IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pošalji mi torent na pvt, da vidim koju brzinu će meni da kaže.

2. Huawei we meet again...

Eno na strani 123 ili 124 moje mišljenje o tom govnetu od rutera.

3. zavisi, nekad je moguce da je torent los...

meni skoro svaki tako skida

4. Ја имам онај АДБ Броадбенд..
    ЕДИТ: Да мењам или нека га?

5. Rade, poslao sam ti u pvt

EDIT: ja mislim da je taj, mada se nesto i ne secam jer ovaj moj torent ima oko 1,3-4 gb, a taj malo vise

6. Loš treker.
    idi na piratebay probaj odande. Kod mene bi trebalo da šiba do 1Mb/s al oscilira krene stane, krene stane.
    http://www.dodaj.rs/f/2j/80/3k7bw1qf/screenshot1.png

7. сад ћу да ставим неку игрицу са пирате бај-а, и да ти кажем да ли је исто

8. Pojavilo mi se nesnošljivo zujanje iz zvučnika. I to ne subwoofer-a nego iz ovih malih zvučnika što vise na njemu. I to zujanje se čuje i kad je uštekano u komp i kada nije, jedino prestaje kad ga trnem iz struje. Zna li neko šta bi moglo biti problem? A fora je što i kada smanjim i kada pojačam zvučnike ono se čuje isto. Znači nema promjena. Uključivao sam i druge male zvučnike umjesto ovih i ista stvar. Znači nešto je do subwoofera ali šta, ima li ko kakvu ideju? Da otvorim, očistim, razbijem ili tako nešto? h

9. Da otvorim, očistim

ovo

10. Пинки, погледај конекцију звучника у централни суб.
    Какве су? Да ли имају металне чинчеве или онако каблић с голом жицом?

11. Pinki™

Pojavilo mi se nesnošljivo zujanje iz zvučnika. I to ne subwoofer-a nego iz ovih malih zvučnika što vise na njemu. I to zujanje se čuje i kad je uštekano u komp i kada nije, jedino prestaje kad ga trnem iz struje. Zna li neko šta bi moglo biti problem? A fora je što i kada smanjim i kada pojačam zvučnike ono se čuje isto. Znači nema promjena. Uključivao sam i druge male zvučnike umjesto ovih i ista stvar. Znači nešto je do subwoofera ali šta, ima li ko kakvu ideju? Da otvorim, očistim, razbijem ili tako nešto? h

Ovo se i meni desilo, baš isto, pre možda godinu dana. I ništa... Prestalo je samo sledećeg dana.

12. Kablići sa golom žicom Paune.
    Kod mene se to desilo kad sam otišao na faks i slučajno ostavio zvučnike upaljene, pa su tao bili on nekih 7 dana. Kad sam se vratio čulo se zujanje.

13. Ja zvučnike ne gasim već 9 godina.

14. Iščupaj sve uređaje iz zidova u sobi i ostavi samo zvučnike upaljene. Vidi je l' zuji tad.

15. 7 dana si bio na faxu?lolo

16. Pinki™
    Pojavilo mi se nesnošljivo zujanje iz zvučnika. I to ne subwoofer-a nego iz ovih malih zvučnika što vise na njemu. I to zujanje se čuje i kad je uštekano u komp i kada nije, jedino prestaje kad ga trnem iz struje. Zna li neko šta bi moglo biti problem? A fora je što i kada smanjim i kada pojačam zvučnike ono se čuje isto. Znači nema promjena. Uključivao sam i druge male zvučnike umjesto ovih i ista stvar. Znači nešto je do subwoofera ali šta, ima li ko kakvu ideju? Da otvorim, očistim, razbijem ili tako nešto?

Ovo se i meni desilo, baš isto, pre možda godinu dana. I ništa... Prestalo je samo sledećeg dana.

Ово :)

Исто ми се десило, као да пуцкета и зуји, само ће престат', ако не престане фрљекни их кроз прозор.

17. Al javi kroz koji prozor bacaš da ih sačekam.

mož tu da se uzme des dvajes evra.

18. Пробајте само да поставите поново те курчеве ресице у место.
    Некад оће и она жабица да попусти, па не хвата каблић добро