Користи тунелбеар (тунелмедведа) мислим да он мења ИП адресу и мења порекло адресе, типа мож да те приказује на сајтовима као да се јављаш из америка или из албаније
laptopovi su sranje to ne vidis dok ne nabavis svoj ovako kad drugi koriste deluje preprakticno i da mozes stalno da ga nosis sa sobom,da se ne greje i znoji,kurac jedan od svega toga,mozes ga nositi sa preogranicenim vremenom trajanja baterije sa sobom,znoji se,slab je za filmove i video klipove duze i sve--------kompovi objasnjavaju
na telekomu sam
treba mi nešto brže
Telenor?
hahahahhahaha
TREBA MI BRŽE MENJANJE IP ADRESE
Brže od čega? Ugasi modem na trijes sekundi, pa upali. Ili skini tor.
Ima i jedna proverena, sekund kratka varijanta, ali postoji šansa da naprasno premineš
el podrazumeva guranje viljuške u utičnicu?
Oćeš da se lajkuješ na Vukajliji pa te muči Ip ili?
edit: hehe nećete me naći agenti pčele
Kralju misliš da si ti prvi koji se toga seti? Zamlaćuješ se, ima da te izvale smem po pare
a jbg :(
скинуће ти и то мало пара кад те провале
Btw, prate ti i postove na sajtovima gde si ostavljao link.
Meni stigao mejl u kome je link do vukajlije, negde gde sam ih pljuvao. U fazonu, mi vas placamo da bi sirili brend , a ne da ga pljujete
lolololololo
OVO JE bilo samo pitanje ono kao da l je moguće i to nemo se ljutite
Sada gledam troškovi mi 30$ samo da podignem keš
Користи тунелбеар (тунелмедведа) мислим да он мења ИП адресу и мења порекло адресе, типа мож да те приказује на сајтовима као да се јављаш из америка или из албаније
ty
Nema leba bez motike ili placeva na kosovu
NITI PIČKE BEZ SVASTIKE
joj brt radim ja al odoše pare na školarinu jeri sam sirotinja
http://www.winwin.rs/laptop-i-tablet-racunari/laptop-notebook-racunari/laptop-dell-inspiron-5558-15-6-fhd-intel-core-i7-5500u-16gb-2tb-gt-920m-4gb-bt-hdmi-4763121.html da uzimam ovo?
dajte nesto bolje za otprilike istu cenu ako ima
laptopovi su sranje to ne vidis dok ne nabavis svoj ovako kad drugi koriste deluje preprakticno i da mozes stalno da ga nosis sa sobom,da se ne greje i znoji,kurac jedan od svega toga,mozes ga nositi sa preogranicenim vremenom trajanja baterije sa sobom,znoji se,slab je za filmove i video klipove duze i sve--------kompovi objasnjavaju