Prijava

Celt, ako imaš samo 4-5 mreža u okolini ti si super.
Nađi broadcast channel koji nije zauzet i dobićeš veći protok zagarantovano, mada gubitak kod wlana može da ode i do 50% zbog zagušenja signala od ostalih uređaja koji su na wlanu. Ima programa za skeniranje mreža kao što je inssider ili wifi stumbler za android npr.

Ubij sve komšije, pa ako proradi, to je. Ako nije, posthumno se izvini komšijama, ipak si ti u Švici, kulturnoj zemlji.

da idem da im povadim osigurace pa da probam, cisto da vidim prvo dal je do njih pre nego sto krenem u rampage.

probam sa razlicitim frekvencijama, uzeo komsijski ruter srednju (kanal 6) pa sad probao na istoj i brzina pala na tipa 5 Mbit. razmisljam se da ostavim ovako da vidim dal ce se makne njihov ruter, ko ce prvi da se smori. na kanalu 1 i 11 sporo, na 3 najbrze, al ne moze maksimalno

Zovi korisničku podršku i pitaj šta je.

WiFi NIKADA ne moze da ostvari punu teoretsku brzinu, dakle NIKADA neces imati 300Mbs. 150 je neki plafon, jedino da uzmes bolji ruter na 5GHz, koji ti realno ne treba.

ma dosta mi ovo, nego mi krivo sto kazu da imam a ono kurac. probao malopre sa kablom, i tamo max 90Mb.

svajcarska je, mozda mogu da ih tuzim sto me lazu? :)

Pa ne lazu, sigurno nigde nisu garantovali 300Mbs preko WiFi, a cak su se skoro sigurno ogradili pa napisali DO 300.
Evo nasao sam link, ako te interesuju tehnikalije - http://www.speedguide.net/faq/what-is-the-actual-real-life-speed-of-wireless-374

Od nedavno (tacnije nedavno sam primetio) klipovi na yt su poceli da mi reckaju. Recimo na Vuki sam, a u drugom tabu mi je pusteno nesto na yt i kad se prebacim tamo prvih 2-3 sekunde klip mi secka.
Takodje i ako sam samo na yt, nemam nista vise otvoreno, kad pustim klik prvo malo secka pa tek onda krene. Sta bi to moglo biti?

Moraces ipak poci lekaru, jbg.

Tako i meni papete bilo, trpi dok ne skupis za novi komp.
Ili probaj da iskljucis HTML5 na ju tjubu, guglaj kako

Pa sad kad kazes, ima logike jbg. Ima mu vec 5 godina cini mi se... :(

Koliko ga je kostao taj novi kuler, i sta bi sa garancijom?

Mislim da je bio oko 2 i po crvene kuler. Garancija naravno vazi. Meni isto pokusali da prodaju foru ,,ako skines nasu nalepnicu nema garancija" i onda ti izdeklamuju cene za menjanje nekog dela hardvera ili recimo za ciscenje kompa pa im se ona najebes majke, pripretis tuzbom i onda ti kazu da smes da otvoris (,,naaravno da smete, nismo mi to rekli") ali da nece da prihvate reklamaciju ako komponente imaju mehanickih ostecenja, sto je jebeno normalna stvar, nisam debil jebi ga. Nema, pokusace da ti izvuku pare na koji god nacin.

Moze li resavavanje problema nedostatka interne memorije potpunim restartovanjem telefona da izazove neke probleme posle?
Rece mi jedan iz servisa da nece mozda moc da se upali, lol..

Premjesti na računar sva govna koja zoveš muzikom/filmovima i pusti telefon da diše. Onda ne treba restart....

Moze li resavavanje problema nedostatka interne memorije potpunim restartovanjem telefona da izazove neke probleme posle?
Rece mi jedan iz servisa da nece mozda moc da se upali, lol..

Konacno si resio da sredis telefon? Makaronac ce biti srecan. Bar mislim da je on stalno pizdeo, zar ne?

Makaron i ja smo imali najviše komentara na onaj skrinšot đe mu memorija vrišti. Bićemo mu žiranti za kupovinu novog telefona....

-najbolje kafanske pesme mix-

Makaron i ja smo imali najviše komentara na onaj skrinšot đe mu memorija vrišti. Bićemo mu žiranti za kupovinu novog telefona....

E pa neka je sasrecom.