IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Windows 7, a?

Aj probaj ovo. Kad ubaciš slušalice pusti neki zvuk da ide pa uđi u ono njegovo 'playback devices' i vidi šta je trenutno aktivno (mrda onaj levels bar pored). Onda mu idi na properties i probaj da pod tabom 'enhancements' da štikliraš 'disable all'. Zvuči blesavo ali nekima pomogne.

Inače, kad ubaciš slušalice, da li ti izbaci onaj popup da biraš šta si ubacio, ili?

2. Win 8.1 pro
    Hvala, sada sam izasao iz kuce ali cu kasnije svakako probati.
    Ma isto je tako jednom iz cista mira pobrljavio i posle par dana sve normalno. Sada ovo vec traje par nedelja. Istina je da pre nego sto je lrenuo da brljavio da sam dao lap top da se sa njega pusta muzika. Bio je prikacen na neko ludo pojacalo sa onim koncertnim zvucnicima i mikrofon je bio prikacen. Verujem da su oni nesto tada cackali, ali bas zbog toga sam sve vratio na podrazumevana podesavanja.
    Kada ubacim slusalice samo dole u desnom uglu ide obavestenje da su prikacrne slusalice...

3. Jes, najverovatnije su oni nešto drkali, treba drugačiji output za slušalice i pojačalo. Za slušalice treba jači signal, zato ti je sad preterano tiho.

Ako ništa drugo uvek možeš da probaš da izbaciš drajvere pa instaliraš ponovo, to bi trebalo da vrati sve na difolt.

4. Grujane svaka ti dala uspelo je :*
    Samo je reintalacija pomogla. A onda sam usao u kontrol panel pa u sounds gde sam reinstalirao te drajvere i jebi me ako se nesto od podesavanja promenilo :D
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saaaaaaaaadaaaaaaa opet probijam bubne opne :D

5. Lord zero, nece uopste da se otvori podesavanje za ruter al bitno je da radi.

6. Ok, narani svinje i ne diraj nista onda
    I za prijatelje Zero

7. Ok, zero. A naranio i svinje i prasice, tri krmace mi se oprasile skoro :). Tj. Jedem govna, brat se brine o krmacama, mene to ne zanima, ja sam student (studenti su govna), jos malo . Smajli

8. Ima li negde kod nas online da se naruče cd-ovi muzički? Treba da uzmem ovaj novi cd Pink Flojda ćaletu, a ne bih da se jebavam sa stranim sajtovima, pa ako neko zna domaćicu, nek' mi da link, bio bih zahvalan.

9. Hvala, buraz, to je to.

10. Danas sam turio SSD, kompjuter leti. Preporuke sve ljubazne.

11. Koji, de si uzo i za kolko dinaresa?

12. Odbijam da poverujem da te to stvarno interesuje xD

13. xD I sam sam u potrazi za valjanim esesdijem, u koje se ič ne razumem, pa mi je svako iskustvo značajno :PpP

14. Neaš tu šta: nema mehanika, leti, brz računar, esesdi mejks ju hepi.
    Lukš ima od 500 (tako nešto pomenu, moguće 512), meni je na lapu 128GB, brzo podiže sistem, troši mnogo manje struje i tako.
    http://www.resellerspanel.com/reseller_hosting_files/vps-ssd-vs-hdd.jpg

A evo i nekih benčmarkeva:
    http://ssd.userbenchmark.com/

No, nubare napadaju nemilosrdno:
    http://i.imgur.com/3ECwoUI.png

15. Retarde, nisam kupovao ja, dobio sam Samsung Evo od 500 Gb. Štos tiče cene i modela ovaj je: http://www.gigatronshop.com/ssd/samsung_ssd_500gb_2.5_sata_iii_840_evo_basic_series_-_mz-7te500bw-32189

16. 30.290,00 RSD

Л О Л

Монго је то пара за студенцко говно. Фала

17. Kiskass promjenio domen
    Sad je Kickass.so

18. Kiskass promjenio domen

vidi majke im ga u Somaliju odoše

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.