Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kad iskljucim tastaturu, prepozna mi misa ali monitor ne. cim ukljucim tastaturu, ode mis.....ceo dan sam izgubio..
Може ли ова регуларна камера
http://uncrate.com/p/sony-DCR-DVD403-camcorder.jpg
овај зонфић (не конкретно ова него тај неки тип) да служи као веб камера на неку фору?
Помоћ потребна.
Имам проблем при отварању странице Фејсбука (уопште неће да отвори), код јутјуба могу да отворим, пустим песму све, али кад хоћу да се улогујем једноставно неће да се конектује. Код јаху исто све отвара, али кад покушам да се улогујем на налог отвара страницу минут - два и једноставно избаци као да нема конекцију и сл.
Хвала вам унапред.
Skini CCleaner i obriši kukije i keš i sve što ima za brauzer pa probaj ponovo.
Ма реинсталирао сам цео систем, нема ништа све је празно. Баш ме јебе цео дан.
resetuj ruter. totalno.
odes na adresu 192.168.1.1
user: telekom
pass: telekom
nadji tamo nedje resetovanje, ali pazi da se ne zajebes i resetujes pass za wireless, jerbo ces da dodjes u situaciju da ne mozes da mu pristupis bezicno. vrati ga na default pass neki koji ima, ali ja ne znam koji je.
ako imas uputstvo za ruter, pogledaj u njemu. ako nemas uputstvo, gooooooooooogle je tvoj dobar pajtos.
To je to. Hvaaala :)
Šta da radim kad mi se memorija smanjuje sama od sebe? Problem je što je na "c", pa će da mi sjebe sistem. Obrisao sam sve što sam mogao, a i dalje se memorija smanjuje.
Skenirao sam, nema virusa nikakvih. Koristim Avast.
puni ti se temporary internet files ili ti system restore puni memoriju. prvo obrisi, a drugo iskljuci. trebalo bi da resi problem.
Obrisao sam prvo. A kako da isključim system restore?
Hvala na odgovoru (:
pitanje je da li zelis da ga iskljucis. ako ti se nesto pojebe, system restore to moze da vrati.
pokusaj prvo da mu smanjis dostupni kapacitet diska. idi u control panel, system, system protection, configure, pa tamo stavis koliko on zauzima. ako ne znas da ga nadjes, ne zajebavaj se s njim je staro pravilo.
Zanima me da li je iko imao problema sa kanterom na win7? Naime, kada sam instalirao win7, poceo je da laguje. Samo zastanem na sekund u igri. Ping mali, dobar net, radilo sve sasvim normalno na XPu, a sad kurac. Guglao sam, ali nista pametno nisam pronasao. Ima li neko neko resenje?
I meni isto tako laguje. Ne znam šta je...
Jel ima neko od vas štampač Canon MP serije??? Izbacu je mi error 03, a nikakvo konkretno rešenje ne mogu da nađem....
vako, oću da mi istovremeno kulja zvuk i na zvučnicima i po sluškama, u fazonu da ne moram da kontrolpanelišem kad oću da metnem difolt izlaz za zvuk. kako to da odradim?
integrisana mi je zvučna, namestio sam da mi pozadi izlaz bude za zvučnike, a napred de mi je cdrom sluške i mikrofon. kako sad da istovremeno imam zvuk na oba uređaja + da mi šljaka mikrofon, sve odjedared? el moguće to il se tripujem nešto pa numem da namestim. fala na pažnji.
Znam da sam podesavao to na XP-u, ajd slikaj tvoj "menadzer" (da ga tako nazovemo) za audio podesavanja pa da vidimo, ovako nista ne mogu posto ne znam kako ide kod tebe.
http://www.dodaj.rs/f/2Y/Ha/375M8Ipk/untitled.jpg
mrzelo me da kropuem sliku, ovako to izgleda. samo jedan uređaj mogu da stavim da bude difolt, ko što vidite
edit: open in nju tab
Make front and rear output devices playback two different audio streams simultaneously
ako imas ovu opciju obelezi je
takodje ima i na opcija
do not detect front jack automatically ili tako nekako, nju odcekiraj
konzervo, de se to nalazi? sve sam pročačkao, ne mog nađem
Evo kako je kod mene...
http://i.snag.gy/fSmj6.jpg
Pa kljuc i srafciger
http://i.snag.gy/UIVnE.jpg
I ovde promenim.
Nemas li mozda nesto takvo za podesavanje?
I kod mene je integrisana.
a, pa neam ja to tako ko ti, meni je običan sistemski drajver uz win7, moraću da pronađem na netu drajvere za moju integrisanu sad, pošto nem pojma de mi je disk od matične s drajverima...