ''hladan''.

10. Ako pricas o laptopu, hladno kuciste je dobar znak. Ako je u pitanju desktop temperatura kucista ne znaci nista. Indikativno je sto ti se to desava pri vecem opterecenju procesora (video streaming, igre), usisaj ga samo, i odmah ces da vidis da ce da bude bolje.

11. Можда те јебу она реџистри срања.... А можда су и неки драјвери у питању....

12. Imal ko mozda a da mu ne treba neki hard ATA od 40-80gb al da je ispravan?

13. nije laptop u pitanju
    usisacu ga u svakom slucaju

14. e ovako...komp nije hteo s vremena na vreme da prepozna misa ili monitor itd. i do sada je palilo to da ga restartujem par puta ili istekam iz struje. danas nece ni to.. usisao sam sve i oprao..izvadio i bateriju za bios i potrosio mu svu struju...i nece..sve radi ali nece da prepozna danas mis i tastaturu...samim tim ni monitor ne radi (al je prepoznat). imam neki virus mitar miric i na njega sumnjam..mada je bio ok do sada. sta da radim? jel maticna otisla u kurac...sta je? znao je kad zategnem malo slusalice da zabode al dodje sebi posle 3 sec. upomoc!!

15. alooo...spasicete bar 2 zivotaaaaaa

16. узми мало алу фолије и протљај све портове

17. zaboravio sam da dodam da je sos prckao po biosu da ubije mileta. al bilo to i pre sosa

18. Колка је минимум конфигурација потребна за Гетеа 4 и колко мож да кошта то? (само кућиште)

19. Musasi, ako su tri mis i tastatura PS 2 kontakti, a ne USB, a vadio si ih i stavljao dok je kompjuter radio, moguce da si ih izjebao. Na zivo se vadi samo USB. Najlakse pozajmi od nekog USB tastaturu i misa (ili obratno), pa probaj. Ako radi, dobro i jest...

20. usb mi mis...al ne jebe zivu silu... probao sam i ovo sa folijom..nista
    mozda uzeo slobodan vikend

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.