U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ljudi pomagajte imam problem. Naime, imam iPod 5 generacija, klasični model. Crko mu je džek za sluške. Da li neko zna gde može da se nabavi to u Srbiji, po mogućstvu u Nišu, zato što tu živim. Odneo sam ga u servis i tamo mi je stajao 2 nedelje, kažu ne znaju gde da nabave rezervni deo. Ako neko poznaje materiju, neka pomogne bilo kako recimo ako je moguće da se crknuti deo popravi itd...
Како не знају ђе да набаве? Је ли под гаранцијом још?
Ако је под гаранцијом МОРАЈУ да га поправе, тачније, сваки квар се на ајподовима поправља тако што ти дају нови ајпод ако је још под гаранцијом, а ако није, онда, јебига... А мора постојат' неко ко ће поправит' да јебе мајку, није то неки велики квар.
ЕДИТ: Улаз се замијени једноставно.
Црко ти је џек на самом плејеру? Види, осим ако нису убацили неку марсовску технологију, то није неки проблем да се реши, има тих џекова за по 20 динара, не знам где има у Нишу, ал куцај на гуглу 'електронске компоненте Ниш' па види где ти је најближе. Нађи неког комшију што има лемилицу да ти то среди, пошто ће те сервисери одради у најави. Само не знам како не могу да нађу део...
ЕДИТ: Реко Смаре све.
Pardon, loše sam se izrazio, ne servis gde je kupljen, jer je kupljen u Australiji, nego u lokalni servis koji vrši popravku Mekintošovih uređaja, ali kažu da nemaju ovaj deo. Ih, da je kupljen ovde, to bi bio rešen problem.
Погледај на ибеј, сто посто има, па наручи баш тај, или провјери преко Епла имају ли они да пошаљу, боли те курац... Не би требало то да је скупо, а што се тиче овога што Куплунг рече, ако нико нема лемилицу или што год, понесеш у сервис за мобилне телефоне, они ће то исто да одраде лагано...
Hvala za savete. Samo još da nahvatam nekog što zna gde ima tih delova. Ako ne onda jebi ga, moraću da tražim na ibeju. Jebem mu mater, da li je moguće da još nema zvanične Eplove prodavnice u Srbiji, ili sam samo ja neobavešten?
Мора имат', кад у Подгорицу код мене има двије, мора и тамо имат' да јебе мајку.
Eo ođe ima sigurno nešto korisno http://www.istyle.rs/
Ljudi, pomoć.
http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Kucni-Racunari/Bez-monitora/ODLICAN-AM3-KOMPJUTER-ZA-SVE-VASE-ZAHTEVE-/5319222
Valja li ovo?
Za ove pare, ovo je odlicno, ako je tacno sve sto je lik naveo. Da imam tu kintu uzeo bih.
pff,šta znam, trebalo bi da valja...
Али ако оде преко 20.000, ја не бих узео...
Ja baš razmišljam da uzmem, sad sam pregledao komponente koje su navedene, a vidim da je lik pouzdan po protekmi saradnjama, tako da ne sumnjam da je sve tako kako je naveo.
Sad ću još da vidim sa svojima kad se vrnu, pošto sam trenutno imobilisan jer sam izvrnuo zglob, a mora se lično preuzeti. Ko zna, možda zapravo nabavim kompjuter. :D
Kad hoću da se prijavim na fejsu, izađe mi ovo,
Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
Šta je u pitanju zna li ko?
Bilo to i meni juče, sačekaj malo popraviće se.
zabagovo profil sam od sebe
Ok, od danas popodne me muči.
И мени нешто багује цео дан, никако да учита страницу, крв му јебем...
Sat na kompu ti se sjebo.
Pita jedan covek ima li ko pokvaren xbox gamepad. Ili ovakav usb dzojstik da mu proda.
http://p.lefux.com/61/20100810/A2721000CI/InsetImage/Jetion-USB-Game-Pad-Console-Controller-for-PC-XBOX-360.jpg
ima da se kupi u tempu i metrou za 500-700 kinti