IT Kutak - raznorazno pitanje

1. jos mi je tab sa pesmom otvoren, vrhunska

2. Haha, nije loša istina

3. top kek to je pisao marko ja sam druga stvar

4. pa ja kolko vidim ovo cudo nema cd rom uopste.
    ali ima 8gb ssd za kesiranje, sto bi moglo bar malo da pomogne

Antikvaran, Lenovo u zadnje vrijeme na dosta modela uopšte ne ugrađuje optički uređaj i uz neke modele daju samo eksterni DVD-RW. Dakle, uzmi onaj Asus što smo rekli i aj zdravo. Neće se grijati, neće trokirati u radu, a ima mogućnosti kasnije za onaj M.2 SSD. Pozdrav.

5. evo pojma nemam sta sad da radim, vec sam odlucio bio da uzmem ovaj lenovo. sad sam jos nasao jedan koji ima ssd 256gb ali cekam da mi jave za cenu..
    ne mogu sad da se setim sto sam odustao od asusa

6. Jebiga, napisao sam ovo i na RAZNORAZNOM PITANJU, ali ću napisati i ovde.

Ovako, ne volim da se svađam i da vređam dokle god i mene niko ne vređa, tako da ću se potruditi da ovo pitanje postavim na lep i kulturan način.

Banovan sam s Jupiterca na 3 dana s razlogom (OTVARANJE DUHOVITE TEME). Čemu?

Relativno skoro sam bio 30 rečima TRIDESET dana u banu i sa tog, i sa ovog profila tako da mi pisanje po forumu nije bilo omogućeno, za to vreme sam video otvaranje par sličnih tema ovoj mojoj, razne svađe s gomilom vređanja, i ostale gluposti, ali niko nije banovan.

E sad, ako je na sajtu koji bi trebalo da je HUMORISTIČKI, razlog za ban (OTVARANJE DUHOVITE TEME), pa ma koliko onaj ko me banovao bio sarkastičan pri ovome DUHOVITE, normalno...

7. Nemoj tuzan biti djotice ;o(
    Smij se prijatelju dragi, nemoj namrgodjene face praviti, svijet je lijepo misto ya život ako iskoristis njegov pun potencijal. Mah mah tebi.

8. Ako nisi već ugovorio, Asus G551JW uzimaj. Ima anti-glare, tj. mat ekran, Bang-Olufsen zvuk, koji je bolji od JBL-a, i HDD je brži, vrti se na 7200 obrtaja.

9. sad fazon nijedna radnja ga nema na lageru......

10. Onda uzmi taj Lenovo i ne zajebavaj ;-)

11. ali mozda imaju ovaj! http://www.comtradeshop.com/laptop_racunari/asus_gl552jx-cn032h-30188

i lik mi ispricao nesto za asus sto mi je nerealno
    tipa ako ti se nesto sjebe, poprave ti i daju ti pare jos(otp vrednost lap topa u vreme popravke)
    kaze liku se sjebao hdd, sredili mu i dali mu 700e

12. To je onaj sa početka naše priče. Nek si ga uzeo, sad opet skupljaj pare i negdje krajem godine ugradi M.2 SSD od 128 GB, a ovaj HDD nek a ti bude data storage.

13. Prodaje neko neki laptop do 50 ojra poyy momci dobri ste.t

14. To je onaj sa početka naše priče. Nek si ga uzeo, sad opet skupljaj pare i negdje krajem godine ugradi M.2 SSD od 128 GB, a ovaj HDD nek a ti bude data storage.

je l' bi ovo bilo ok? http://www.kliklak.rs/kupi/kingston-120gb-m-2-sata-iii-sm2280s3-120g-ssd-432500

15. i kazi mi dal si 100% siguran da to moze da se ubaci jer bih da ga porucim sad da se ne ispalim

16. Antikvaran brt, uzmi pozovi slobodno njihov korisnicki (od tih kojih uzimas) i pitas moze li na njemu to i to.
    Da imas informaciju iz prve ruke.

17. ma pojma nemaju oni, pricao sam s nekom glupacom
    sad gledam na netu i kao moze, sta mi tesko i ovde da potvrdim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.