Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Rade, jel žena bičuje pa nema friških tutorijala LOL
Ma ne stižem ni da jedem. Biće tutorijala, sad trenutno ne mislim o tome u nekom sam kurcu.
Ma, zajebavam se. Ipak, zadržavam pravo da te ovdjekarce ponešto pitam; čisto da se ne ulijeniš u međuvremenu :-)
Da li je i vukajlija u opasnosti? :) http://www.puskice.org/vest/10042014/najveca-pretnja-sa-kojom-se-internet-ikada-suocio
Здраво, добри информатички леприкони. Имам проблем- компјутер ми се гаси у рандом ситуацијама. Дакле, упалим игрицу, играм 15 мин- ПАП, угаси се и рестартује. Нема правила, не дешава се на пример кад је нека фрка у игрици и кад се напне јадан, него у потпуно, потпуно рандом ситуацијама. Раније се то дешавало кад се накупи доста прашине и срања унутра.
Шта сам пробао да урадим да бих решио ово:
1. Отворио сам комп, очистио вентилатор од прашине, усисао, све у фулу. Ништа
2. Покренуо фул скен компјутера да видим да није до вируса. Није до вируса, шљака као лептир.
3. Скинуо Малвер бајтс, за који кажу да је фин програм, покренуо га, и истина, једно 3 дана се није угасио, али је ево опет почео јуче-прекјуче, тако да не знам да ли је то до малвера или је само случајност.
ТЛДР Комп се гаси у потпуно насумичним ситуацијама. Некад се деси да се угаси 3 пут у сат времена, некад ћера као змај 5 сати. Није до вируса, није до прашине. Хвала.
Нема на чему.
Pogledaj u BIOSu core temp, to je karakteristicno za pregrevanje.
Jesi probao da ga lupiš nogom dva ,tri, osam puta ?
http://www.filehippo.com/download_speedfan
Skini ovo i prati temperaturu
Скинуо ово Боксерово, просек температуре је око 50. То је онако, абов евереџ, али контам да не би због тога требало да се гаси. Имате сугестије?
Јеси пробао мемтест?
Укључи у БИОСУ (ако је искључено) да се не рестартује аутоматски на плави екран. Пречешљај мало систем ивентс да видиш да ли ти даје неку информацију зашто се рестартовао.
I na 60 da radi ne sme da se gasi. Osim ako nisi poremetio temperaturu u podešavanjima. Čekaj Radijaciju, on zna garant.
I kod mene se dešavalo to i odjednom samo je hard disk prestao da radi, crko pregrijo se. Moguce je da ti on ne šljaka kako treba, napravi kopiju bitnih fajlova da ne izgubis ko ja sve
Mnogo razloga moće da bude. Evo ti neki sa kojima sam se lično sreo.
- procesor pregreva -očisti prašinu, zameni termalnu pastu
- ako ti je napajanje starije od 3-5 godina -proveri napone, zameni
- štroka na konektorima (memorija, grafička...) - testiraj memoriju i grafičku preko noćii
-sata konektor od harda labav - proveri , zameni
- kabl od tastature/miša crkava - cimaj, mrdaj, zameni
- pregrevanje čipseta - dodaj hladnjak na kritične čipove
za početak, u SpeedFan-u prekontroliši napone napajanja.
+12 VDC : od +11.40 V do +12.60 V
+5 VDC : +4.75 V do +5.25 V
+3.3 VDC : +3.135 V do +3.465 V
(provera u biosu je nerealna jer sistem nije opterećen)
podesi da ti loguje napone i temperature pa ćeš videti da li se nešto dešava pre kreša.
Postoji li softver za lako kreiranje karikatura, ili da se ubaci slika pa da kreira i slično? :)
I zbog ovog mi šalješ privatnu poruku?
Postoji naravno. Eno na guglu kolko oćeš
vim da te nema pa ako ne uočiš :D
imaš li kakvog iskustva da preporučiš koji da skidam?
Preko kog programa mogu mojim kompom kontrolisati drugi?
Sovim
http://www.teamviewer.com/sr/Index.aspx
Sad kad kaže da mu treba za linuks pajzsad