Probaj da skines QbitTorrent. Em je najbolji torent klijent na svetu, em ti mozda uspe sa njim.
A cek, ne mozes DA INSTALIRAS ili nece da rade torenti?
Jel samo torrent ne mozes da instaliras?
Jesi li probao ovaj QbitTorrent?
Jesi li instalirao neke druge programe?
IMas li ono .NET framework sranje?
Cacni da nije u firewallu blokirano...
Ponovo sam instalirao sistem (boli me kita, nije moj računar), i opet sve isto. NIJEDAN torrent klijent se ne može instalirati. Instalirao portabilni klijent Tixati, za koji nisam ni znao i eno ga, radi ko zmaj. Hvala Džerikou na suđestiji!
a iz odmah sledeceg posta ne mogu. Sa moze da bude problem?
I jos jedan problem - od skoro je poceo da se prikazuje trepcuci kursor kada kliknem bilo gde na stranicu, na bilo kom sajtu. Jel moze bit virus neki uzrok ovome?
Counte, pa ono, nemamo net cimer i ja al' imamo laptopove pa bismo igrali nešto u lanu. Je l' može to preko vajerlesa neka forica?
Ili koliko košta taj kabl otprilike?...
Имам LG телевизор 42ln5400. Скоро сам постављао питање да ли могу преко каквог адаптера од свог направити smart. Неко ми рече да пуцам шупљаке, међутим чујем с друге стране да је кинезара и то измислила. Па ако је неко кадар да одговори из искуства, или боље гугла од мене, цијенио бих информацију постоји ли ово дефинитивно, како и гдје може да се набави, и која је цифра у питању.
Пошто видим да прште одговори, ево још једно питање. У другој просторији имам Самсунгов тв LE32M71B, који сам хтио да повежем са hikvision снимачем за камере (DVR) преко HDMI кабла. Тури 'вамо, тури тамо, пребаци на тв-у на HDMI 1 и ништа. Промјеним резолуцију са 16:9 на 4:3 и тако даље на остале да видим да није до тога и опет ништа. У опцијама камера намјестим output на HDMI и опет ништа мајку му. Понестало ми идеја. Рјешење?
Ja nisam u bijelom svijetu, tako da to nije problem. Ovo prvi put vidim u životu, pa sam ostao zbunjen. Tražim rješenje, Gazimudo, a ne šalu!
Šta je smisao života? Eto pitanja.
Probaj da skines QbitTorrent. Em je najbolji torent klijent na svetu, em ti mozda uspe sa njim.
A cek, ne mozes DA INSTALIRAS ili nece da rade torenti?
E jepte se vi fino. Ja se lomim kako da riješim problem, a oni se uhvatili u kolo pa em podjebavaju, em spemuju.
Ne mogu instalirati uopšte nijedan klijent, to je problem.
Nadji neki portabilni i vozi.
Jel samo torrent ne mozes da instaliras?
Jesi li probao ovaj QbitTorrent?
Jesi li instalirao neke druge programe?
IMas li ono .NET framework sranje?
Cacni da nije u firewallu blokirano...
Proveri opet dobro da li si izgasio komplet sve šildove u Avastu i eventualno još nekom AV programu ako imaš.
Ponovo sam instalirao sistem (boli me kita, nije moj računar), i opet sve isto. NIJEDAN torrent klijent se ne može instalirati. Instalirao portabilni klijent Tixati, za koji nisam ni znao i eno ga, radi ko zmaj. Hvala Džerikou na suđestiji!
Je l' mere nekako u oflajnu da se povežu 2 laptopa i da se piči pes ili tako nešto?
Inače, da preporučim Komodo brouzer, pet puta bolji nego gugl, a rade na isti princip i isto izgledaju samo ne baguje, brži je i lakše se koristi.
Ronine, kako mislis u oflajnu?
Mozes povezati 2 racunara kablom (krosover) ili vajerlesom, napravis na jednom ad hoc mrezu i onda nakacis drugog.
Imam problem sa slikama na sajtu, ne prikazuju se. Najvise ovde ali cini mi se da sam primetio i na nekim drugim sajtovima, ali retko.
Npr sliku iz ovog posta mogu da vidim
http://vukajlija.com/forum/teme/20859-smijesne-slike-pravila-su-u-prvom-postu?strana=506#post_2745925
a iz odmah sledeceg posta ne mogu. Sa moze da bude problem?
I jos jedan problem - od skoro je poceo da se prikazuje trepcuci kursor kada kliknem bilo gde na stranicu, na bilo kom sajtu. Jel moze bit virus neki uzrok ovome?
Pa zato što kreteni kače slike sa fejzbuk profila čije sliku su vidljive samo njima.
Counte, pa ono, nemamo net cimer i ja al' imamo laptopove pa bismo igrali nešto u lanu. Je l' može to preko vajerlesa neka forica?
Ili koliko košta taj kabl otprilike?...
Evo uspeo sam valjda preko ad hoca.
Je l' znate neke dobre igre za 1 na 1 u lanu ili tako nešto?
Imaš šta oćeš, Unreal Tournament, Quake, ima i tih novih igara, nisam baš u toku.
Ili ako nećeš FPS pucanje, Jazz JackRabbit. :D
Имам LG телевизор 42ln5400. Скоро сам постављао питање да ли могу преко каквог адаптера од свог направити smart. Неко ми рече да пуцам шупљаке, међутим чујем с друге стране да је кинезара и то измислила. Па ако је неко кадар да одговори из искуства, или боље гугла од мене, цијенио бих информацију постоји ли ово дефинитивно, како и гдје може да се набави, и која је цифра у питању.
Пошто видим да прште одговори, ево још једно питање. У другој просторији имам Самсунгов тв LE32M71B, који сам хтио да повежем са hikvision снимачем за камере (DVR) преко HDMI кабла. Тури 'вамо, тури тамо, пребаци на тв-у на HDMI 1 и ништа. Промјеним резолуцију са 16:9 на 4:3 и тако даље на остале да видим да није до тога и опет ништа. У опцијама камера намјестим output на HDMI и опет ништа мајку му. Понестало ми идеја. Рјешење?