Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Manijake, jel znas sta se desilo sa ovim Tehno MS na kraju balade?
Meni najlakse bilo sa Camtasiom. Probaj nju.
Nisam probao sam automatski
i na automatsko pretrazivanje izbaci 0 pronadjenih. Citam da ima neka fora da se manuelno pretraze ali treba da im se nadje frekvencija, kako to?
edit
sad mi drugar objasnjava, imam vec digitalne ali takva je valjda rezolucija, crna pola u gornjem i donjem delu ekrana nestaju samo kad idem na "ZOOM"
ugušili se od isparenja pasti?
kapiram da su bankrotirali zbog recimo, nestručnosti?
Čojek stavio paste koliko ja stavim na 7-8 računara. Ali, ko sam ja da mu sudim? Ima se, može se!!!!
pa ono ne valja onoliko da se stavlja jebo ga nenormalnog. to treba da bude samo jako tanak sloj, da popuni bilo koje vazdusne supljine izmedju. ne valja ni kad imas sloj paste izmedju hladnjaka i elektronike, da ne pricam sto kad stisnes isvcuri na sve strane.
kapiram da su bankrotirali zbog recimo, nestručnosti?
Pa normalno da je bankrotirao, ali ostao je duzan nekih 30 miliona + pokupio je i neke racunare korisnika na servisu i zavaljao ih. Pre toga u APR-u PREBACIO SEDISTE FIRME U PRISTINU. Teska neka vucibatina, prevarant i psihopata, to samo u Srbiji moze da prodje nekaznjeno!
Jeričo ako imaš ozbiljno, uželio sam se pravo, ne zajebavaj
Imam TotalTv i ovo govno od resivera koji sam dobio od njih. http://www.tvcorner.com/images/CATALOGUE/ABONNEMENTS_TV/totalTV/recepteur_echolite_total_tv.jpg
Nekoliko puta mi se dešavalo da se izgubi signal, ali samo ga resetujem otpozadi i proradi lagano. Sad neće mater mu jebem, ceo dan mi izbacuje na Tv-u da nema signala. Prebacim ga na drugi Tv ista stvar. Jel imao neko slično iskustvo, ima li rešenja ili je crklo nešto pa mora da se menja ?
Pozdrav, veliki prijatelju Miloš, ne mogu ti pomoći, ali mogu uljudno da zamolim sve stručnjake i amatere u ovoj delatnosti da pomognu ko kolko može. Da rešimo jednom za svagda problem koji, verujem, ume da bude jako nesnosan za velikog prijatelja Miloš
Ako krajnje laički uzmemo kabl za vezu između resivera i televizora, dolazimo do sledećeg zaključka. Možda ti se ujebo kabl. A možda i nije. Prijavi to kao kvar, pa nek oni dođu da vide, ako ne radi, oni bi trebali da ga zamene.
Samo da na kratko upadnem u diskusiju i da begam. Daklem, hoću da kupim novi hard, ovaj sad počeo da bulazni. Matična podržava ATA133 i SATA300 kontrolere, da li je problem da uzmem npr SATA600 hard, da li će to nekako loše da se odražava na komp?
Komp mi vergla ono kad ga upalim prvi put ujutro cuje se unutra neko krcanje kao da mi fata nedje nesto ka da kaci za nesto nez ali to mi tako radi eo 4 god i to vazda na zimu nikad u ljeto i to nije problem problem je sto eo 3 dana mozda i jace ne znam kad god ga upalim opet prvi put ujutro(posle gasim ga palim ga sve normalno) ekran mi brate ima ka neku bijelu vodoravnu bijelu liniju koja ide po crnoj pozadini gore dolje i posle par min ekran sav pobijeli onda moram da ga gasim i palim par puta i sve bude ok doceka me desktop mada slika par minuta treperi ali onda se sve vrati na normalno
sto moze bit problem?
Matori, ja bih prije rekao da ti je to do kompa nešto
Nekoliko puta mi se dešavalo da se izgubi signal, ali samo ga resetujem otpozadi i proradi lagano. Sad neće mater mu jebem, ceo dan mi izbacuje na Tv-u da nema signala. Prebacim ga na drugi Tv ista stvar. Jel imao neko slično iskustvo, ima li rešenja ili je crklo nešto pa mora da se menja ?
Imao sam taj kurčevi risiver. Sa desne strane. Dakle desni ćošak tamo gde je total TV logo videćeš prorez. Stavi tu nokat i povuci ka sebi, to je poklopac a ispod je total tv kartica.
E sad isključi ceo risiver izvadi tu karticu i prebriši je malo vrati nazad i uključi risiver.
Ako i dalje jebe onda se najverovatnije pomerio tanjir od vetra pa ćeš morati da ih pozoveš da nameste to. Ali ako nije bilo pomeranja čišćenje kartice će biti dovoljno.
Brisao karticu, sve one kablove isključivao pa ponovo uključivao jedno 100 puta, ali neće baksuz. Govno teško. Pozvaću ih sutra, može biti da je vetar pomerio antenu.
U Leskovac nema košave!
Bohore, nešto me jebe ACPI drajver na Ubuntu 14.04 LTS, 3.19 low latency kernel, šta bi moglo biti? Ako ti ne znaš, Pseto može, bitno mi da rešim problem, jbg.
Ja mislim Luka da si omatoreo a ti vidi šta ćeš.
Ja mislim Luka da si omatoreo a ti vidi šta ćeš.
Tuga :'-(