IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pusti CCleaner ili ASC da odrade posao.

2. To je to, hvala Makarone.

3. Ma loži te Makaronac, htio je reći: "Pusti Chrome da odradi posao."

4. Kako se formatira D disc?

5. Desni klik na njega. Format.

6. Hehe, tezak poso.
    Fala Rade <3

7. Овај Сале изгледа већа нубара од мог комшије коју нуме ни флешку да бутне у комп аџаџа.
    Да питам, јел има још неко проблема с Хромом? У фазону, пустим ЈТ плејлисту, и чим отворим неки други таб или почнем да листам па ради лодинг, почне да прекида звук и сецка слику. Није до флеш плејера или јаве шта већ, решавао сам пре те проблеме, дизејбловао ово, енејблово ово и тако то, а сад не могу, односно не помаже Док с друге стране, с мозилом немам проблема бар што се тога тиче. Многи ортаци ми се жалили на исти проблем.

8. I kod mene isto, kad gledam na yt pici bez problema, cim prebacim na drugi tab secka.

9. Isto. Ja mislio da sam mozda nakupio viruse neke.

10. Jel zna neko neku knjigu o foto šopu na srpskom za download?
    I google ad words i analytics isto tako nešto?

11. Instalirajte ovaj hepek, ubrzava učitavanje sajtova i blokira sajtove koje vas prate: https://disconnect.me/

12. Imam problem.
    Imam usb od 8gb, piše da je slboodno ono kao 7,45gb.
    E sad, fajl koji ja hoću prebaciti na njega je 6,5gb. I kada pokušam da kopiram izbaci mi error kao
    "disk u odredišnoj jedinici je pun, stavite novi disk da bi nastavili"
    Šta je to, ima li kakvog riješenja da se to prebaci?

13. Formatiraj fleš u NTFS formatu i pokušaj ponovo.

14. Dare mačko svaka ti dala. Fala.

15. dajte mi neki dobar forum sa ovim kompjuterskim streberima da im postavim pitanje u vezi ovog usranog WiFi ja i sto odjednom ne mogu da se prikacim sa lap topa a do pre koji dan normalno radilo

16. Ima ovde jedan strebr, pitaj njega.

17. ma pito sam ovde vec

a kontam da po tim forumima ima detaljnog objasnjenja sta i kako...
    uglavnom ne mogu da se nakacim sa lap topa na internet, a do pre par dana je normalno funkcionisao u proteklih 6 meseci i nikad nije bilo problema...
    probao sam manje vise sve sto sam nasao po netu al ne ide...
    nesto garant mora da se podesi na lap topu...
    inace sa mobilnog se normalno nakacim na taj isti wifi

18. Jebiga, neam iskustva sa waj fajem pa ne znam.
    A ako radijacija ne zna, onda niko svetu celome ne zna.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.