Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Потражићу, хвала :)
nadjes zeljenu igru na listi.
Први пут чујем за тај Вајн. Јел то као неки емулатор или шта?
apdejtujes na njega.
На 11.10 сам мислио, али нисам био сигуран да је тај.
instalacija (instalacija ubuntu u windows)
zestoko sranje a i sporo je do jaja.
Тако сам и мислио дурадим :)
manje-vise slicno windowsu za razliku od
unity i gnome ogruzenja. Meni se najvise
svidja kod samog grafickog okruzenja to sto
mozes da menjas kako hoces.
Ма, снаћи ћу се, нисам лаик, само се никад нисам сусретао са било чим што неје Виндоуз
ТО!
Da, wine je emulator za windows sranja.
Хех, нисам знао за то... Фала Нешо, диван си...
ахахааахх, сацам видео рекламу за неки Дел лаптоп у ВинВин-у и на крају каже "Уз нови Дел хххх иде и оригинални Виндоус 7 оперативни систем који вам омогућава да за свој волпејпер подесите слајд шоу својих омиљених фотографија" ахахахахахах, ВИНДОУС 7 ЈЕБЕ!!2!2311!!
POSLEDNJA REC TEHNOLOGIJE! lolol
Која је наповољнија комбинација матичне, процесора, и графичке? Могу и интегрисане варијанте. Потребно је само да може да потера интернет, музику, филмове и тако те ситнице.
Internet, muziku i filmove može da ti potera i ubogi amd-ov zacate APU.
Reci do kolko para daješ pa da smutimo nešto. I ako uzimaš najjeftiniju varijantu najbolje ćeš da prođeš sa gotovom konfiguracijom ovih dana zbog kriminalnih cena hard diskova. Ako uzimaš polovan hard onda možeš i sam da sklapaš.
То је комбинација процесора и графичке?
едит:
Најјефтиније могуће. Треба ми само да издржи до куповине нове конфигурације. А њу нећу још да купујем због цене хардова.
Jeste, ako bi baš najjeftinije taj grafički deo može da pušta blu-ray bez problema a iz ličnog iskustva možeš i koji PES da odigraš, procesor je slabašan ali može da prođe za sitnije stvari.
Imaš ovako neku kombinaciju, ok je s obzirom da te samo 500gb hard izađe nekih 7000.
http://www.emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-element-%28mc1ohi-3%29.11.html?productId=20599
Što me dovodi do poente čitave stvari, ne kupuješ bolji komp zbog cena hardova a kupićeš hard između ostalog po trenutnim cenama.
Ako je samo za nuždu najbolje bi još prošao da uzmeš na benčmark oglasima neku slabiju konfiguraciju za sitne pare, tu prodaju pouzdani ljudi koji su tu godinama, neće niko da te zajebe.
Evo vidi ovaj oglas, lik je poznat i ne prodaje krš a 120e je ok cena za to, posle možeš da se zamajavaš s pojedinačnom prodajom ako si dokon i da izgubiš minimalno na čitavoj transakciji ili čak ništa.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279924-Uber-kul-HW-i-AM2-konfa-na-prodaju
Тај има неке компоненте које ми не требају.
Хоћу само да ишчупам матичну са процесором и графичком из тренутне конфигурације и убацим то што тражим. Битно ми је да је што јефтиније.
Има ли нека повољнија варијанта од ове:
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-e350is-e45-amd-zacate-ft1-apu,-zacate-e350-+-amd-ati-radeon-hd-6310/comp_comp_mboard/24/1883
Такође ме занима да ли би уопште могла да се повеже са остацима овог крша који сад имам. Треба ли ту пазити на штекере и тако то (комп ми је из 2003.)
Погледаћу те половњаке. Не би ни то била лоша варијанта.
Aj reci onda šta imaš trenutno pa da iskombinujemo.
http://www.dodaj.rs/f/Q/xp/VW3vtDg/torrent.jpg
jel ovaj kurac isto ko torent? krenuo sam sa torenta da skidam al mi ovo sranje izaslo, prvi put vidim ovako nesto. zanima me jel ce da nastavi sa skidanjem kad ugasim komp pa ga opet upalim ili moram da cekam da se skine?
pojma neam, prvi put vidim tako nešto. pa izdrži još još sat,dva, tri.četiri,šta ti fali? i šeruj, mojne si zdapi!
jos 7 sati lolok
SERUJEM NEGO STA!
monitor: syncmaster 753s (CRT)
kuciste: ono standardno (vidim da ona sto sam je linkovao izgleda ne moze tu da se ucacka)
dvd/cd: _NEC DVD_RW ND-3540A
HL-DT-ST CD-RW GCE-8520B
hard: WDC WD800JB-00JJC0
I imam neku winfast tv karticu (WinFast TV2000 XP, valjda).
Ne razumem se preterano u te slotove i kurce, pa ne znam da li bi uopste mogle ove stvari da se prikopcaju na te nove ploce.
Treba paziti na štekere fala bogu
Ok, ako imaš PCI tv kartu onda otpiši one APU zajebancije jer ne bi imao gde da je učukaš, nemaju PCI slot. Najbolje ti je onda da nađeš polovno, pogotovo što imaš kolko vidim dve optike i jedan hard a nove ploče imaju standardno po jedan ata konektor, znači samo dve stvari možeš da priključiš, sve ostalo mora da bude sata.
Aj videću večeras po oglasima pa ću da ti javim ako bude šta zanimljivo. Znači treba ti ploča, procesor, ram i grafička ili da ima neku ok integrisanu.
Napajanje imaš, pretpostavljam. Proveri samo ima li onaj 4-pinski cpu konektor, ako je neko baš-baš matoro verovatno nema pa bi morao i njega da menjaš ili da budžiš.
Ovakav
http://www.techaddicts.net/reviews/gp550/gp550.10.jpg
moze slobodno.
Ta kartica je klasicna PCI što možeš da ubodeš u bilo šta.
Ko što neko reče, na oglasima možeš naći a možeš i da se raspitaš kod nekih ortaka jer uglavnom svi imaju neko parče hardvera koji im ne treba. Ima tih klinaca sad što čačkaju i budže te frankeštajne od računara pa im obično ostanu stari delovi.
Nisi rekao jel imaš memoriju jer će ti i ona trebati da se ubode na ploču
lolol
ОК, фала.
Да, заборавио сам РАМ. Имам 2х256.
Не мораш се цимати. Ја то чисто да знам шта да тражим наредних дана/недеља и колику кинту да скупљам.
Није ми битно да ли је интегрисана или не. Само да шљака. Тренутно ми је и отварање гугла на фајерфоксу ПАКАО.
На напајању имам тај конектор.
Код оних оптика, не морају оба да буду укључена. Стари ЦД користим само кад ДВД неће да чита неке дискове.
ТВ карта је у оном белом, кратком слоту. То је ваљда ПЦИ.
Nije frka, besposlen sam večeras, ne bi nudio da mi je cimanje.
Tvoja memorija već sigurno ne bi odgovarala za bilo šta proizvedeno u poslednjih 5 godina, uvaljaj je na oglasima.
Eno ti pvt
Da li neko mozda ima hard disk Western Digital WD5000AAKX? Ako ima i ako mu nije tesko, nek napise svoje utiske o njemu, hteo bih da ga pazarim...