Ne možeš tek tako da snimiš ISO sa cd-a pa da ga ubaciš u taj program, onda bi i direktno kopiranje sa dvd-ja na dvd radilo, pretpostavljao sam da imaš već skinut s neta.
Ili skini novi ISO s piratebay-a ili peške pripremi fleš pa samo ubaci fajlove s dvd-ja.
Do jaja Džimi, sad samo da mašina ne omane lolo
Ja sam radio po instrukcijama sa onog mog linka, treba mu 20 minuta da prebaci instalaciju na fleš i da napravi ISO fajl. Samo treba dobro gledati opcije u BIOSu, ja sam ćorav pa sam morao dva puta da menjam redosled butovanja. Ispade da iako je hard disk označen kao Disabled, diže se sistem instaliran na njemu. Znači mora da se navede USB kao prvi po redu.
Знам да је иљаду пута постављено питање али предложите ми неки дојајан антивирус, може да је фри али још боље неки "профи" који могу да скинем са торента и тиме оштетим компанију и замало завршим у творзи.
Samo treba dobro gledati opcije u BIOSu, ja sam ćorav pa sam morao dva puta da menjam redosled butovanja.
И ја сам се сад јебавао с тим. Приликом првог рестартовања током инсталације, кренуо је поново да покреће инсталацију испочетка, није ме питао да ли хоћу да га бутујем с флешке, као што обично пита кад се диже с диска.
Е, да, и ја препоручујем Авиру, добар антивирус, најбољи који сам користио досад.
Авира је добра ал имаш AVG, зна гњавити ко коњ чим нађе вирус ал' нема курца да му шта премокне, прати ти и нет да не покупиш неко говно и тако :Д само су апдејтови по 70 мб али шљака одлично :Д
Џабе. Направим ISO, али онда Windows 7 USB DVD Download Tool каже: ''The selected file is not a valid ISO file. Please select a valid ISO file.''
А чек, ти то радиш са оригиналним Виондоусом 7? Дакле, са ориџинал ДВД-а?
Одакле ми ориџинал ДВД? :)
Користим нормалан, тј. крекован који сам већ користио за регуларну инсталацију преко оптичког уређаја.
Aj probaću da zbudžim nešto danas, sutra.
"народна" верзија, дабоме! куј је луд да даје 150 за ориђинале Виндоус. Бадавеј, вечерас ћу динсталирам Линукс :)
Ovde ima nešto zanimljivo, nego mrzi me da čitam sad http://software.benchmark.rs/how_to/how_to_ultraiso_kreiranje_butabilnog_usb_flesha.
Ne možeš tek tako da snimiš ISO sa cd-a pa da ga ubaciš u taj program, onda bi i direktno kopiranje sa dvd-ja na dvd radilo, pretpostavljao sam da imaš već skinut s neta.
Ili skini novi ISO s piratebay-a ili peške pripremi fleš pa samo ubaci fajlove s dvd-ja.
Ako se odlučiš da ideš peške možeš recimo po ovom guide-tu, validno je.
http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/
Управо сам то и почео да радим, нашао неки сајт с истим упутствима. :) Јављам касније шта сам направо.
То је то, шљака. Кренула је инсталација с флешке, мало дуже сам чекао док је форматирало флешку. Хвала, имаш пиво за ово.
Do jaja Džimi, sad samo da mašina ne omane lolo
Ja sam radio po instrukcijama sa onog mog linka, treba mu 20 minuta da prebaci instalaciju na fleš i da napravi ISO fajl. Samo treba dobro gledati opcije u BIOSu, ja sam ćorav pa sam morao dva puta da menjam redosled butovanja. Ispade da iako je hard disk označen kao Disabled, diže se sistem instaliran na njemu. Znači mora da se navede USB kao prvi po redu.
Знам да је иљаду пута постављено питање али предложите ми неки дојајан антивирус, може да је фри али још боље неки "профи" који могу да скинем са торента и тиме оштетим компанију и замало завршим у творзи.
Nije sa torenta, al je opet džaba http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
Да ли неко користи Линукс?
И ја сам се сад јебавао с тим. Приликом првог рестартовања током инсталације, кренуо је поново да покреће инсталацију испочетка, није ме питао да ли хоћу да га бутујем с флешке, као што обично пита кад се диже с диска.
Е, да, и ја препоручујем Авиру, добар антивирус, најбољи који сам користио досад.
Аваст.
Авира је добра ал имаш AVG, зна гњавити ко коњ чим нађе вирус ал' нема курца да му шта премокне, прати ти и нет да не покупиш неко говно и тако :Д само су апдејтови по 70 мб али шљака одлично :Д
Definitivno ESET , evo ti ova verzija,kad je instaliras nemas vise nikakve brige sa njom, Ne smara te nista, a sve blokira.
http://rapidshare.com/files/1852724984/ESET_AV_v_5.0.95.0_UNLIMITED_x32.rar
Avira FTW! AVG je suvise mejnstrim.
Avast.