Ma nije to do torenta a te limunada programe zaobidji u punom luku jer su u stanju da naprave veci kurslus nego da poprave ista. Verovatno ti nisu otvoreni portovi pa torent gusi. Guglaj kako se to resava
Nije tačno Bridges, jest da dosta programa sranje pravi ali ima i onih dobrih, Ashampoo je stvarno dobar, a pomoće mu verovatno :) Ako ne bude radilo onda nek jednostavno otvori port na modemu radi bolje konekcije i zbog Torrenta ;)
Neš je potpuno u pravu ... Ashampoo je šitara žešća, kao i većina sličnih programa ... Šarene laže za malu đecu ... Podesi portove za torrent i neće biti nikakvih problema. Ne znam koji klijent koristiš, ali ako je Azureus taj je najveća picajzla među torrent klijentima ...
Rek'o covek da koristi mikrotorent, inace najbolji klijent.
Nisam se vraćao na prethodnu stranu, tako da nisam to video, ali i dalje tvrdim da mu ašampu i slična kozmetika neće pomoći. Samo podešavanje portova ...
A sta konkretno da namestim kod portova?
Tamo u opcijama pise da skida sa porta XXXX (neki broj), ima dugme pored RANDOMIZE PORT, kliktao sam ga, on izbacuje nasumicno portove,a ima i opcija use random port every time torrent starts. Sve sam to probao. Sa svim opcijama skida,pa net pukne.
Sta konkretno da namestim kod portova?
Negde sam na netu citao da provajder verovatno ne nudi toliki protok. Tamo u podesavanju je maximalno skidanje sa 200 razlicitih sidera, preporucivali da smanjim broj, radio sam i to,opet isto.
Problem sa krešovanjem fife 12. Kada igram fifu na džojostiku između 20-30 sve ode u kurac. Ubaguje čitav kompjuter, a ekran se čitav zazeleni.
Isključim džojstik i odigram na tastaturi, sve normalno.
'el znate šta može bit' u pitanju???
Pa ima. Konekcija mi puca iskljucivo kad skidam preko torenta. Cim torent nije ukljucen i ne skida se nista, moze da radi 300godina bez pucanja.
@Gazimudo, probaj Ashampoo Internet Accelerator 3. Stabilizuje net, imao sam i ja sličnih problema sad nemam :)
Ma nije to do torenta a te limunada programe zaobidji u punom luku jer su u stanju da naprave veci kurslus nego da poprave ista. Verovatno ti nisu otvoreni portovi pa torent gusi. Guglaj kako se to resava
Nije tačno Bridges, jest da dosta programa sranje pravi ali ima i onih dobrih, Ashampoo je stvarno dobar, a pomoće mu verovatno :) Ako ne bude radilo onda nek jednostavno otvori port na modemu radi bolje konekcije i zbog Torrenta ;)
Ne lupaj! Kako milioni korisnika shitdowsa prezivljavaju bez tih limunada?
Svasta...
Ajd nema veze, neka si ti upravu......
Neš je potpuno u pravu ... Ashampoo je šitara žešća, kao i većina sličnih programa ... Šarene laže za malu đecu ... Podesi portove za torrent i neće biti nikakvih problema. Ne znam koji klijent koristiš, ali ako je Azureus taj je najveća picajzla među torrent klijentima ...
Rek'o covek da koristi mikrotorent, inace najbolji klijent.
Nisam se vraćao na prethodnu stranu, tako da nisam to video, ali i dalje tvrdim da mu ašampu i slična kozmetika neće pomoći. Samo podešavanje portova ...
Meni je Šampon jednom sjebao komp. Poodavno je bilo pa se ne sjećam detalja.
Opstepoznato je da se komp pere bez sampona.
Morala sam sa šamponom. Pokušala sam dizbrišem tragove internet eksplorera, al ne uspjeh.
A sta konkretno da namestim kod portova?
Tamo u opcijama pise da skida sa porta XXXX (neki broj), ima dugme pored RANDOMIZE PORT, kliktao sam ga, on izbacuje nasumicno portove,a ima i opcija use random port every time torrent starts. Sve sam to probao. Sa svim opcijama skida,pa net pukne.
Sta konkretno da namestim kod portova?
Negde sam na netu citao da provajder verovatno ne nudi toliki protok. Tamo u podesavanju je maximalno skidanje sa 200 razlicitih sidera, preporucivali da smanjim broj, radio sam i to,opet isto.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?138714-Tutorial-za-TORRENTe
Jericho, procitao sam sve ovo. uradio sam sve osim ovog prvog,posto su im slike za ikonice pukle,a i ja nemam te opcije u internet konekcijama.
Stavio sam da se skida nekih 1.4gb,pa cu da vidim kako ide. Za sad je ok. Brzina varira,al bar radi net.
Zna li neko kako da iskljucim notifikacije na facebook stranici koju sam napravio?
Jericho,skinuo je 1.4gb bez pucanja neta. I plus je sidovao jos koji sat. Nije puklo.
Pomoglo je izgleda ono sto si ostavio. Fala do neba!
Problem sa krešovanjem fife 12. Kada igram fifu na džojostiku između 20-30 sve ode u kurac. Ubaguje čitav kompjuter, a ekran se čitav zazeleni.
Isključim džojstik i odigram na tastaturi, sve normalno.
'el znate šta može bit' u pitanju???
Znam.
Predji na PES.
Sa fife na pes?? Nikako. Nego jel zna neko?