IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Jesi skoro instalirao neki program ili slično? Ovo je addon neki, podseća na Babylon.

2. Samo updejtovo onaj silverslajt il kako se već zove to govno
    i još neke stvari updejtovane

3. Proveri svoje adonove u brauzeru i ako vidiš neki sumnjiv tj. da znaš da ga ti nisi instalirao izbriši ga odmah.

Isto tako proveri u Control panel-programs-uninstall a program da li je đubre tu.
    Ako nisi siguran možeš da mi printuješ svoje adonove i programe i ja ću ti pokazati koji da obrišeš.

4. Mcafee jebeni bio nemom pojma kad sam ga zakačio

5. Instalirao si, ili si apdejtovao Fleš plejer. Od skora guraju Mcafee ili Chrome uz njega.

6. Jest i njega sam apdejtovao skoro

7. Ispravka nije bio mcafee nego mi bio isključen fleš pa nije pokazivalo čim sam uključio fleš opet krenulo govno guglo i našo sranje se zove "lucky leap"

8. обриши то говно од мекафија и стави лепо Мајксофтов Есеншлс, фино ради посо, неузима пуно ресурса и бесплатан је

9. Zar microsoft esentials ne proverava mašinu više da li je legalan OS ili ne?

10. Zar je ikad proveravao? Ja ga koristim sto godina.

11. Проверава мајкемуга спонабутам.
    ЈЕдном, једном само заборавим да искључим то говно односно виндоуз апдејт и ома ми поцрни екран 100 им црне мајке поднабијем.
    прво што урадим кад инсталирам виндоуз негде је одмах скидање римувВАТ, одма. за сваки случај

12. Ja instaliram već aktiviran Windows 7 i stalno ga apdejtujem i koristim Majkrosoftov Essentials, i nikad nisam imao problema.

13. Instaliraš WAT Remover, onda Securitiy Esentials i ubaciš još Spybot Remover ili neki drugi antimalver, trebalo bi da šljaka. SE je šatro preporučen uz Win 7 bez antivirusa, mada nešto ne verujem u tu priču.

14. ja imam original vindouz, pisam po sirotinji, esensls jebe.

15. A zar toliko ne znate da internetujete kad vam je neophodno 34 programa za zastitu?

Jel imate dauna pa klikcete na ono " vi ste milioniti posetilac", "dobili ste svezu picku za kres" i tako te munje..?

Instaliras Adblock i resio si se veceg procenta sranja na koje na netu mozes da naidjes,a uz minimalan oprez cak ni preko torenta neces moci da skines viruse.

16. iznenadio bi se kada bi shvatio kakva se govna vuku po studenckim flesevima i sta sve znaju da upakuju u zip fajl.
    Tako da odjebi, nikoga nije strah interneta.

17. Sjebala mi se mozila. Kada udjem na vukajliju, i na jos neke sajtove, pojavi se ovako

http://www.dodaj.rs/f/8/Is/E3yLHVU/untitled1.png

Sta mos bude problem?

18. Sjebala mi se mozila. Kada udjem na vukajliju, i na jos neke sajtove, pojavi se ovako

http://www.dodaj.rs/f/8/Is/E3yLHVU/untitled1.png

Sta mos bude problem?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.