Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Moze da se popravlja, naravno, ali neces se nesto usreciti popravkom monitora starog 8 godina. Vreme je da se ponovis malo.
http://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown-5708.html
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?55553-Bubice/page180
hvale ove sluške zadnjih pedeset strana, oćemo ja i drugar da naručimo, bi li neko još hteo da uzima, pa da se istalimo za DHL, pošto mora da se čeka 10-20 dana za free shipping
e odgovorili mi ovi iz raidmaxa na mejl noćas, nisam očekivao relativno brz odgovor od njih. Uz službenu zahvalnost što sam kupio njihov proizvod dobio sam i odgovor na moj problem, koji, klasika, ne objašnjava ništa a sastoji se od 2 sličice koje prve izađu u guglu.
Manijače,
evo ti slika kako ide povezivanje.
https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/VWPAQT42dWC2VMKR.medium
Kako ti konektor stoji ovako (piše na ploči USB 2.0 ili tako neka nebuloza USB FRONT, nemoj da se zezneš da ubadaš na drugo mesto):
red sa 5 konektora i red sa 4
. . . . .
. . . .
5. pin na prvom redu se ne vezuje nikad.
Povezuješ uvek 5v+ pa minus, opet plus i na kraju GND (obično je crna na kraju).
I tako oba reda, baš kao što sam otkucao tačke gore (5V+ ide prva). Ako pomešaš redosled, ćao patike na uređaju koji ide na taj usb. Aj pa srećno.
Što se tiče power led i hdd-a, tu ne možeš da zajebeš ništa ako ubodeš naopako, samo neće da sijaju lampice. POWER Switch i RESET Switch možeš da ubodeš bilo kako, radiće. Pogledaj uputstvo od matične ploče ako ne možeš da pročitaš direktno sa matične.
fala viked na detaljnijem objašnjenu, ali što se tiče usb-a, ne može da se pogreši bar na ovoj ploči koju imam, lepo piše usb 3.0 i par komada 2.0, plus svi su ograđeni plastikom koja ima neko ispupčenje, da bi konenktori s kućišta legli kako je predviđeno, tu ne mogu da omanem (a i da hoću, usb2.0 ima sva 4 zajedno, nisu odvojeni kao na slici, i mogu da legnu jedino onako kako moraju, drukše nikako, jedino da sam bidžoslav koji će da nabija kocku u sferni otvor :))
nije mi to bio problem, već front panel konektori, ali provalio sam, iako imaju sve crne žice, plus (+) grana ima vidljiv trouglić (to nisam znao, električar mi skrenuo pažnju.
radi sve, al pišti onaj zvučnik jer još uvek nisam pazario ram :)
e da, jel može komp bez rama da butuje BIOS? odnosno, da li može da pokrene bar POST, jer sam samo na par sekundi upalio komp da vidim da li svetle led lampice, ali mi se momentalno oglasilo ono bip-bip upozorenje, pa ga odmah isključio?
Ne možeš. Da pokreneš POST ti trebaju 3 stvari: ram, procesor i grafička.
Nema na čemu. Čim pišti znači da radi ploča i da je povezano sve kako valja. Ako ne svetle lampice samo kreni + i - naopako. A pacow lepo objasnio sveto trojstvo.
danke šn :3
Je l' mogu nekako da ,,dokazem" Avastu da neki fajl nije malware? Kad mi zibacio, ima ono "submit as false positive" i kliknem na to, ali mi trazi da napisem iz kog je to programa, ja nalupam nesto i on nece.
Treba mi zbog kreka. Iskljucim Avast Self Defense modul da bi mogaod a kopiram jedan fajl u njegov folder, iskopiram ga, upalim program koji krekuje, zatvorim sve to, restart, upalim self defense, on mi prijavi taj fajl kao virus, izbrise ga, meni subskripcija ode u kurac i opet mi odbrojava trial.
Sinđo, registruj se i imaš godinu dana džabe. Ja i ne koristim krek (krek program, ne drogu), dovoljne su mi opcije ove džabne verzije. Ako neka baja zaobiđe Avast, dižem sistem bezuslovno i bez emocija.
Da li i ostalima mozilla pada stalno? Kada otvorim više od 3 taba na youtube, često se desi da zabode i izbaci mi not responding. Ima li kakvog rešenja za ovo?
Takođe i gmail neće da otvori, piše nešto da odbacuje kolačiće. Zašto odbacuješ kolačiće mozila decxko? :(
>2015
>koristiti bilo sta osim Hroma
plebs
Azzo, pobriši kolačiće pa ponovo (mož i history), trebalo bi da radi. Ako i dalje neće, startuj firefox sa "firefox -p", obriši ceo profil pa kreiraj novi, radiće ko nova i pamtiće kolačiće.
Za ovo što krešira, ideš about:config pa klikneš I'll be carefull i promise
dom.ipc.plugins.enabled prebaciš na true (samo toggle). Jebe od zadnje verzije plugin-container.exe i nemam pojma da li će to da srede. Ovako taj exe nije zadužen za puštanje video materijala (npr, da ne dužim, ima veze sa više plaginova), ali tjub ponovo jaše.
poyy
Pa ne znam, problem je što već stoji da je u izvornom stanju true. Doduše dom.ipc.plugins.java.enabled piše false. Jedino to da menjam.
Za krek ne treba prijavljivati kao false positive, nego staviti u excluded list, da ga uopste ne skenira.
>koristiti bilo sta osim Hroma
Како било ко може да користи Хром, то говно и на седмици запуцава
Hrom je spor do jaja. A Mozila i dalje zamrzava konstantno. Genijalna osmica.
Probajte Maxthon, necete zazaliti.
Ako sam dobro skapirao ti imaš osmicu. Šta tačno radiš pa ti jeHrom na osmici spor? Kod mene na osmici leti. Ne zakucava nikad.
Hrom je spor do jaja. A Mozila i dalje zamrzava konstantno. Genijalna osmica.
"Genijalan" korisnik, pre bi se reklo.