IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Brate, ta FUFA je govno. Jesi bar skonto kako se brane penali?

2. Jesam. Grafika neuporedivo bolja. Nema onoga da igrač prođe kroz igrača, lopta kroz igrača. Ako naleti na igrača koji leži i on pada, golman može napraviti penal kada se baci i hvata loptu, imaš become a legend sa golmanom. Mnogo bolja. Uglavnom

Problem sa krešovanjem fife 12. Kada igram fifu na džojostiku između 20-30 sve ode u kurac. Ubaguje čitav kompjuter, a ekran se čitav zazeleni.
    Isključim džojstik i odigram na tastaturi, sve normalno.
    'el znate šta može bit' u pitanju???

3. el zna neko kako da onaj yelow listening port na BitCometu(ako neko koristi) odblokiram pa da bude zelen? i jel će se možda poveća daunlod spid od toga jer pojma neam?

4. e da rifrešujem samo...

5. Е људови, ствар је следећа... Узо сам слушке са микрофоном, јелте... Али, микрофон не' да ради док су слушке ко слушке перфекци'а, све лепо поубадам позади и такото, али о5 неће, јел то сјебане слушке или има нека цака?

6. Idi u control panel pa tamo podesi microfon da ne bude onaj default nego izaberi iz padajuceg menija svoj model sluski.

7. Ваљда могу овде да питам.

Имам Нокију 2630 ваљда, нисам баш сигуран али чини ми се да јесте. Све у свему, почео је много да једе говна и да забада јер имам три кила порука али ме мрзи да их бришем и хоћу да их сачувам.

Је л' могу некако да их пребацим на комп или на други телефон?

8. Možeš ba, instaliras nokia pc suite, vežeš usb kabl pa im radi šta oš.

9. Е до јаја. Фала :)

10. ima li neko uradjen benchmark test, neki bezveze test treba mi radi usporedbe

11. Da li je neko upoznat kakve su mogućnosti krađe neta preko wireless kartice u zemljama zapadne Evrope? Čuo sam da su tamo svuda "zaključane" mreže, da li je to istina? Konkretno me zanima Švajcarska.

12. Sve su one na neki nacin zakljucane, tvoje je samo da nadjes kalauz.
    Isti je kurac svuda.

13. To je tačno, ali sam čuo da je tamo mnogo zajebanije i komplikovanije, pa proveravam jel to istina.

14. Ma oni su samo malo obazriviji jer je kod njih wifi normalna stvar.
    Moze se sve resiti

15. Imam DVD disk čiji sadržaj bih da prebacim na komp. Međutim, iako super radi na DVD plejeru, na kompu ga detektuje kao prazan. Dafuq?

Jel se ovo nekad nekome desilo i šta je rešenje? I da ne zaboravim, nije u pitanju nikakav zaštićen film.

16. Ae da postavim odje ocekuujuci ozbiljniji odgovor.

Kada ukljucim bilo koju igricu u kompu, monitor mi predje u sleep mod. Kompjuter normalno radi.
    Drajvere sam instalirao.
    Graficka je stara oko godinu dana.
    Sta moze biti?

17. Rifreš pošto se tema samozaključala.

Sale, proverider da nije nešto oko skrinsejvera, pogledaj power ispod toga kad ti se šta isključuje i posle koliko vremena.

18. Kada ukljucim bilo koju igricu u kompu, monitor mi predje u sleep mod.

Pregreva se, proveri temperature na komponentama, zameni termo pastu na procesoru, ubaci nove ventilatire...

19. Kada ukljucim bilo koju igricu u kompu, monitor mi predje u sleep mod. Kompjuter normalno radi.

Resetuj podešavanja grafičke. Preforsirana je nekom od postavki. Vrati sve na default.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.