jesi li?
znači to wipe da obavi pa izađeš na glavni meni pa prvvo to instaliras ono preko sd
ako ne bude moglo
instaliraj ovaj kernel pa probaj
https://drive.google.com/file/d/0B3aDgwyDZ8ObS2VibXJuQzFGOWs/view
e odoh ja, ne mogu više piti stvarno
vidimo se sutra
Bavi se ko servisom PC-jeva?
Tacnije Laptopova
Е овако... Рачунар са следећим спецификацијама:
процесор: intel core i3 4310 (4 логичка језгра на 3.4 гигахерца, душу дао за рендеровање)
RAM: Kingston Hyperx 4gb ddr3
Графика: Amd radeon r7 240 (није најбоље али сасвим добро ради посао, фура већину нових игара на ниским подешавањима, али пристојно раде)
Напајање је неко од 550W и изненађујуће је квалитетно, јер је неколико пута нестајало струје током рада, али се никаква оштећења нису појавила)
Хард диск је WesternDigital Black Edition (оно брзо) 500gb
Е сада да не буде офтопик, питање је: Жели ли неко да га купи? Сви делови су под гаранцијом још годину и по, стављам ја оперативни систем по вашој жељи, а можете и ви да се надјебавате с тим ако желите. У пвт договори око цене
160 evrića
Курца сто шездесет, не дајем испод 450... Добија се и монитор, тастатура, миш који светли и подлога за миш која не светли али има нацртане парадајзе
vredi i 200 jura
Mda ne verujem da bi dao ispod
250-300
LEL, aj ubaci još i kevin osušeni fikus pa da ti neko da 500.
ahahahahah 450 jevreja brate mili. Sa tim parama odeš na more
kolko para bez miša koji svetli i podloge sa paradaisima?
Мене су у новембру сви делови заједно (са Wi fi антеном, и њу добијате) 55000... Реално комп није за гејминг већ за радње где се силује процесор (рендер и сл) јер је четврта генерација интелове и3 позната по поузданости
Без парадајза 300 јура
šta bre 450 evra? sti čovek normalan? za te pare kupim komp a ne taj tvoj pasijans otvarač
lolčina, braća šnajderi marketing lvl mića megatrend
Пасијанс развија 60fps-а, ако те то занима
Ali i3 jebeni, usraću se sad u gaće!
mislim da smo srushili cenu
Добра реклама је пола посла, ценкање је друга половина. Ви као да бувљака нисте видели
pa uđeuš u WIPE, pa onda ono što ti se ponudi dole da prevučeš sa lijeva na desno, kao kad otključavaš iphone