Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Лазићу ја се нисам зајебавао са тим, међутим пробаћу нешто кад се врнем гајби.
Мој максимум зајебавања са емулаторима је играње игрица са сони кеца на галаксији 1
Hahahaha emulatori nisu FLEGŠIP!
Имо сам сонија трицу, купио сам га само да би прешао гта 5 чим је изашо одиграо већину ексклузива и продао га и купијо иксбокс
Међутим сада ми се нешто опет игра грандуризмо
meni se igra Baldur's Gate: Dark Alliance sto se igralo na dvojci
jaoooo kakva me zelja minu presjek totalni
ne moze na emulatore sve im jebem :////
е играо сам и ја на телефону креш трке и неку змајеву куглу па обрисао јер реално срање је на тачскрину
mislim da je Metal Slug dobar na telefonu, ko na soniju da je
Брт можеш преко блућућа да спојиш џојстик са сонија тројке и онда играш лепо
e da jbt, totalno sam zaboravio na tu mogucnost
да, а баш сам имао један у ладици
Ја имам једног, са њим играм фифару и пес и нба накомпу
Treba mi zestok brejnstorming.
Naime, imao sam na kompu onaj program za gledanje Arena. U pitanju je neki .exe fajl, koji se pokrene, i napravi listu pa se onda ona otvori u VLC pleyeru i pusti te arene. Sljakalo ko bog na win7, medjutim sad kad sam presao na 8.1 nece. Kod drugih radi, znaci da nije do tog fajla.
Posto je windows jedina razlika, probao sam da namestim i za VLC i za taj .exe fajl da koriste compatability mod za win7. Nije pomoglo.
Onda sam guglao te greske pa kaze moze biti da je do firewalla. Ugasio sam firewall, dodao exceptione za svaki slucaj, dodao izuzetke i u windows defenderu. Opet nece.
Dakle, sta mere biti i kako da mi proradi, jerbo mi to mnogo treba?
Koji ti to program, živa ti deca?
http://www.megafileupload.com/4Tcy/sf_crvena_zvezda_telekom.rar
Pokrenes prvo onaj SF Telekom, pa kliknes na kreiraj listu, pa onda otvoris ono telekom_by u VLC plejeru.
Azz ima tema cela o tom programu Jebač izvalio ja mislim. Daće ti neko link ja ne znam di je
Taj fazon, hvala.
http://vukajlija.com/forum/teme/62393
A boli vas kurac sto meni ne radi
Koliko ja vidim, zna da se zaglupi s vremena na vreme. Probaj da odeš opet na kreiraj listu, onda proradi.
ma jok, nece nikako. Uopste mi ne pusta kanale, odmah izbacuje onaj error kao kad ne kliknes na kreiranje liste
napravi virtuelnu mašinu i instaliraj sedmicu u nju, to bi bilo BRUTFORS rešenje
kako se to radi, i koje su nuspojave?