IT Kutak - raznorazno pitanje

1. plati zaostali račun.

et sijalica, može sata 3 disk na sata 2 matičnu

zangecu, to što ti krči verujem da je ventilator na napajanju (isti slučaj kao moj pre par godina, fazon, samo kad je hladno tandrči) ili možda na grafičkoj.
    a ovo drugo što te muči, nemam pojma, svašta može da bude

2. Konačno završih komp.
    Da li se isplati da uzimam jos jedan štap rama?
    Imam jedan 8gb 1600MHz cl11 pa bih u dogledno vreme ubacio još jedan.

3. BOLJE UBACI ŠTAP KULENA AHAHAHAHAHA

4. Da li se isplati da uzimam jos jedan štap rama?

Zavisi. Izračunaj koliko taj štap rama može da zaradi novca mesečno, pa proceni za kolko vremena će se otplatiti i početi da zarađuje čist novac.

5. Nikad :)
    Da sam tako razmišljao ne bih ni komp menjao.

6. Covpa, ti si beše kuvar u Italiji?

7. Ako ne možeš da utvrdiš treba li ti još rama, to znači da ti ne treba još rama, uzni za te pare tartufa, neka je u tebe tvrda kita

8. Jok. Kuvar iz Italije je debeli pacov.
    Tartufi su precenjeni,dajte narodu rama i igara.
    Rama i igara!

9. Rama nikad dosta. Nikad. Dosta. Zapamti to.

10. koji će ti kurac brda rama ako ga nikad ne napuniš

11. kad zafali rama komjuter to jasno stavi do znanja drndanjem diska i jedno 50x sporijim radom.
    ovo, dodam stap rama pa sad kao malo brze ide mi je ravno onom kad operes auto a on odjednom bolje ide.

12. Ne znam, ja imam 8 i to je MNOGO vise nego dovoljno, za potrebe nas koji smo prosecni korisnici, ali sa druge strane, imam ortaka koji je DJ, a radi i produkciju i ima neke kurceve programe jebo te, kad popali ona govna, pojedu ram samo tako, njemu je 8 gb go kurac. Zavisi za sta ti treba racunar, od toga krenes...

13. Nije tacno! Najbitnije je da l' je PENTIUM! Pa posle toga ostalo!!!

14. Vec neko vreme kad udjem na OneDrive meni samo stoji onaj kruzic kao da ucitava i tako jedno minut-dva i posle izbaci " Something went wrong " . Je l' se desavalo to nekome? Uopste nece da mi pokaze nista sto imam tamo...

15. ovo, dodam stap rama pa sad kao malo brze ide mi je ravno onom kad operes auto a on odjednom bolje ide.

Idi GTD-u kazi da auto ne ide bolje kad ga operes, on ce ti objasniti zasto je to tako ;)
    ssd ne drnda:)

Ne znam, ja imam 8 i to je MNOGO vise nego dovoljno, za potrebe nas koji smo prosecni korisnici, ali sa druge strane, imam ortaka koji je DJ, a radi i produkciju i ima neke kurceve programe jebo te, kad popali ona govna, pojedu ram samo tako, njemu je 8 gb go kurac. Zavisi za sta ti treba racunar, od toga krenes...

Prosecan sam korisnik, malo igrica,malo filmova, malo net itd
    E sad cura mi je graficki dizajner i ona popali ta govna al nisam primetio da stekce i da nesto sporije radi.
    Racunar mi treba da ga ne menjam jedno sedam osam god kao i predhodni. Za kuciste sam siguran da nikad necu da ga promenim. samo komponente unutra.

16. Pa ako ne planiras da ga menjas 7,8 godina onda mu dodaj jos taj jedan stapic rama pa imaj 16gb.
    Za te potrebe koje si ti naveo za sebe dovoljno ti je i 4GB, zbog tih njenih raste potreba na 8gb,al eto ako planiras da ga furas godinama i da ne diras nista, onda mu stavi sad jos tih 8gb RAMa, mada mozes i da sacekas malo kontam da ce biti samo jeftinije

EDIT: Evo vidi ovde, lik fazon objasnio da je razlika izmedju 4gb i 8gb nekih 3%, pa ti vidi da li ti treba skok sa 8gb na 16gb
    http://www.pcauthority.com.au/Feature/375815,how-to-how-much-ram-do--you-really-need.aspx

17. Mudro zboris mlado momce.
    U principu u dogledno vreme mi nece trebati visak rama, tako da tih sedamdesetak eura mogu pametnije da potrosim.

18. pacowe, reci nam samo, šta ćeš koristiti na kompu ako ga ne kontaš mijenjati 7-8 godina. Digitron i internet explorer?

19. Prosecan sam korisnik, malo igrica,malo filmova, malo net itd

Do nedavno sam koristio hp pavilion m7000 i nisam imao potrebe da menjam komp.
    Sve dok iz zajebancije nisam graficku na pijaci kupio, a ona radila.

EDIT: Zaboravio si minesweeper ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.